Este normal ce se intampla cu mine?

Este normal ce se intampla cu mine? | Autor: Lore.

Link direct la acest mesaj

Buna sunt Lore si sunt pe forum de aprox o luna.V-am povestit in cateva randuri despre faptul ca am pierdut o sarcina anul acesta in martie ,mai precis s-a produs un avort spontan la 8-9 saptamani.Atunci am ramas insarcinata intamplator.A fost pt prima data cand nu ne-am protejat si am ramas insarcinata in acea seara.
Ne-am propus sa incepem sa lucram la conceptia unui copilas pe la sfarsitul acestiu an.
Fetelor nu stiu ce se intampla cu mine dar cu cat se apropie sfarsitul anului am o frica in mine de morrrrrrr.
Am sa va spun si de ce imi este frica.In urma cu vreo 10 ani am fost la un control ginecologic.Doctorita care m-a consultat mi-a zis ca am anexita si ca imi sunt infundate trompele uterine!!!Era o femeie tanara si foarte flegmatica.E posibil sa se vada dupa un control ginecologic acest lucru sau a vorbit ea aiurea.
Din acest motiv am inceput sa ma gandesc la fel si fel de lucruri,ex ca poate voi avea sarcina extrauterina si poate va fi rau pt mine si copil.Inca nu sunt insarcinata dar parca ma ia cu friguri sa raman insarcinata pt ca imi este foarte frica de cum voi naste.Imi doresc atat de mult un copil incat am inceput sa visez in fiecare zi doar la acest luru.Pot sa spun ca sunt inebunita dupa copii.Dar ce ma fac cu teama asta de ,,a nu se intampla ceva rau,,.Am tot citit ce au povestit fetele despre cum au nascut.IMI E ASA DE FRICA.DAR ACUM CRED CA SUNT MAI HOTARATA CA NICIODATA CA SA AM UN COPILAS.DACA ACUM ABANDONEZ ACEST LUCRU DOAR PT CA IMI ESTE FRICA MAI TARZIU CRED CA VA FI SI MAI RAU.
Voi ce ziceti fetelor,din cauza sresului am luat-o razna de tot?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Nu prea cred ca avea dna. doctor respectiva de unde sa isi dea seama doar uitandu-se la tine daca ai sau nu trompele infundate sau ceva de genul acesta...(sau ai facut Hsh?...in acest caz este posibil sa se fi vazut). Pe de alta parte ai spus ca ai avut o sarcina la inceputul acestui an....in acest caz este destul de putin probabil sa ai ambele trompe infundate. Cu trompele infundate nu ramai insarcinata...ever. Iar exrauterina..da, este un risc. Se poate intampla oricui, dar nu neaparat tie!
Temerile tale le avem toate....insarcinate sau nu. Sunt normale, si vin din dorinta naturala a unui viitor parinte de a avea un copil sanatos. Nu te mai stresa inutil. Lasa lucrurile sa curga de la sine. Fa-ti griji doar daca vei fi in situatia respectiva...nu pentru DACA.

Te si spor la crosetat bebelusi....sanatosi si voiosi.
PS: Schimba dr.

nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore. spune:

Draga BULINANICO 79 iti multumesc pt sfaturi si incurajari.Cred ca in aceasta perioada am nevoie de asa ceva.Controlul a fost unul de rutina nu am facut nimic altceva.Tin minte ca a introdus ceva chestie de metal ,care a fost rece si neplacut,ca sa vada mai bine ovarele.
A fost in urma cu 10 ani ,adica cand aveam 18 ani si atunci nu prea am luat eu in seama ce mi-a zis doctorita .Nu stiu ce este Hsh!
Acum eu locuiesc in Spania si in aceasta luna am programare la ginecolog pt un control amanuntit ca sa fiu sigura cum stau lucrurile.Dar ce ar fi cel mai important sa il intreb pe medic inainte de a incerca sa raman insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Lore, in primul rand bine ai venit pe !
In al doilea rand vreau sa-ti spun ca tu esti f. tanara, iar faptul ca ai ramas gravi din prima spune multe...doctorita respectiva nu avea cum sa vada ca nu ai trompele functionale, pt. ca noi, multe aspirante de pe aici, am suportat operatii laparoscopice, am facut histerosalpingografii, histeroscopii...adica multe lucruri care sa dovedeasca daca trompele sunt sau nu infundate/functionale...cat despre extrauterina, asta e cam cum e povestea cu drobul de sare.
Incearca sa nu te mai gandesti la lucruri rele si, daca-ti doresti un copil, nu mai astepta...pt. ca timpul trece, si, de cele mai multe ori trece in defavoarea noastra.
Te pup si, orice hotarare vei lua, iti doresc multa bafta.

Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Lore vei merge la privat sau la ambulatoriu? Iti recomand un medic privat pentru ca nu se compara tratatia cu cel de la ambulatoriu....

Mergi la inceput

Buna Mihaela,am vazut ca esti si tu in Spania.Eu locuiesc langa Tarragona,La Piñeda.
Nu stiu ce sa zic cred ca voi merge aici la spital.M-am gandit si la varianta de a alege un privat dar nu stiu cum sunt preturile ,si daca lucreaza mai bine decat la spital.
Crezi ca e mare diferenta?

Lore.

Mergi la inceput

Mihaela sa inteleg ca e mai bine sa merg la consultatie la privat ,si nasterea sa fie tot la privat sau e ok si la ambulatoriu?

Mergi la inceput

Lore e ok sa nasti la spaital, se comporta ff bine cu tine. Dar pentru consultatii si pentru a te vedea un medic pe timpul sarcinii e mai bun medicul privat. Consultatia e in jur de 60€ din cate-mi aminetsc eu. Maxim 100€( exagerez) daca faci si ecograf vaginal.

La ambulatoriu pe langa faptul ca-ti da programarea peste 4-5-6 luni, sunt ff aglomerati si nu te trateaza cum ar trebui, pe cand la privat da. Daca ai fi stat pe aici pe langa mine ti-as fi recomandat medicul meu.E foarte de treaba. Si cand am avut nevoie de medicamentele pentru Fiv m-a ajutat si mi le-am scos cu asigurarea sociala...

Este alegerea ta....numai bine.

Mergi la inceput

Miha sa stii ca mi-ai dat o idee foarte buna.Eu m-am gandit ca poate e la fel.Adevarul ca la centrul medical unde merg eu, sunt doi medici ginecologi tare rautaciosi si ciudati.Chiar imi e groaza acum cand merg in Noiembrie para una revision ,ca nu stiu cum se va comporta. Stii ,se scapa repede de tine,te consulta in graba si nu mai are rabdare sa stea de vorba cu tine.
Am sa ma interesez si eu de un medic bun la un cabinet privat.Tu ai nascut aici sau acum urmeaza?Multumesc pt tot,Lorena

Mergi la inceput

Pai tocmai de asta ziceam si eu Lore....La ambulatotiu sunt superficiali...

Cauta-ti un medic privat,poate ai vreo prietena pe acolo ce cunoaste un medic bun.Oricat ar costa consultatia...stii macar ca nu astepti pentru programare si ca vei fi tratata bine.

Numai bine......a...eu nu pot avea copii..daca vrei sa-mi stii povestea citeste la Fiv 93, pagina 13.

Pupici.

Mergi la inceput

Draga Mihaela,acum am terminat de citit povestea ta de la FIV si am ramas socata de ceea ce am citit.Pot sa spun ca aproape am inceput sa plang vazand prin ceea ce ai trecut si prin ceea ce treci in continuare.Este trist ca viata e asa de dura pentru unii si atat de perfecta pt altii.Cand mi-ai raspuns la mesaje credeam ca esti insarcinata sau ca deja ai copii ,dupa felul in care m-ai sfatuit in ceea ce ar fi bine sa fac.Dupa ce mi-ai scris ultimul mesaj si ziceai ca tu nu poti sa ai copii am ramas fara cuvinte.Mi-am dat seama ca esti o femeie extraordinara care lupta zi de zi ca sa poata avea un copil,si sufera enorm pt tot ceea ce i se intampla ,dar care totusi mai are puterea sa ajute si pe celelalte femei cu ceea ce poate .Cred ca Dumnezeu ti-a dat alaturi un sot care te iubeste si este alaturi de tine.Sa stii ca ,chiar daca acum tu te confrunti cu aceste probleme ai un sot de care poti sa fii mandra.Multe femei lupta singure fara sa le inteleaga nici macar sotii lor si acest lucru este foarte dureros.Pentru ca tu ai un suflet extraordinar ,vei vedea ca Dumnezeu vede ceea ce faci si te va ajuta sa ai copilasul pe care ti-l doresti asa de mult.
Sa nu iti pierzi speranta,va fi bine,vei vedea.Te pup,si iti doresc tot binele din lume +

Mergi la inceput