Ciao,
sunt Col si doresc sa ma prezint. sunt casatorita de 5 ani, locuiesc in Italia (Brescia). De 3 ani caut fara succes sa raman insarcinata. In decembrie am inceput sa facem analize. Asa am descoperit ca sotul meu are spermatozoizii "bolnavi" si lenti. A fost operat in luna februarie, desi dupa operatie situatia s-a ameliorat, copiii continua sa intarzie. In septembrie ne-am prezentat la un centru specializat in reproducere. Dupa o serie de analize, am inceput cu stimularea ovarelor iar in 4 octombrie am facut insamantarea intrauterina. de atunci doctorul mi-a prescris Progeffik 200(progesteron) ovule de doua ori pe zi pana in 18 octombrie cand va trebui sa fac examenul de sange pentru a vedea daca ovulul a fost fecundat. am sa va tin informate. ma scuz daca m-am exprimat mai rau dar sunt plecata din Romania de 15 ani si foarte rar scriu in limba romana.
Buna Col,
Bine ai venit!
Te asteptam cu drag la noi, pe topicul "Aspirante optimiste peste 20 ani"!
Col bine ai venit pe DC
si o sedere cit mai scurta la aspirante...ca sa discuti cu fetele despre inseminare sau FIV,te invitam sa intri aici,unde sint fete nespus de dragute si primitoare:pt INSEMINARE intra AICI
si pentru FIV(fecundatia in vitro)intra AICI
...mult succes si numai bine