Aspirante optimiste > 20ani (182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Nu e nimeni pe aici?
Bujo , ai dreptate , poate raman si eu luna asta si nu vreau sa ma prinda bb nevopsita , asa ca , ma duc sa mi vopsesc parul

http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by bujo

Anaxena n-ai deschis topicu cu mamici de iulie-august? Chiar voiam sa te intreb ceva. Tu pe perioada sarcinii intentionezi sa te vopsesti? Ca am auzit fel de fel de controverse si nu mai stiu ce sa cred. Eu m-am vopsit acum ca daca raman luna asta ma gandeam sa nu ma apuce nevopsita. Ma gandeam ca poate tu stii mai multe daca esti in domeniu.

bujo +1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

si eu ca shi tine m-am vopsit de luna trecuta..acum sa shtii ca parerile sunt impartite,dar in primul trimestru de sarcina nu este recomnadat sa te vopseshti,dar iti poti face suvite ,orice dar sa nu intre in contact cu pielea capului

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

e suspecta linishtea asta!!!

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Buna seara gagici.........ce faceti?am reusit sa citesc ce ati scris voi in w.asta..............fetele dragi.........eu am fost plecata in acest w. din localitate,a fost ziua socrului meu si a finului meu si ne-am chefuit.............
Abia astept sa imi fie si mie somn de nu mai pot..........fetele?Anaxena?dupa cat timp ai vazut prima data a doua liniuta?maine e o saptamana de la inseminare si ma gandeam daca sa imi fac un test sau nu.............ca simptome nimic........nici macar cat data trecuta..........
Ma duc sa papalesc si ma intorc......

Mergi la inceput

iaa!!!sa nu mai aud nici musca!!!
sa fie linishte deplina!!

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

nu va mai suport!!!!
unde sunteti???
de nervi o sa-mi mai fac un test
opriti-ma!!!

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salutare fetele. ce faceti? eu azi am stat cu sotul la filme in casa la caldurica...si bine mai e
anaxena...dar de ce mai faci teste...nu intelegi ca esti gravida..bucura-te de sarcina , de somnic ..da cam liniste in weekend pe forum. fetele cred ca stau la caldurica cu sotii lor si mai si presteaza...bravo lor...
eu vreau sa ma uit la un film la tv...va pupacesc...va astept maine dimineata la cafeluta respectiv laptic asta pt tine anaxena...mai bine te apuci sa bei laptic si sa lasi tigarile...

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

mai fa un test anaxeno musai ce naiba sa treaca o zi fara?...........Auzi?sa imi fac test maine?sunt 7 zile de la inseminare?tu la cat timp ai avvut primul test pozitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anaxena asa stiu si eu ca in primul trimestru nu e bine sa te vopsesti de asta m-am vopsit acu ca luna asta sigur raman.
Da de ce esti asa suparata? Stii ca in weekend cam toata lumea pleaca pe undeva. Eu de cate ori nu verificam forumu si degeaba. Hai poate mai faci o poza la ultimele teste sa vedem si noi.

bujo +1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

anaxena tu nu ma iubesti si pe mine?de ce nu vrei sa imi raspunzi?te plangeai ca e liniste........sau ai trecut la nanica deja?

Mergi la inceput