Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 11
zozela spune:
Cami eu incep
!!Tin pumnii stransi pentru Joi-sa vii cu coloratuuul!!
Scrie si tu repede cateva mesaje-ca sa scapi de moderare(la 10 mesaje scrise-vom putea comunica "live"
)..
Kya,Delphin,Olgutza,Simo,Sovi,Cory!!
Edit:
Niko si tu esti moderata!Iarta-ne ca nu ti-am observat mesajul!!
Noroc cu Simo!
Felicitari pentru
!!Sa fie sanatoasa,mancacioasa si cumninte!
Fug sa-ti trec printesa in listutza!!![]()
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
natynic spune:
Cory, 

Decizia a luat-o seful azi dimineata, dupa ce i-am dat sms ca mi-e rau in continuare si nu vin. Nu i-o iau in nume de rau; tu ai SEFA, sa nu uitam ca barbatii sunt altfel, nu stiu ce-i aia stare de graviditate, macar sa zic mersi ca nu e unul care zice ca nu-i nici o scofala, mai bine unul care are impresia ca e o boala! Sigur nu mi-a vrut raul ci sa ma protejeze, sigur vreau eu prea multe si mai ales sa am energia si puterea dinainte dar uite ca NU SE POATE. Delphin zice ca in 2-3 saptamani o sa zbor, sa dea Dumnezeu sa fie asa dar e clar ca sunt "setata" pe copil si nu ma concentrez bine la nimic altceva si trebuie sa-mi intre in cap ca asa e si normal.Multumesc oricum tuturor din suflet pentru incurajari!
naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
blankar spune:
GOOD MORNING!
Sa aveti o saptamana frumoasa si mai calduroasa decat cea care a trecut!
KITZY SI NATY

am si eu o problema: in afara de constipatia asta nenorocita,dimineata sunt asa de umflata la maiini si ochi ca nu ma recunosc.mai e cineva care pateste asa?desi umblu la pisu toata noaptea. ce ma fac in luna a 8-9? nu am tensiune mare
am intrat si eu in saptamana a 18 dar nu am simtit nimic deocamdata(o fi fata)
va pupicez
blankar
18
http://webshots.com/user/blanka75
mihutza11 spune:
mai da ce uituca sunt si io azi... avem 17 sapt...
si bebe e miscaret... macar o data pe zi il simte mamica, mancal-as! 
Mami te inteleg... dar uite ca ajungi ca mine intr-un orasel asa mai mic... si vrei mai mult de la tine, pt ca stii ca poti, dar din pacate nu ai unde sa arati... deci sunt si plusuri si minusuri. Insa nu dau muntele meu pe nici o mare (asta e buna de vacanta), ca sa nu mai vb de campie!

Giani bravo cu poiectul! 
Naty asculta ce zic Delphinas si Olgutza ca tare bine graiesc!
Uite si noi, desi ne doream mult bebicul a venit intr-un mom nu tocmai prielnic... eram cu gandul in alta parte, dar acum a aparut in plan si il asteptam cu drag, desi stiu ca o sa ne fie tare greu (din mai multe motive).. si daca nu ne-am realizat pana acum, planurile pe care le aveam inseamna ca nu le-a venit ceasul. Fiecare lucru la timpul lui!
revin...
Mihaela
17+
Pozici
Bebitzu
natynic spune:
Sar'na, Mihutza suceveanca!
Blankar, nu prea-mi place ce zici, dar nu te panica. Vezi, mai umbla pe la sare, sa fie mai putina. Si cand ai ocazia mai fa un sumar de urina, vezi sa nu ai albuminurie. Si tensiunea masoara-o mereu. Dar oricum, daca mananci sarat, prima chestie mai scoate din sare.
naty 14+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
zozela spune:
Soviii io incep cu
si pentru tineee!!![]()
Colorata-Miercuri..sigur e gata!!!![]()

Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
blankar spune:
Mersi NATY!
am facut multe analize saptamana trecuta si au iesit bune(si urocultura)drept ii ca si inainte sa raman gravida mai aveam zile cand eram umflata la ochi.Am avut colica renala de vreo 5-6 ori pana acum(fabric pietre) sa fie de la rinichi? am si exagerat cu mancarea ieri ca am fost la botez.in 25 ma duc la dr. si ii spun si lui
mi-e imi este tare frica de preclamsie(desi tensiunea mea e sub nivelul marii)
pupici
blankar
18
Olgutzika spune:
Naty,
! Si stai linistita cu analizele alea, tu fa-te bine pana vineri, da?
Sunt la primul copil si eu, deci nu pot sa spun ca stiu pe propria-mi piele ce satisfactii iti aduce implinirea ca mama. Cert este ca am cunoscut implinirea profesionala ( ma rog, e loc de mult mai mult ), sentimentala, si intotdeauna am simtit ca ceva totusi lipseste. As fi norocoasa sa le pot avea pe toate trei ( Cory e dupa parerea mea un exemplu din punctul asta de vedere ), insa chiar nu stiu cat de importanta va mai fi cariera dupa ce o sa nasc. Vreau, e adevarat, sa ma intorc la serviciu dupa cele 126 de zile de concediu de maternitate, dar NUMAI pentru bani. Si deja mi se rupe sufletul ca voi lasa copilul 6 ore cu mama sau cu soacra-mea...
Hai ca tot veni vorba de zicalele preotilor: eu vroiam sa imi fie nasi de cununie sora si fratele meu. Nu detaliez de ce, cred ca e de inteles! Ei bine, NU se poate, am intrebat la doua biserici ( cele mai mari din Ploiesti, unde am presupus ca sunt mai "moderni" ), nasii de cununie trebuie sa fie cununati si basta! Sa mor de inteleg de ce!!! De ce cununia "bate" legatura de sange...n-am sa pricep...M-am ofticat rau in weekend, nasi imi vor fi sora si cumnatul meu ( ca fratele meu e divortat ), nu e o tragedie, dar ii vroiam mult de tot pe ei doi...
Kitzy, ma bucur ca esti mai linistita! Stai cuminte in pat!
Blankar, incearca sa mai reduci sarea...E bine totusi ca tensiunea este in parametri. Si stai linistita, toate facem poteca noaptea spre buda!
Ela, Mihutza, Sovi
!
Olga
19+ cu
Ioana
Olgutzika spune:
Blankar, hai ca iti raspunsese deja Naty
! Eu nu-s medic, dar nu am fost prea departe cu raspunsul ( ma umflu si eu in pene ca-s desteapta, da?!? )
Mi-a scapat mie, sau ce? Se duce Sovi la eco?!
Olga
19+ cu
Ioana