Aspirante optimiste > 20 (181*)
Raspunsuri - Pagina 21
anaxena spune:
eu sunt cea mai stresata din toate fetele!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
+4 sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
koko_1 spune:
Anaxena, nu te mai stresa atat!!!
Nu rezolvi nimic.
corina
http://tt.lilypie.com/ScDLp3/.png
anaxena spune:
asta ma doare cel mai rau ca nu rezolv nimik
+4 sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
bujo spune:
Anaxena ce-i cu tine mama? Erai cea mai optimista si acum esti asa tristuta. Lasa scumpa ca o sa fie bine. Te inteleg ca te simti neputincioasa ca nu stii nik sigur dar deocamdata e de bine. De ce nu te duci mai repede la doctor?
Alinushca draga ai incurcat borcanele![]()
Daca e tare vine CM daca e moale e sarcina.
bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
Alé spune:
Fetelor, sunteti in eroare totala!![]()
Nu stiu cui i-a venit ideea cu colul si sarcina dar sinteti departe de adevar. Si mai potoliti-va cu degetu', in special anexena, ca daca esti insarcinata (ceea ce cred ca este adevarat), nu-ti poti face decit rau tot scormonind pe acolo de 10 ori pe zi.
Revin imediat cu explicatiile.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |
alinushca spune:
Ale, sa bagi un nas si pe la "Durerea...". Te asteapta o surpriza placuuuuuta!
Hai zi cu clarificarile ca sunt cu ochii in paispe! 
In asteptarea lui 
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
Alé spune:
Deci:
Dupa ovulatie, colul coboara putin si este tare (varf de nas).
In timpul sarcinii, colul se ridica si se inmoaie, dar putin, nu va asteptati la cine stie ce diferenta.
Ceea ce nu stiti voi este ca acest eveniment (adica suitul si i.n. m.u.i.a.t.u.l se poate intimpla oricind in sarcina si variaza de la femeie la femeie.
La unele, asta se poate intimpla in perioada in care ar trebui sa vina CM, la altele la saptamani dupa...
Din motivul asta, verficarea pozitiei si consistentie colului NU este un indicator al sarcinii.
Si va faceti numai rau!
Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |
anaxena spune:
facut test narcis aceeashi faza ca la surecheck
+4 sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
bujo spune:
Ale si de ce zici ca suntem departe de adevar? Pe toate siturile pe care am cautat zica ca pe timpul sarcinii colul se ridica, ceea ce ai zis si tu. La fel de adevarat e ca aspectul asta difera de la femeie la femeie. Nu va unde este greseala facuta de noi.
bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
CrisaS spune:
buroreatoooooo ce faci? Buna
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png