Ce ati ales?

Ce ati ales? | Autor: paula2003

Link direct la acest mesaj

Am si eu o curiozitate.
Ce ati ales la sotul vostru, implinirea sexuala sau nu?
Cat de importanta este pt. voi sexul?
Daca esti sexual implinit restu vin de la sine?
Nu are importanta prea mare sexul????

Am o prietena nebuna rau. Nu vrea sa divorteze dar nici nu iarta nici o partida.......... Vorbeste de aventuri de aprca ar ave 15 ani, de dragoste, de impliniri sufletesti, de fericire. Ma uimeste, nu am crezut despre ea ca este asa sau face asa ceva.
Are si un copil si destul de mare. Acum cred ca si sotul o inseala.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Hai ca ma bag eu sa-ti raspund: intre mine si sot, la inceput, a existat o mare atractie fizica; sexul era cu scantei, focuri de artificii... Cu timpul am descoperit unul la celalalt o multime de lucruri, placute sau nu, mai mult sau mai putin compatibile... In final, la bilant, plusurile au iesit mai multe decat minusurile si ne-am casatorit. Cine-mi poate spune ca exista casnicii perfecte? Doar traim pe pamant si nu in cine stie ce poveste... Da, sexul este o parte importanta, dar si sentimentele ajunse la maturitate (ca doar nu mai avem demultisor 16 ani ) si, mai ales, respectul reciproc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ce ati ales la sotul vostru, implinirea sexuala sau nu?

Nu prea inteleg intrebarea. Dar cum mi-am gasit implinirea sexuala impreuna cu sotul meu..
Nu stiu daca l-as iubi asa de mult si viceversa daca nu l-as simti asa aproape. Prin sex si iubire am reusit sa ajung la adevaratul EL, sa-i ating coarda sensibila si sa-l cunosc asa cum nimeni nu poate. Datorita lui am descoperit lucruri uluitoare despre mine.. a fost un profesor super-bun.
Eu n-am o experienta prea mare.. , dar cu siguranta ca n-as fi luat de barbat un barbat care n-ar fi putut sa ma faca sa ma simt femeie... cu f mare..

Cat de importanta este pt. voi sexul?

ff important

Daca esti sexual implinit restu vin de la sine?

Nu neaparat. Adica e o conditie necesara, dar nu suficienta. Nu cred ca o casnicie buna si adevarata rezista in timp fara sex bun. Pt ambii parteneri. Dar mai ales pt un barbat. E o vorba cu care sunt de acord: femeia ajunge prin iubire la sex, iar barbatul prin sex la iubire. Pt restul (adic sa mearga bine relatia) mai tb si buna-vointa, intelegere, prietenie, umor, blabla..

Nu are importanta prea mare sexul????

Depinde, orice poate deveni o obsesie&dependenta. (bautura, mancarea, munca, sportul, televizorul, etc.) Presupun ca acum e o mica refulare.. dupa ce atatia zeci de ani nu s-a vb deschis despre sex. Probabil ca si aici lucrurile se vor aseza.

Si nu, nu cred ca sexul are o prea mare importanta. Daruieste si uneste atat de mult. Dar poate sa si dezbine atat de mult.. vad in jurul meu. Nu stiu daca pb e de incompatibilitate sau/si de o educatie prea severa, de inhibitii, mai ales in cazul femeilor.. Eu am avut norocul c-am crescut privind sexul ca ceva natural si frumos.
_

Cat despre prietena ta.. nu stiu. Probabil ca amandoi cauta in alta parte ceva de care n-au parte acasa? Sexul poate sa te faca sa te simti iubit, apreciat, minunat.. Dintotdeauna a fost asa?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Paula,hai sa zic si eu: la mine nu sexul a fost principalul motiv de alegere a jumatatii mele actuale,insa este o parte destul de importanta din viata noastra...Pentru mine a contat felul in care si-a asumat raspunderea de a merge alaturi de mine la drumul familiei,in conditiile in care amandoi veneam din casnicii trecute si fiecare cu cate un copil...respectul si comunicarea au fost de asemeni alte puncte cheie...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ana68, foarte frumos raspuns.
La ce vad in jurul meu nu stiu ce sa mai cred.
Eu am vrut sa ma intelg cu el, sa ma iubesca, sa ma respecte. Ne potrivim super bine in toate. Eu sunt mai dinamica, el mai .....eu mai impulsiva el mai calm..........ne completam reciproc.

