Cafea cu aroma de femei -23
Raspunsuri - Pagina 7
Maadi spune:
Adinutzo, eu ma tot uit pe fereastra dupa tine si fimiu ma intreaba daca vin spiridusii? Este intr-o verva, zici ca este 7 dimineata si de abia s-a sculat.
Si cand ma gandesc ca maine este duminica, dar scularea se da pe la 7, imi vina sa.....iau matura si sa fug.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Maadi
Adinutzo, eu ma tot uit pe fereastra dupa tine si fimiu ma intreaba daca vin spiridusii? Este intr-o verva, zici ca este 7 dimineata si de abia s-a sculat.
Si cand ma gandesc ca maine este duminica, dar scularea se da pe la 7, imi vina sa.....iau matura si sa fug.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Maadi spune:
Mai este deschis si maine. Promit sa vin si sa facem poze pe matura.
Ca oricum daca vrei sa ajungi maine dimineata in Otopeni, cam pe la ora asta trebuie sa pleci de acasa.
Maadi spune:
Pricipeso, bucatareasa sefa, da-mi si mie retete cu banane si mere dar de regim, ca avem enterocolita. Celelalte trebuie sa le mai aman.
Maadi spune:

ptr. Principesa, ca nu am reusit sa le trimit cu prima postare. S-a gamdit fimiu ca este suficienta doar cererea.
aidaciolac spune:
Acum mai impachetam la prunci , mai bagam putina mancare ... stii tu cum e ... a mea mai vrea putin la calculator , dupa trebuie sa o culc ...
SUNTEM AICI
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
principe spune:
vezi ca am scris retetele la subiectul aidei "retete prajiturele" parca se numeste.
ptru chec cu mar inlocuiesti morcovul cu mar,cel de banane este postat.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
A_Iulia spune:
Maadi, atentie ca vin spiridusii!
Da' numa insotiti de Mos Ene, ca e singurul cu carnet de conducere!
Apropo. voi aveti carnet pentru matura? Ati facut scoala, ati dat examen, v-a pus parafa ca va pricepeti un pic? Stiti sa dati cu spatele?
Adina + Olivia Q1.04