Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42
Raspunsuri - Pagina 18
gudinde spune:
ralu_grigore,
Intamplator eu nu sunt in prezent pacienta dr. Tutunaru. Am luat postarile tale si le-am judecat la rece. Si sincer, nu cred ca este vina lui Tutunaru ca cei de la IDS au gresit spermograma. Am decis sa-ti raspund desi nu sunt pacienta lui pentru ca mi s-a parut ca Iyoana nu merita ce ai scris, mai ales stiind cu ce spermograma se confrunta ea si cat lupta si ce greu i-a fost cu drumuri Ploiesti - Bucuresti: asteptat ore pe la usi - Ploiesti.
In privinta neacceptarii criticilor la adresa dr. imi pare rau dar au mai fost fete nemultumite de dr si care si-au exprimat public nemultumirea prezentand ce s-a intamplat. Uita-te la capitolele anterioare atat la sectia de "Aspirante" cat si la "Nasterea unei stele" si le vei gasi. Si unele au avut plangeri justificate si aveau tot dreptul sa fie suparate si nemultumite de Tutunaru.
Inclusiv vali_delide care ti-a scris la pagina 15 este o FOSTA pacienta a dr. Tutunaru. La un anumit moment a considerat ca relatia lor profesionala este bine sa se intrerupa. Evident ca a avut anumite nemultumiri.
Doctorul Tutunaru are si el minusurile lui si este alegerea fiecareia daca continua sau nu cu acest medic sau pana la ce punct continua avand in vedere ce ofera si ce scapari are, fiind informate atat de reusitele dansului cat si de nemultumirile si reprosurile unor foste paciente.
Din pacate toti medicii buni pe infertilitate sunt foarte ocupati, nu au timp, se asteapta mult la usa lor si fiecare vine cu setul propriu de bine negre ![]()
![]()
.
Ahhh ... si inca ceva: majoritatea lucreaza cu un anumit colectiv si cer sa-ti faci spermograma la x si analizele in locul y.
Fiecare dintre noi a trebuit sa accepte setul de minusuri cu care vine un medic si am facut asta nu pentru ca suntem "sclave" sau pentru ca "nu acceptam nici o critica" sau pentru ca nu constientizam existenta acestor minusuri, ci pentru ca nu avem alternativa. Asta e! Avem probleme, avem nevoie de ajutor si doctorii buni pe infertilitate ii numeri pe degetele de la maini si cu toti trebuie sa inveti arta compromisului. Nu ne e usor nici noua si putem si noi vedea si fi extrem de critice cu neajunsurile medicului curant. Este usor de plecat de la un medic. Intrebarea este te duci unde?
lucialu spune:
Ma doare efectiv sufletul cand vad asa ceva...![]()
Iyoana
tu sa-ti continui drumul tau si fruntea sus ca aici ai prietene
Esti minunata!
Gudinde
ai idee cat de mult iti admir felul tau de a merge mai departe,de a cerceta,de a imparti cu celalte tot ce stii?![]()

Psj
coleguta lui Gudinde...mai trag cu ochiul la voi sa va "fur" din invataminte.
Aaaaaa si Vali
mai un pic un picut si iti intalnesti Comoara
!
Si Ralu_Grigore trecand
peste faptul ca ti-ai exprimat parerile intr-un mod personal si ai spus niste chestii nu tocmai crestine la adresa unei fete care nu ti-a facut nici un rau s-a vorbit deja despre asta...dar cum iti permiti sa profiti de increderea fetelor nominalizandu-le, care au trecut prin grele incercari si au avut bunavointa sa ni le impartasasca si noua, sa-si puna sufletul aici pe forum,dandu-le ca exemplu negativ in profesia dl-ui dr.Tutunaru?Crezi ca se vor bucura cand isi vor vedea numele tarate in atat de nefericitele si nepotrivitele tale exemplificari?![]()
pentru mine dl dr T este si va ramane nu doar un medic foarte bun, dar mai ales un OM adevarat.Si nu-i sunt sclava.Ne-am vazut doar pentru o laparoscopie si sfaturile necesare imediat dupa in conformitate cu afectiunea cu care ma lupt.Si a dat dovada de o omenie rar intalnita in zilele noastre,mai ales in domeniul medical.Pe dna dr Matei nu o cunosc.Dar cunoscandu-l pe dansul,vazand cu ce alti Oameni lucreaza..dna dr Marinescu,dl dr Bogdan nu am nici o indoiala ca stie sa-si aleaga colaboratorii sau echipa cu inteligenta si suflet asemeni dansului.
Mai mult ca sigur ca ai fi gasit un alt dialog aici de ai fi spus necazul tau in alt mod....ceva gen"eu nu mai merg pentru ca...".Nu suntem rele si am fi inteles.Numai bine si sanatate multa!
nu mor caii cand vor cainii...
gudinde spune:
Lucialu
Multumesc pt cuvintele frumoase. Am rosit toata![]()
Sincer, sunt una din multele membre ale acestui forum cu un "istoric" si ce am invatat am invatat de nevoie, din practica, din disperare, din durere si din multa, multa suferinta si incerc sa ajut unde si cat pot, cu cat stiu pt ca altele sa nu plateasca pretul mult prea mare al necunoasterii unor termeni, proceduri, "personaje" medicale, drepturi, protocoale si tratamente internationale.
lucialu spune:
stiu Gudinde
ca nu ti-a fost deloc roz.Dar nu ma poti opri sa spun ca ai o forta uriasa de a cauta mereu,de a nu te multumi cu putin si un suflet la fel de mare.
Noapte buna draguta si iti doresc tot binele din lume!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rocsy2007 spune:
fetelor nu conteaza ce spun altii despre tutu. atata timp cat noi mergem la el inseamna ca ne-am pus toate sperantele in el si nu ne intereseaza ce spun altii. nu cred ca exista medic de care sa fie multumita toata lumea.
am intrebat si eu ceva in legatura cu programul lui si nu mi-a raspuns nimeni. credeti ca sunt sanse sa il gasesc joia sau asistenta a gresit?
alexia28 spune:
Neata fete, 'sclavele lui Tutu'

