Racusori, la apel! (30)
Raspunsuri - Pagina 11
MirelaV spune:
miki, am aruncat si eu un ochi..cu toate k nu-s pe gustul meu genul asta de filme..
vezi k in seara asta incepe dansez pt tine. eu abia astept ![]()
tot de la 5 mergi la sv?
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
miki, ce bine e sa gsesti cafelutza gata facuta!!! Serviciu usor!!!
Aici e asa frig,,,,
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
neata (mai e la 10.30?)
buna cafeaua miki, o zi usoara
cris, e frig afara banuiesc..nu in casa. eu tre sa ies putin mai tarziu. va spuneam de planurile mele...sa vedem..
o zi minunata va doresc.
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Buna!
Mirela sunt cu soacra pe cap. Ieri am gatit si coirba de pui si varza cu carnati
, iar seara am picat franta. Noroc cu sotul, ca a dus-o pe Sofia in patut.Eu eram de mult in lumea viselor.Azi mi s-a gatiti si mie micul dejun
, ce numai eu ?
Ieri Sofia a fost foarte vorbareata. Toata ziua a zis:"Blea,ble, ble, blea scotand limba afara, pte, ptea, apte,apte,ptea,pte, de,de,de,de,a tipat cat au tinut-o plamanii, a plimbat ursuletii pana s-a plictisit si a adromit la 11 cred, ca doar a dormit dupa amiaza.
Azi la o prima vedere nu a reactionat prea bine la vederea bunicii, dar iii va trece, doar era trezita din somn, iar o persoana straina la prima ora a diminetii nu e tocmai agreata de un copil mic.Mama soacra e de treaba, numai ca eu nu prea am chef de vizitatori care stau pe termen mai lung.
Va
pe toate!Sa aveti un wk. excelent si calduros.
M&M spune:
..si eu prin zona, inca ma lupt cu gripa. Demult nu m-am mai imbolnavit asa rau, in loc sa regreseze, boala progreseaza..
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
ma lupt cu o migrena cumplita. am fost in oras de unde nu mi-am luat nimik k nimik nu era pe gustul meu (sau pe gustul starii mele de spirit). a .. mi-am luat un sutien care mi-a fost lene sa il probez si ajung acasa si e.. mic
adika nu mic..dar nu imi place cum vine. in fine. ce zi de rahat...
ma duc in pat
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Mire, sincer , cred ca e ceva in neregula cu noi, racusorii. De 3 saptamani am o stare tare ciudata !!!
NU imi convine nimic, totul ma irita, imi vine sa plang de nervi ,nimic nu imi convine, intru in stari de depresie si nu stiu cum sa ies din ele...
NU mi s-a mai intamplat asa ceva de nu stiu cat timp.
de la mine, Mire !!!
Cristina
MirelaV spune:
da cris, si eu ma gandesc k e ceva. ceva clar nefavorabil. eu una am incetat sa ma mai plang de starea mea..dar nu inseamna k a trecut.
nu-mi vine sa mai ies..sa fac altceva decat sv si casa..parca m-am tacanit.
sper sa ai o zi usoara maine..
miki, ramona, cum a fost la job azi?
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
Neata fetele!! eu stiu ca-i duminica, dar chiar asa sa absentati ...
o cafeluta doriti?
eu sunt bine dispusa azi, bebelina a dormit de la 23:30 pana la 5:30. a batut recordul.
va las sa savurati cafeluta si fug la dus ca astazi merg la botez. nu la bebele meu, ci la un bebe cu 5 zile mai mare ca a mea. e rost de chef.
am mai pus niste poze la semnatura mea, daca vreti sa-mi vedeti comorile in crestere.
pupici
PS: eu cred ca nu mai sunt racusor, ca nu trec prin starea care o descrieti voi. sa fie de la hormonii care functioneaza altfel la mine aceste zile?
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

e pregatita.