FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2
Raspunsuri - Pagina 11
montytaiana spune:
am citit acum in arhiva forumului un sub de pri anul 2005 - 2006 despre efecte negative ale stimularilor, IA si FIV
despre reactiile adverse ale medicamentelor, reactii despre care ar tr sa stim, sa fim constiente de ce urmeaza, nu cred ca cineva ar da inapoi de la realizarea visului daca ar stii si de efectele negative sau secundare
dar macar sa stim sa nu ne mai facem atatea griji si nelinisti cand ni se intampla
iazminn spune:
Si ce ai gasit, ca eu sunt f nelinistita de cand am vazut un caz la TV despre o doamna care dupa 2 FIV-uri si mai multe inseminari a facut CANCER.
gabri-ela spune:
Multumesc monty pt informatiile date.
La Giulesti fac IAD si sper sa iasa bine. Joi sunt programata pt eco, dar o sa va tin la curent.
Pup 

toate fetele
montytaiana spune:
iazminn mai mult de rau decat de bine
daca vrei sa citesti si tu la sub FIV cel activ de acum nu stiu exact ce nr. are verific si iti scriu pe prima pag. dupa lista de inf, la sf de tot sunt cateva linkuri catre sub. importante, si acolo este si cel cu titlul efecte negative.....
intra acolo si citeste
montytaiana spune:
FIV 141 e sub.
si se cheama Efectele secundare ale tratamentului pentru FIV si stimularea hormonala
dupa listuza cu preturi de la szeghed
montytaiana spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62337&whichpage=1
hai ca am reusit sa copii linkul
ma prind mai greu, de blonda, dar ma prind
dma2007 spune:
gabriela bafta multa!speram sa fie bine!
regret nespus nereusita iucai dar asta este
cred ca este un joc al destinului in care am intrat si nu avem cale de scapare
daca nu incercam nu avem cum sa reusim, daca incercam si nu avem sorti de izbanda suferim si tot asa
nici cum nu e bine
eu hotarasem sa ma opresc pt ca n-as mai suporta o nereusita
dar ma gandesc ca daca nu incerc...nu rezolv nimic
asa ca mergem mai departe
luni termin AC si merg la medic sa vad ce fac mai departe
deocamdata ma simt f rau:ma doare f tare spatele si sanii, nu stiu de la ce dar ma dispera!

aspiranta
din 2006
mergem inainte!trebuie sa reusim!
dma2007 spune:
imi este f frica de stimularea cu menogon pe care urmeaza sa o fac
stau si ma gandesc si ma simt pur si simplu folosita...am senzatia ca pur si simplu sunt un obiect
ma gandesc mereu cu ce am gresit
dar astea sunt intrebari fara raspuns stiu
aspiranta
din 2006
iuca spune:
dma eu iti tin pumnii sa fie bine, daca termini AC cred ca iti vin rusii si din cauza asta te simti rau 
Iti multumesc mult ptr gandurile bune si intr-adevar e un joc al destinului in care tb sa avem puterea sa o luam de la capat si sa mergem inainte.
ptr toate fetele
vrem si noi un
- din august 2005
vio
dma2007 spune:
termin AC abia lunea viitoare, asa ca nu cred ca din cauza CM ma dor
nu stiu...
aspiranta
din 2006