Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42
Raspunsuri - Pagina 12
c.myry spune:
Buna seara,
Eu scriu mai rar, dar va citesc si sunt alaturi de voi
TEO - FELICITARI! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el! Multa sanatate si refacere cat mai rapida!
pt. proaspata mamica si bebe voinicel
Alexa28 - ce bine ca totul a fost in regula.Multi
!
tuturor si o seara buna!
myry 
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
marinar spune:
mihnea andrei bine ai venit printre noi, sa fii sanatos, cuminte si mancacios! teo felicitari mamico!!!
KoraPop spune:
Teo FELICITARI si bebe Mihnea Andrei sa fie sanatos,mancacios si sa va aduca numai bucurii toata viata!!!!

Kora
CARPE DIEM!
maria08 spune:
Teo: FELICITARI, MAMICO!!!! Bb Mihnea sa va aduca numai bucurii!!! Te asteptam cu detalii, atunci cand timpul iti va permite.
Ana_Alexia: Multumesc pentru detalii!! Scuze pentru intarzierea cu care am raspuns!! Eu as vrea sa incerc si tratamentul asta; sa vedem cand se va putea!
Daro26:Eu am facut deja laparo si se pare ca problemele ar fi la trompe....sunt si aderente....tare as vrea sa incerc si tratamentul asta!!
Alexia28: Ma bucur ca esti bine!! Ai grija de tine si de bb!!
Kora: Nu mai vii si pe aici cu detalii?? Ce s-a vazut la echo?? Stii bine ca vei reusi, nu?!!!![]()
Numai bine ,tuturor!!!
KoraPop spune:
maria08 ieri la eco s-au vazut cate 3 foliculasi micuti pe fiecare ovar,in total 6,dar inca erau micuti de vreo 9 mm ,unul singur avea 12 mm,ieri a fost zi 5 de stimulare.Mi-a marit doza cu inca un menogon,deci fac 2 gonal+2 menogon si o jumatate de diphe si maine fac iarasi analize si eco.Sper sa fie mai bine maine.Multumita de detalii
?Multumesc draga mea pt incurajari!
Kora
CARPE DIEM!
ponei spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o pacienta a dr. Tutu. si ma lupt din rasputeri a raman insarcinata.
Saptamana aceasta am fost la cabinet la dr. tutu sa vad ce se intampla si de luna viitoare incep monitorizarile, cred ca sunt la inceput eu, vad ca voi ati facut foarte multe analize. Pe mine nu m-a pus sa fac nici o analiza.
Poate sa-mi spuna si mie vreo fata care a facut monitorizari cum este?
de cate ori mergem? se fac numai dimineata? Daca este vreuna draguta tare si sa-mi spuna si mie, am mari emotii.
Totusi sper sa nu ajung sa fac monitorizari (acum sunt in perioada de bebei)
FELICITARI GRAVIDUTELOR
mmc_nd spune:
Draga ponei, bine ai venit printre noi! Dr. T nu prea recomanda analize in general, ci se axeaza pe monitorizari. Asta pentru ca el zice asa: daca totul functioneaza cum trebuie - foliculii cresc regulamentar, are loc ovulatia, endometrul are grosime OK (minim 8mm la ovulatie), atunci analizele raman doar niste statistici. Monitorizarile exact asta fac - urmaresc evolutia foliculilor si a endometrului si certifica ovulatia. Sunt practic o serie de echografii intravaginale, nimic deosebit pentru care sa ai emotii. Se fac o zi da, una ba, incepand din ziua 10 a unu ciclu de 28 de zile, pana cand se vede ca ai ovulat. Deobicei prima data trebuie sa mergi la cabinet, cand suni la programari spune-i asistentei ca vii pentru monitorizare.
Sper ca te-am lamurit, succes si sa pleci la viitoare mamici cat mai repede! 
Ioanatugs spune:
TEO FELICITARI IUBITA!!! MIHNEA ANDREI BINE AI VENIT PE LUME!!! ABIA ASTEPT SA TE CUNOSC PUI MIC!!!
SA-TI FIE VIATA O CONTINUA SARBATOARE!!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
rocsy2007 spune:
poneisi eu am facut pana acum 2 monitorizari la ambele a fost ok acum habar nu am ce va urma. astept sa vina rusii(poate nu vor veni) . nu te ingrijora pentru ca nu ai motive. sper sa fie ok si sa vi cu vesti bune. succes la bb
Alexa Ioana spune:
am reusit. multumesc fetelor care m'au ajutat cu raspunsuri 
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...