Cafea cu aroma de femei -23
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
Auzi tu le ai cu parfumurile?
Zi si mie cum miros:
-Nina - Nina Ricci
-Organza - Givench
-Very Irresistible - Givenchy
-212 - Carolina Herrera (argintiu)
Eu il stiu doar pe ultimul si imi place asa si asa
Parfumul meu ... ani de zile a fost Kenzo - sticla aia transparenta si cutia alba .
Acum vreau sa profit si sa schimb , dar nu stiu cu ce. 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Sau altceva.
Spune-mi ce parfumuri sunt cautate si faine ... ca e bine sa ai 2 in casa ... la nevoie sa nu cumpar cu 2mil si ...

Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Aida
ca sa te convingi ca nu are absolut nici un sens sa te iei dupa gusturile mele, iti spun ca Kenzo varianta masculina mi s-a parut mereu ca miroase a transpiratie.
Apoi a aparut ala cu florile de mac pe el - la fel de oribil mi s-a parut.
Insa am mirosit intr-o zi in aeroport ala cu sticla rosie - m-am indragostit iremediabil de el, dupa varianta de 30 ml mi-am luat unul de 100ml din care mai am si acum.
Eu am avut Very irresistible si Nina (asta e nedesfacut, insa l-am luat ca mi-a placut in aeroport) - amandoua sunt fresh, insa nu the best in top of my preferences.
Ghivenchy evit - are de regula mirosuri grele. Carolina Herrera nu prea am habar, nu am mirosit ca sa-mi dau cu parerea.
Ce am avut eu in ultimul timp si mi-a placut: The one de la Dolce&Gabanna, inca unul in stica roz de la Dior (nu-mi mai amintesc cum se chema).
Eu nu pot folosi de regula mai mult de 30-50 ml dintr-un parfum - ma plictisesc rapid (prilej de bucurie pentru maica-mea care primeste toate resturile saracuta).
Dar...cum ziceam...ai fi fraiera sa te increzi in gusturile mele. Fiecare e diferit, e clar asta.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Ai putea sa deschizi un subiect la Femina intim sa ceri un top cu astea 4 parfumuri pe care le ai - dar sa precizezi ca vrei sa-ti spuna cine raspunde daca stie toate 4 mirosurile sau claseaza in functie de instinct. ![]()
Adina + Olivia Q1.04
maru spune:
fetelor, cucuietelor, stiu ca sunteti la somn, dar am intrat un moment si am zis sa va salut
ce e cu Ina?
dar cu Rebiana?
de W nici nu mai intreb, ori nu mai e net la Bacau, ori i-au spart casa, Doamne fereste si au furat compul. Sau poate maine are ceva lectie deschisa, inspectie, brigada si face hartogaraie la greu saracutza!
Doamne'ajuta!
maru spune:
revin sa zic ca ma bucur ca Adina a ajuns safe de la rusi!
apropo, cum a fost la rusi. Adina?![]()
![]()
![]()
Doamne'ajuta!
aidaciolac spune:
'neata cucuietelor!

-ua e servita!
Ciao maru!

Matza Emma in actiune
andrath spune:
neata si de la mine!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
ina78 spune:
Buna dimineata. Imi pare rau ca nu am mai baut cafea cu voi... dar n-am avut timp deloc. Am fost tare ocupata... am dormit la amiaza, seara la 20.00 sint in pat. Intre timp abia apuca sa mai fac cite ceva.
Mi-a spus repaus la pat... asa ca m-am conformat. Efort aproape deloc.
Va pup pe toate.
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
neata...azi fara cafea...ceiutz si patutz...
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare