Cafea cu aroma de femei -23

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Auzi tu le ai cu parfumurile?
Zi si mie cum miros:
-Nina - Nina Ricci
-Organza - Givench
-Very Irresistible - Givenchy
-212 - Carolina Herrera (argintiu)

Eu il stiu doar pe ultimul si imi place asa si asa

Parfumul meu ... ani de zile a fost Kenzo - sticla aia transparenta si cutia alba .
Acum vreau sa profit si sa schimb , dar nu stiu cu ce.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Sau altceva.
Spune-mi ce parfumuri sunt cautate si faine ... ca e bine sa ai 2 in casa ... la nevoie sa nu cumpar cu 2mil si ...

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aida ca sa te convingi ca nu are absolut nici un sens sa te iei dupa gusturile mele, iti spun ca Kenzo varianta masculina mi s-a parut mereu ca miroase a transpiratie.
Apoi a aparut ala cu florile de mac pe el - la fel de oribil mi s-a parut.
Insa am mirosit intr-o zi in aeroport ala cu sticla rosie - m-am indragostit iremediabil de el, dupa varianta de 30 ml mi-am luat unul de 100ml din care mai am si acum.

Eu am avut Very irresistible si Nina (asta e nedesfacut, insa l-am luat ca mi-a placut in aeroport) - amandoua sunt fresh, insa nu the best in top of my preferences.

Ghivenchy evit - are de regula mirosuri grele. Carolina Herrera nu prea am habar, nu am mirosit ca sa-mi dau cu parerea.

Ce am avut eu in ultimul timp si mi-a placut: The one de la Dolce&Gabanna, inca unul in stica roz de la Dior (nu-mi mai amintesc cum se chema).

Eu nu pot folosi de regula mai mult de 30-50 ml dintr-un parfum - ma plictisesc rapid (prilej de bucurie pentru maica-mea care primeste toate resturile saracuta).

Dar...cum ziceam...ai fi fraiera sa te increzi in gusturile mele. Fiecare e diferit, e clar asta.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ai putea sa deschizi un subiect la Femina intim sa ceri un top cu astea 4 parfumuri pe care le ai - dar sa precizezi ca vrei sa-ti spuna cine raspunde daca stie toate 4 mirosurile sau claseaza in functie de instinct.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, cucuietelor, stiu ca sunteti la somn, dar am intrat un moment si am zis sa va salut
ce e cu Ina?
dar cu Rebiana?
de W nici nu mai intreb, ori nu mai e net la Bacau, ori i-au spart casa, Doamne fereste si au furat compul. Sau poate maine are ceva lectie deschisa, inspectie, brigada si face hartogaraie la greu saracutza!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

revin sa zic ca ma bucur ca Adina a ajuns safe de la rusi!
apropo, cum a fost la rusi. Adina?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

'neata cucuietelor!

-ua e servita!

Ciao maru!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

neata si de la mine!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata. Imi pare rau ca nu am mai baut cafea cu voi... dar n-am avut timp deloc. Am fost tare ocupata... am dormit la amiaza, seara la 20.00 sint in pat. Intre timp abia apuca sa mai fac cite ceva.
Mi-a spus repaus la pat... asa ca m-am conformat. Efort aproape deloc.

Va pup pe toate.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata...azi fara cafea...ceiutz si patutz...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput