Racusori, la apel! (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata si de la mine!

Inante de a intra in runda de mancare si spalat, trec si eu putin pe la voi, dar nu prea mult ca Sofia nu doarme mai mult de 2 ore pe zi si trebuie sa fac cam toto ce pot daca nu vreau sa ma apuce 12 noaptea.In fine, am reusit sa ii fac vaccinul antirujeolicdupa care am alergat prin tot Bucucretiul, noroc cu Donna.A plans putin, iar dupa aceea a fost vesela toata ziua. Insa acum ne cam supara dintisorii , caci are parte de explozie dentara. Iar cu calgel nu prea ma lasa sa ii dau. Musca...!Si foarte greu mai da drumul.
Ce sa va mai spun? Are niste carti cu animale, fructe si legume, si flori. Momentan a inceput sa le recunoasca pe majoritatea si cand ajunge la o floare care ii place de ex. zice ii si trebuie neapart sa ma uit la ea daca vreau sa am pace. Cand o intreb cum miroase floarea, mi-o da sa o duc la nas, iar dupa aceea o duce si ea. II place mult sa o dansezi, chiuie intr-o veselie si rade in hohote.E forte pupacioasa si daca se uita pe o revista cu bebe ii pupa pe toti,ne pupa si pe noi, dar nu mereu, trebuie sa aiba dispozitie, ce sa zic?

Mirela, vorbim eventual pe messenger cand ai timp.
tuturor si sa aveti parte de o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Mirela acum ti-am trimis mailul cu poze.
Te rog frumos sa-mi zici si mie unde le vei pune in albumul tau ca sa le pot vedea si eu. Abea astept sa le vad.Te dulce ,merci.

PS : NU STIU CE ARE MAILUL ASTA,TI LE-AM TRIMIS DE 3 ORI SI MI-L TRIMITE INAPOI ,IMI VINE SA IL SPARG.
Daca mai poti astepta pana imi aduc PC acasa ti le trimit de acolo,ca vad ca aici are sume pe el.Sper sa nu te superi,promisiunea este promisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare racushoare

Iulia cum a fost la vaccin? au trecut deja 3 luni????? Doamne ce repede trece timpul

Io ma bag putzin in pat. M-a apucat o durere de cap si ``de altecele``

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

anne, e gol mailul. ti-am si raspuns acolo
sunt la birou. plec si eu spre casa curand. va pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sosit in sfarsit acasa, dupa o zi lunga si obositoare.
Miki, i-am dat drumul porumbelului. Sa vezi ce fericit a fost!!! A stat vreo 2 min in cumpana , nu stia ce sa faca inainte sa isi ia zborul..
tuturor...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Ramona, insanatosire grabnica... eu am mers azi la serviciu si iar m-a intos gripa...Beau ceaiuri, iau vitamina C , Fervex si se pare c anu au nici un efect... Felicitari pentru dieta...Wooowww!!! 13 kg in 3 luni e ceva.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Cristina,din 11 august pana-n 15 septembrie sunt 2 luni!!!!Saru'mana,oricum!Te pup si numai bine!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Annes,bine-ai venit!!!Te facusi fata de casa,hmmm???Abia astept pozele!
Mirela,Miki,Vicki,Juli...va pupic pe toate!!Cristina,pentru tine am 2 pupici ca tu ai facut porumbelul acela fericit!Bravo tie!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

M-am facut roshcata. Poze...maine.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sa iti fie de bine miki! asteptam pozele. tre sa ajung si eu sa ma tund..sa ma aranjez putin..poate doar asta sa ma scoata din ale mele
ramona, pup si eu. si tot nu ne-ai zis cum slabesti asa repede! ai grija sa mananci sanatos!
sunt prin zona..inca..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

noua culoare :-) am reusit sa-mi conving soatza sa ma pozeze :-)

Mire multzam

Miki

Mergi la inceput