Aspirante optimiste > 20 (181*)
Raspunsuri - Pagina 3
bujo spune:
foarte bine asa Maryb
Anaxena eu m-am linistit in privinta ta. Esti graviduta dar e sarcina mica. Gata s-a elucidat misterul. Dar ceva dureri de burtik ai?
bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
maryb spune:
bujo, nu eu aveam nevoie de ajutor cu tickerul la semnatura, ci mary_81. ![]()
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
bujo spune:
Scuze scumpa am citit mesaju da m-am uitat la alta semnatura

bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
anaxena spune:
quote:
Originally posted by bujo
foarte bine asa Maryb
Anaxena eu m-am linistit in privinta ta. Esti graviduta dar e sarcina mica. Gata s-a elucidat misterul. Dar ceva dureri de burtik ai?
bujo+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
bujo eu trebuia sa ovulez pe 29.09 ,dar pe 30 am avut dureri de ovarul drept groaznice tot pe 30 am avut si ultimul contact sexual..urmatorul contact a fost pe 11.10...deci pana la urma cand am ovulat?teoretic pe 30,aaaaa si TB pe 28 era 36,3 pe 30 36,9 ca pe 29 am uitat sa-mi iau..revin cu intrebarea cand am ovulat???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
+4 sper la o
!!!AMR 36saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
maryb spune:
gabitza, si eu te
, asa este dupa cum zice tickerul, dar eu am inteles ca nu e neaparat sa ovulezi fix la jumatea perioadei de CM. Nici eu nu mai stiu cum e...
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
mary_81 spune:
cred ca am reusit la la la la 

la 

ca m-au ajutat la la la
Mari
in cel mai scurt timp psibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png
marynik spune:
quote:
Originally posted by anaxenaquote:
Originally posted by bujo
foarte bine asa Maryb
bujo+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
Pe 30
bujo eu trebuia sa ovulez pe 29.09 ,dar pe 30 am avut dureri de ovarul drept groaznice tot pe 30 am avut si ultimul contact sexual..urmatorul contact a fost pe 11.10...deci pana la urma cand am ovulat?teoretic pe 30,aaaaa si TB pe 28 era 36,3 pe 30 36,9 ca pe 29 am uitat sa-mi iau..revin cu intrebarea cand am ovulat???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina+4 sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png
Gabitza1977 spune:
asa este maryb, mai ales ca eu in ultimul timp am avut un CM total tembel!
mi-a venit cand la 24 zile, cand la 26, cand la 30... asa ca eu una nu mai stiu cand ovulez... nici nu vreau sa ma mai gandesc, de fapt! cum o vrea Dumnezeu...

din 2006