Viteza internetului

Viteza internetului | Autor: babyyy

Link direct la acest mesaj

Cica mi-au dublat viteza netului dar degeaba,presupun ca doar pe hartie.Hoti mai sunt astia cu RDS-ul lor.Stiti vreun site/program care sa imi masoare viteza internetului?

va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

quote:
Initial creeata de babyyy

Cica mi-au dublat viteza netului dar degeaba,presupun ca doar pe hartie.Hoti mai sunt astia cu RDS-ul lor.Stiti vreun site/program care sa imi masoare viteza internetului?

va pup

mama lor de hoti!

nu ai facut inca nici un test de download dar stii sigur ca sunt hoti... testul se face in conditii de trafic 0, adica opresti aplicatiile, vezi sa nu isi faca sistemul de operare vreun update chiar atunci si binenteles deviruseaza calculatorul inainte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

da ,chiar sunt hoti,,am internetul d ffff multi ani la ei,platesc 180$/luna si stiu ce zic.Acum mi-au dublat viteza dar este acelasi lucru.De multe ori imi "cade" netul si cand sun ma duc cu vb,,, stau chiar si o zi fara el.Pai dc aveam abonam d 9euro ce mai faceam?

Multumesc pt sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
platesc 180$/luna si

Pai ce esti firma?

Noi platim cam 27 lei pe luna pentru internet la RDS si suntem foarte mutumiti. Sotul meu, informatician de meserie a testat dupa ce a aflat ca au marit viteza si a spus ca asa este!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by babyyy

da ,chiar sunt hoti,,am internetul d ffff multi ani la ei,platesc 180$/luna si stiu ce zic.Acum mi-au dublat viteza dar este acelasi lucru.De multe ori imi "cade" netul si cand sun ma duc cu vb,,, stau chiar si o zi fara el.Pai dc aveam abonam d 9euro ce mai faceam?

Multumesc pt sfaturi

da, este abonament de firma, la banii astia.

asta inseamna ca nu ai un singur calculator conectat la internet, ci sunt sanse sa fie mai multe. intr-o retea. probabil ai si alte echipamente acolo, routere, servere, switch-uri....
asta inseamna ca ar trebui sa fie si un angajat pe parte tehnica in aceasta firma care sa se ocupe de intretinerea retelei, un administrator, IT manager ceva...

s-a verificat reteaua interna de catre cineva de la voi?

aaa, editez ca sa iti zic ca la asa abonament trebuie sa aveti desemnat un reprezentant comercial din partea rds cu care sa colaborati cand apar probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

incearca cu : http://www.giganews.com/performance.html

Mergi la inceput

in cazul in care aveti retea interna se opreste traficul de pe toate calculatoarele din retea si testul se face de pe un calculator cu ip-ul direct conectat, nu de pe un ip privat din reteaua interna :)

Mergi la inceput

nu este firma,este internetul meu de acasa,,dar acum cativa ani nu aveau asa multe oferte de abonam ca acum,erau la inceput,practic nu aveam din ce sa aleg si am zis sa iau un abonament mai scump dar care sa nu imi dea dureri de cap,,cu timpul,,,si o data cu concurenta se pare ca au mult mai multe oferte si un astfel de pret il plateste doar 1 firma nu o nebuna ca mine,,, ar trebui sa ii mai vizitez la sediu sa vad,,,este doar un sing calculator!
mi-au dublat viteaza acum 2-3saptam dar nu se simte nici o diferenta.Si vroiam sa fac un astfel de test cu gandul k poate ma insel.
"la asa abonament trebuie sa aveti desemnat un reprezentant comercial din partea rds cu care sa colaborati cand apar probleme."

Deloc!Sun la deranjamente RDS si ma duc cu vb ca o sa verifice echipa dc sunt probleme in zona etc,, ma apuca nervii si le zic ca nu platesc atatia $$ ca sa nu imi mearga internetul o zi intreaga si imi raspund ca sunt abonamente si mai mari decat al meu !

In schimb de jumatate de an vb f frumos"va multumim ca ati ales rds,,,etc" dar practic nu fac nimic...

Nu mai am ton la telefonul de la RDS si tot i-am sunat inclusiv ieri,,a ramas sa verifice echipa dc sunt problm in zona si ca ma vor suna,,, si nu m-au sunat binenteles!

De asta ii fac hoti.

La un asa abonament normal k te enervezi,,,, si hai k maresc viteza cu 50% dar sa o dubleze si sa nu se "simta" nici o diferenta?
Am 700 si ceva d kbps,,, este cu putin mai bun decat un abonam d 9 euro,, e posibil asa ceva?

Mergi la inceput

multumesc soarelemeu,,, pt asta am deschis sub ,,aveam nevoie de un speed test.
Mi-a iesit connection speed:485 kbps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

www.zapp.ro/buy/speedmeter/" target="_blank">Zapp Speed-metru
www.lamit.ro/bandwidth-test-viteza.htm" target="_blank">Lamit Test Viteza Internet
www.abeltronica.com/velocimetro/pt/?idioma=uk&newlang=uk" target="_blank">A Beltronica Speed Meter
www.bandwidthplace.com/speedtest/" target="_blank">Bandwidthplace

www.itips.ro/calculatoare/internet-si-retele/conectare-la-intenet/care-sunt-cele-mai-bune-siteuri-care-testeaza-viteza-internetului-tau-v1987.html" target="_blank">Care sunt cele mai bune siteuri care testeaza viteza internetului tau?...

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Multumesc Catalin,,,le-am facut si imi apare in jur de 400-500

Mergi la inceput