mai dar voi chiar v-ati coborat la mintea dumneaei, ce atatea explicatii...sunt o gramada de medici pe lumea asta, fiecare e liber sa mearga unde vrea. Pana la urma pentru fiecare cel mai bun medic este cel care te ajuta sa-ti implinesti visul.
Gudinde
tare ma mai ajuta si pe mine sfaturile tale
Rocsi Tutu este la cabinet si joia, il gasesti cu siguranta. Acum are program in fiecare zi. Bafta!
Lucia, Iyoana
nu merita sa va suparati
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia
aaandreea78 spune:
Ralu Grigore citesc si nu mi vine sa cred ce scrii despre Dr. Tutunaru, asa cum au spus si fetele lasa ne in pace, noi suntem pacientele lui si credem in el.
Asa ca ai face bine sa te "cari" de la subiectul asta, du te unde si la cine vrei tu.
Iar pe Iyoana sa o lasi in pace ca nu o cunosti.........
Eu nu prea sunt diplomata asa cum au fost fetele ce ti au scris mai sus.
Nu vreau decat sa ne lasi in pace.
Andreea
14+
Iyoana spune:
Neata fetele!
Oauuuuu
m-am rosit si eu toata cand am citit ce ati scris. Aseara nu am mai intrat. Sunteti niste dragute, ce sa mai...
Ralu Grigore, scuzele iti sunt acceptate, pentru ca sunt convinsa ca le-ai spus la suparare mare. Iti doresc sa-ti fie bine si sa iti indeplinesti visul cel mare, ca si noi, de altfel! Ajutata sau nu de un medic sau altul! 
Dragele mele, bineinteles ca nu sunt suparata, nici nu am fost, doar un pic revoltata!![]()
Va pup pe toate, ca imi sunteti dragi si va doresc o zi minunata!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

mmc_nd spune:
Ralu_Grigore, sincera sa fiu nu prea inteleg exact ce vrei obtii sau sa demonstrezi, eu iti trimit o
, poate te mai indulcesti.
fetele curajoase!
KoraPop spune:
Ralu_grigore...noi ne-am cunoscut ieri dimineta la IDS...(esti bruneta),adica e mult spus "ne-am cunoscut",erai chiar in fata mea si am fost pe faza cu spermograma sotului tau careia ii era trecuta varsta de 29 cand el are 46 si numele ii era scris gresit.Vina e a laboratorului,poate chiar d-na Matei a gresit cand a scris desi eu o stiu impecabila si perfectionista si e destul timp de cand "lucrez" cu dansa si cu dr. T la "proiectul bebe".Nu inteleg de ce esti revoltata pe dr. T pt ceea ce s-a intamplat la IDS.Chiar nu pricep,poate ai alte motive ca acesta nu e plauzibil.Chiar am sarit in apararea ta spunand ca spermograma e ceva extrem de important si asa si este!. Si pt ca eu fac FIV pt a doua oara cum bine stii as vrea sa iti spun ca m-ai jignit rau cu afirmatiile tale din care reiese ca sunt o fraiera care pt a doua oara isi mananca banii,sperantele si viata degeaba....nu ai nici un drept sa afirmi asta si crede-ma ca nu exista medic care sa aiba numai reusite la FIV,daca tu cunosti vreunul te rog sa ne spui si noua.In afara de asta daca ai credinta in DD atunci poate stii ca numai de EL depinde,in rest...fiecare organism reactioneaza diferit la tratament,fiecare cuplu are problema sa de infertilitate etc.Si ca sa pun punct afla ca eu sunt mai informata decat tine si stiu sigur de la d-na Matei ca dansa + dr. T au reusite la FIV chiar cu d-ne care au incercat inainte in Ungaria si acolo nu au reusit,dar nu toata lumea scrie pe forum,multa lume nu are habar de existenta acestui forum.Acum sunt in plina stimulare si am toate sperantele ,dar daca nu va fi sa fie nici de data asta in nici un caz nu am sa dau vina pe medici care isi dau toata silinta, analize din doua in doua zile,ecografii la fel,totul sub supraveghere stricta si multe amanunte de care multe alte fete la alte clinici si doctori nu beneficiaza si totusi daca ele au incredere in doctorii lor,inseamna ca au motivele lor.
In incheiere iti doresc sa reusesti sa ai un bebe si cand vei fi fericita poate vei fi si mai buna la suflet si mai intelegatoare.
Sanatate si numai bine!
Fetelor dragi va pup pe toatre, am rezultate bune deocamdata ( aproximativ 10 foliculi, 8 maricei si 2 mai micuti ieri in ziua 10 de stimulare),maine am din nou analize si eco si sptre sfarsitul saptamanii punctia.
Iyoana
, AAAndreea ma bucur ca te-am cunoscut ai grija de bebe!!!
Kora
CARPE DIEM!