Nu o inteleg de ce l-a luat de barbat daca a avut alte criteri de selectare?

ruxandra_sb, ai punctat super frumos. Inteleg ca esti fericita si implinita pe toate planurile. Ma bucur sa aud ca mai sunt si oamnei normali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ana, acum am vazut si raspunsul tau. Stiu ca nu este casnicie perfecta, relatie unsa si zgomot zero.
Dar ma intreb ca sa nu mor proasta. Ori eu sunt naiva, ori lumea este intoarsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

sexul e f important!
dar sexul bun, insa fara comunicare, intelegere si respect nu valoreaza mai nimic, pe termen lung...

eu cand voi alege o sa aleg 3 in 1....si sex bun si comunicare si respect. si cand zic sex bun, zic sex bun nu palalaie... sexul fff palalaie de obicei degenereaza in gelozii morbide...pt ca fiecare partener se intreaba dc nu cumva ce faci cu el faci si cu altul/alta...si te chinuie tot felul de ganduri si fobii. te deconcentreaza de la ale tale, te focuseaza stric pe partea erotica a vietii si e riscant...ca e f posibil ca dupa ce trece focul asta, sa nu ramana nimic..bun.

ori am imbatranit, ori o sa vb fix ca bunica-mea: cate putin din toate.

insa cum eu sunt o fire a extremelor, mai ramane sa si demonstez.;))))

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Ma recunosc bine in ca a scris akella... Desi la mine nu erau 16 ani, ci nitel mai multi. Dar n-are importanta. Dar viata sexuala trebuie sa existe, sa fie placuta pentru amandoi... noua ni se pare placut si mersul la cumparaturi, si discutiile la un pahar de vin, seara, si "curatenia" in casa... Amorul face parte din viata noastra, la fel ca orice alta activitate. Acum, daca prietena cu pricina nu mai gaseste "amantul" dorit in sotul ei... exista o problema. Si e a ei. Tu ii esti prietena si la bine, si la rau, si daca o aprobi, si daca esti impotriva faptelor ei.
Pup!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu consider ca intr-o relatie sexul joaca un rol foarte important.Daca nu este potrivire din acest punct de vedere casnicia respectiva nu va ramane pe un fagas normal oricata comunicare,respect si dragoste ar exista.
Spre exemplu de sotul meu m-am indragostit pt ceea ce este el,pt ca ne complectam unul pe celalalt,suntem facuti unul pt celalalt dar daca nu ar fi existat si potrivirea sexuala totul ar fi fost pe jumatate,intervine si plictiseala,monotonia...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Hmm, mie nu mi-e foarte clar cum defineste fiecare implinirea sexuala. Sa ai orgasm, sau sa isi satisfaca reciproc fanteziile sexuale, sau sa fie pe aceeasi lungime de unda cu pozitii favorite, ritm preferat ? Ca daca inteleg foarte usor indoilile pe care le-ar putea avea o femeie daca relatiile sexuale nu s-ar solda cu orgasm, restul mi se par mai discutabile...

35s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

intrebarea asta suna de parca am fi avut doua optiuni: sex nemaipomenit + o relatie dezastrouasa....si inversul, o relatie nemaipomenita + zero sex - si, in conditiile astea, ce am ales?!

Eu l-am luat pe barbatu-meu "en gross", cu tot cu defecte si calitati - partea sexuala intra la calitati, din fericire, nu la defecte.

Da's convinsa ca, si daca intra la defecte, daca imi convenea "pachetul" cu totul, il luam oricum. Asta e casnicia: nu poti sa alegi doar ce-ti convine la un om, si de partea lui proasta sa te lipsesti. Important este doar care primeaza, daca pui avantaje si dezavantaje si tragi linie, sa nu reiasa ca in ansamblu e dezastru.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput