intrebare despre yahoo messenger
Buna,
Am si eu o curiozitate legata de messengerul de pe yahoo. Concret, eu il am pe X in contacte , daca il sterg la un moment dat , el ma mai vizualizeaza pe mine ca si "available" cand sunt online? Mai pot primi mesaje de la acest X , daca totusi l-am sters?
Multumesc.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Raspunsuri
Nati spune:
Buna,
Da, te poate vedea, tu ai sters ID-ul din lista ta, nu si a lui, nu te mai poate vedea online numai daca te sterge si persoana respectiva din lista lui/ei.
Da de ce nu te pui offline permanent pt ID-ul respectiv,asa chiar daca esti pe messenger el nu te vede online.
Ai posibilitatea sa te pui online pt cine vrei, si pt restul esti offline.
Si da,poti primi mesaje de la X chiar daca tu ai sters ID-ul lui de pe lista ta.
Eu asa stiu, daca nu e corect ce am scris ,sigur rectifica cineva cele scrise de mine.
espiritu spune:
quote:
Initial creeata de Alecsia
Buna,
Am si eu o curiozitate legata de messengerul de pe yahoo. Concret, eu il am pe X in contacte , daca il sterg la un moment dat , el ma mai vizualizeaza pe mine ca si "available" cand sunt online? Mai pot primi mesaje de la acest X , daca totusi l-am sters?
Multumesc.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
numai ignore te poate scapa de o persoana nedorita.chiar daca tu il stergi din lista ta in lista lui X ramai si te vede de cate ori intri online.
sau varianta cu "deny buddy" este un programel care te scoate din lista celuilalt.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
Ramonika spune:
buna Miha,
daca il stergi si apoi dai ignore, nu iti mai poate scrie, chiar daca te vede online.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Alecsia spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Cred ca o sa adopt metoda cu offline permanent pt acel ID.
Ramonika , ma bucur sa te revad .
Mihaela
prettysunshine spune:
Ma bucur ca am gasit acest subiect,pentru ca as dori si eu sa dispar din lista cuiva.Cum as putea face rost de acest programel "deny buddy"?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
espiritu spune:
http://www.ashis.net/utilities/deny-a-buddy/
enjoy!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
prettysunshine spune:
Multumesc,dar n-a facut decat sa trimita un mesaj de reject,dar nu a scos id-ul din lista.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
espiritu spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
Multumesc,dar n-a facut decat sa trimita un mesaj de reject,dar nu a scos id-ul din lista.
Poze
sunt mai multe versiuni ale programului.vezi pe google.
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Mirrella spune:
Din cate stiam eu denybud nu mai functioneaza.
Uite,incearca programul din linkul de mai jos,e testat si merge.
http://bogdan.electromania.ro/yahoo/aplicatii/47/dab3/
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh