Racusori, la apel! (30)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
www.dropshots.com/racusori_dc" target="_blank"> poze
vedeti k sus sunt 4 poze cu anne si mai jos sunt poze cu geo si sofia (asta le ordoneaza dupa data..si io nush cum sa afc album). ale sofiei sunt parca 30 iunie.
vizionare placuta. ma retrag k ma doare burtik
MirelaV
pupicei pe burticei
RamonaD spune:
Hmmm....deci ati ras de mine,da?!Bineeee...v-o coc eu cumva!Glumesc.Si eu am ras.Am gresit,na,sunt obosita...Pupici si vorbim!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
mikiriki spune:
Mire multzam de poze. Anne foarte frumoasa miresuca. Sofia e foarte foarte foarte dulcica. De ce te doare burtika? au venit uratzii?
Ramona eu n-am ras, asa ca nu coace nimic pt mine ...pleeeeeeeeeaaaaase ![]()
Miki
MirelaV spune:
miki, au venit..fir-ar ei. cu intarziere. de ieri ma doare burtik. acum m-a mai lasat.
m-as uita si eu la un film dar nici de ala n-am chef..
ramona..coci..dar nu pt mineeeeeeeeeeeee ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata,
e gata!
Mire,
sa treaca toate durerile! Si eu stau incovoiata cand ma apuca. Asta e, noroc ca se intampla o data/luna
.
Numai fetite frumoase avem aici, Liana, Sofia, fetele lui Missy si nu in ultimul rand finuta lui Mire
!
Canne, ce rochie de mireasa frumoasa ai avut! De cate ori vad mirese, ma apuca nostalgia...
Ramona, eu it dau voie sa-mi coci ceva... cu o conditie! Sa aiba multa nuca, stafide si cacao
!
Miki, mai ai fructe in cioco la servici
? Nu ne arunci si noua cateva, macar in
?
Cris, a trecut viroza? Te simti mai bine?
sa fuga virusii!
fetele, ma re-intorc la treaba, am de terminat o lucrare
.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!
Vicky, multam de cafelutza!!! NU a trecut deloc, ba chiar e mai rau, dovada ca azi stau acasa. NU mai pot nici sa vorbesc, nu stiu fel de virus e , dar e tare rau...
Annes, ce fericita erai!!! Se citeste in ochi , emotia de atunci. Ca si pe Vicky, si pe mine ma apuca nostalgia cand vad cate o miresica.
Sa ai o casnicie minunata!!!
Mire,
poate trece durerea!!!
Geo, ce mare s-a facut Sofia!!! Aaaa...imi place cum te-ai tuns.
Ramona...
ca sa nu mai pui nimic la cale. Desi eu am socotit gresit...

Miki, 
Missy, de 3 x
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
neata si sa aveti o zi buna. plec la birou. azi mi-e mai bine k ieri dar zau de pricep de ce ma doare si a 3-a zi.. macar am avut o noapte linistita. sau poate eram eu prea obosita si n-am mai bagat in seama ![]()
sper sa aveti o zi buna. spor la treaba cui merge la sv, rabdare multa mamicilor de acasa cu bebeii (si nu il ultimul rand pupici
) si insanatosire rapida bolnaviorilor 
iulia n-are net de ieri. ii motivam absenta? ![]()
gata
si o zi buna
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Buna!
Mirela multumesc pentru poze! Se pare ca nu am nimerit chiar recente, acelea erau de ziua mea de la Gura Humorului, erau zilele orasului, si ne-a invitat bunicul.A fost frumos!Caut mai deseara poze de la mot.
Sofia mai nou linge talpile pantofilor!
Ce deliciosd o fi! Eu sunt cam exasperata ca daca ii lasam afara si nu ii bagam in debara imediat se repede la ei!Parfca zici ca nu are ce manca!Poate ca ar trebui sa iau cursuri de bucatar!
Si ii faceo deosebita placere sa se dea cu capul de pereti!Cred ca o sa fac un loc specila si o scriu loc de dat cu capul!Cateodata mai am si eu chef de cate o izba, dar parca nu as murdari chir toti peretii. ![]()
Aseara a papat tocanita, doar asa de pofta, iar cand manaca copilul nu mai am nevoie de laudele taticului.
Discutii importante intre Sofia si papusi:"Ptea,ptea, pta,badea badea badea, pta,pta, niam niam, miam miam, bada,bada, bada,de,de,de,tea,tea,tea,tea,bada,bada,papa,papa,papa,ptea,ptea,ta,ta,ta."si discutia poate continua.....![]()
Va pup! Poate mai revin azi!