Clubul moldovencelor de peste Prut (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Aliona, merci mult de sfaturi, o sa tin seama de ele.

Alincic, cred ti-ai facut o reputatie deja printre americance, ca esti o mare maestra in deserturi.

Cornelia, e super pentru Mirelus ca stati la curte, nu-i nimic mai interesant pentru un copil de virsta ei decit sa exploreze toate de pe afara. Iar hainele nu-i nimic ca se murdaresc, traiasca masina de spalat! Felicitari pentru flori, sa-ti creasca frumoase, sa bucure ochiul!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

helou
Noi sintem bine, dupa un we plin de evenimente...
N-am crezut ca e asa complicat de cumparat incaltaminte p/u pitici... Si ca doar baieteilor "le este permis sa fie mai grasuti la picior"... Mare chin pina am gasit sa-i incapa la "podiom" si sa-i vina si sus(n-o ajungea fermuarul )... Pina la urma am luat un model cu sireturi in fata si fermuar lateral... - bine ca era si roz! Ca pina atunci doar culori baietesti ne propuneau...
Mi-am sadit trandafirii - sper sa se prinda si sa nu inghete... - si am vazut ca mai am nevoie de vreo citiva - dar asta la primavara deja... Mi-am sadit si bulbii lalele "krutie" (0.5 si 0.75 Euro per bulb, ca sa vedeti ca si noi avem preturi europene).
Adormim singurele la ameaza, adeseori kiar si fara biberon...
Mai facem pozne si curiozitatea ne mina peste tot...
Natali, multam ... Adeseori ma intreb cum reusiti cu 2-3 copii, casa, forum, bucate... ca io doar cu unul si sint frinta...
Aliona, multam ... Vreau sa cumpar samponul de la Vichy recomandat de Natali - poate ne va ajuta. Matreata o am de cind ma stiu, la fel si sotul -- insa am observat ca vroind sa schimb samponul, adica dupa 1 spalare cu altul decit H&Sh mi se facea o matreata de zile mari....
Mariana, voi ce mai faceti? A venit frigul?
Alincic, ce mai fac piticii? Cum cursurile de engl? soferia? Ce perle mai spune Sami?
fug sa mai fac treaba ca mi-a adormit strumfa...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Diana, cum prima zi de serv.? Ce a mai facut Guguta ta? Pune poze cu ea!

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare.
Of la munca.
In Moldova concediul anual este de 28 zile calendaristice, dar se poate de divizat in 2 etape a cite 14 zile. Eu mi-am luat acum din consuderente de economie, ca facem acoperisul si sotul era indespensabil pe santier, si eu sa nu cheltui pe drum in toata ziua miam luat si eu cu el, iar celelalte 2 le-am lasat pe la iarna, tot din aceleasi considerente, la vara o sa mai am voie sa iau 2saptamini deja de anul viitor.
Concediul o fost scurt... cu asta tot am zis.
Ultimile zile in general am stat la socri ca o facut 50ani socrul, si eu deobicei cind ei au ceremonii is la servici, acum am fost acasa si iaca am facut in doua cu soacra aproape toata mincare, dar mi-a facut placere ca atunci cind mincam muju o recunoscut mincarea facuta de mine si mi-o zis ca-i foarte gustoasa.
M-o aninat si pe mine o leaca de raceala, dar am stat si am ajutat asa cum imi era rau.
Cu doua zile inainte de sarbatoare socrumiu s-o cherchelit si o zis ca eu is "glavnaia nora", si erau si feciorasii si cealalta nora care traieste la ei, si niste rude, caroce eu am ramas socata, cica "sto u pianogo na iaziche u trezvovo na ume".
Lenuta: io cam trecut vinataile, da nu se lasa se apuca ea degraba de facut altele.Fetele de la mamici au pus un filmulet pe 4shared cu teletubies si ei ii place foarte tare, o data pe zi se uita neaparat la el, atit sta cuminte.
Miine am de gind sa ma uit la pozele care nu le-am vazut si la ontaj ca azi nu reusesc.
O saptamina fruoasa va doresc.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

am pus pozele de la Hramul Chisinaului
Am mai pus poze aici si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari Vanda Sofia pentru prima lunita din viata!!!!!!

Si lui Olivushka mea ptr cele 2 lunite implinite!!!!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Fetelor la noi in oras a izbucnit vreo 5 incendii si evacueaza lumea ,e jale ce arata la televizor,casele oamenilor ard .Din cauza vintului puternic nu pot opri focul .Sotul mi-a spus sa fac bagajul ,just in case .Afara e miros de fum si parca ar ninge numai ca e cenusa .Daca pompierii nu opresc focul cred ca in 1-2 zile o sa ne evacueze si pe noi .

Felicitari Vanda si Olivia pentru implinirea a 1,2 lunite .
Multa sanatate si Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Doamne ajuta Alina! Cind am vazut azi reportajul m-am gindit la voi, insa am zis ca nu sinteti kiar asa aproape... Tinem pumnii sa fie totul bine si sa nu vina focul la voi!

Mergi la inceput

Felicitari junioarelor, Vanda si Olivia! Sa fiti in continuare asa cumintele si papacioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, aoleu, incendii! De la ce s-au intimplat, de la caldura prea mare? Sa va aiba Dumnezeu in paza si sa va ocoleasca primejdia!

Aici s-a lasat un friiig. Si ieri si azi toata ziua a plouat si a batut un vint f. rece.

Cornelia, am reusit sa vad ceva poze, ce frumusica e printesa ta, mai aveti putin si serbati si voi prima aniversare. Multumesc si pentru pozele de la Hramul Chisinaului, mi-ai trezit niste nostalgii...

Multumesc de urarile pentru Vanda! La fel urez si eu multe lunisoare Oliviei!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput