* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 180 ) *
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
crengu, irene este in romania, la parintii ei si asta e motivul pt care nu a mai intrat, nu pentru ca s-ar fi suparat.
tu ce motiv ai s ate retragi? ca m-a uimit afirmatia ta...
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png
claudinna spune:
alexa, tu ai facut test? ca nu mai stiu...ai vreo speranta luna asta??
ef, o inteleg pe anaxena ca nu mai stie ce sa creada si totusi, daca nu e nimic, de ce -i ies testele pozitive...chiar si asha un pic/?? adica, din cate am inteles eu, nu doar un singur test i-a iesit pozitiv. plus de asta, dupa ticker, parca ar mai avea ceva de asteptat...cred ca s-a cam grabit...
anaxena, putzintica rabdare:)
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
Alexa.1983 spune:
Claudinna....jur ca eram 100% sigura ca sunt.....
Tzatze,greturi...tot aranjamentul...dar de dim am vazut
niste sange......![]()
Aia e...mai vine o luna nou!!
Cu sufletul mereu
http://t2.lilypie.com/qUo6p3.png
LAURA
crengu75 spune:
Am simtit ca irene a fost tare necajita si dezamagita ca nu a ramas, sau , ma rog, ..ca a suferit un avort menstrual. Cred ca nu mai vrea sa intre o perioada, sunt de acord cu ea, dar parca as vrea macar o veste de la ea. stiu ca e in Romania, dar cred ca citeste...sunt destule locuri unde ar putea-o face. Mi-a placut tare mult de ea si poate daca zic ca plec de aici, o fac sa vina cu o veste, cat de micuta.
Asta e tot.
testele alea nu cumva se pozitivau dupa vreo cateva zeci de minute bune? ca nu se citesc nici ele dupa mult timp, nu?
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
diaconmaria spune:
Fetelor eu clar declar maine z27=z1 am o durere acuta de burta mai exact ca niste cutite care ma taie in vagin nici nu pot sta pe scaun...Scurgere maronie...asa ca vina z1 ca sa iau de la capat...
Alexa cred ca avem acelasi tip de scurgere maroniu deschis...care precede din pacate la mine uratii...nu stiu la tine..dar la mine stiu sigur....
Asa ca astept un nou inceput...
Maria vesnica
la cap
Doar... in astepare... si atat
ginamaria spune:
saluti fetele

am venit tot intr-un suflet de la sv.sa vad ce mai e nou si dezamagire............cu ocazia asta m-am convins sa nu mai fac test de sarcina pana nu imi intarzie dar la dracu...............credeti ca e usor?
ANAXENA am sperat asa de tare.............

Va pup fete dragi ca imi e cam somn dar maine astept vesti mai bune.........
Recunosc ca sunt si cam depresiva si nu vreau sa va transmit si voua starea asta.........

crengu75 spune:
Mai, nu va suparati pe mine.....dar despre si semne inchipuite s-a tot vorbit pe aici. Toate am fost trecute prin asta, unele chiar de mai multe ori. Uite,.... si mie acum imi este greata si nici macar nu am ovulat. Autosugestia - bat-o vina. Nu va mai chinuiti degeaba.
Va stresati si bebe nu va veni.
Faceti dragoste de placere, nu va mai scormoniti mintea si corpul. Aveti toata viata inainte...
E sfatul meu...., voi faceti cum vreti.....
Ma duc sa vad "clona".
Pozici
diaconmaria spune:
Aaa singura diferenta e ca am colul destul de coborat inca si inchis...
Maria vesnica
la cap
Doar... in astepare... si atat
claudinna spune:
cred si eu ca a fost dezamagita, dar pe de alta parte, ea nu incerca de mutl timp si are tot timpul inainte. cred totusi ca in tara are multe de facut, ca daca vine asha de rar...
plus ca ce legatura sa aiba plecarea ta cu ea?? asta nu inteleg. adica tu crezi ca va veni ea daca pleci tu??
parca a zis ca din rom nu intra...
sper sa nu fie atat de suparata
in fine...eu zic sa nu iei asha o decizie acum si din motivul asta, mai ales ca nu ai certitudinea ca e asha...
noi cum mai aflam cand ramai cu bb2??
crengu75 spune:
Claudinna, cum o sa am certitudinea ca am ramas, direct la voi vin sa ma laud. Cum altfel???????? Ai dreptate cu Irene. Poate ne va scrie cand se intoarce.
Pozici