Clubul moldovencelor de peste Prut (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Balbina spune:
Alinka, am reusit sa vad pozele, ce-a crescut Olivia! De fapt eu stiu deja, pt. ca am vazut-o pe viu recent.
E leita fratiorul ei, numai ca are fatza de fetita, clar!
Mai asteptam poze!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
alincic spune:
La Multi Ani pentru Vladut al Cristinei!!!!!!!

Sa dee Dumnezeu multa sanatate si bucurie in viata ta!!!
Sa ai parte de o copilarie fericita si sa fii un bade pe cinste pentru fratiorul sau surioara care vine in curind.
Si mamicai multa sanatate si o sarcina usoara!!!
alincic spune:
Ia sa va zic ceva, dau eu o cautare pe google dupa vre-o receta de tort Chievschii.Si imi da el doar un singur link si acela de la "despre copii".Si ce credeti,
imi da postarea mea din anul 2006,unde eu va spuneam ca ma duc la Green Hills sa cumpar un tort Chievschii ca imi vine cumnata din SUA.
Iaca din toate, doar asta a gasit googliu sa mi-o dea.
alinkav spune:
La multi ani Vladut!!!
Am mai adaugat niste pozici cu frumoasa mea!!!
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Balbina spune:
Alincic, hihi, pai trebuia sa dai o cautare dupa Kievski tort, nu Chievschii.
Ia incearca si ai sa vezi cite rezultate primesti. Sau mai bine, cauta dupa denumirea in rusa (poti folosi www.translit.ru , daca nu ai litere rusesti).
Alinka, ce dulce zimbeste Olivia!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
doroti_5 spune:
Buna seara.
LA MULTI ANI VLADUTMULTA SANATATE SI FERICIRE, SA FII ASCULTATOR DE PARINTI SI UN FRATIOR IUBITOR.
Lilia, da am inceput acoperisul, doar ca eu nu prea am ce face la el, ca s-au inteles cu mincarea lor, asa ca eu fac mincare doar pentru cei de acasa.
AAA eri am uitat Alina(Davina) felicitari pentru cumintenia fetei, sper sa o tina mult.
O seara buna, va
.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Davina spune:
La Multi Ani Vladut ! Iti doresc sa ai o copilarie fericita si frumoasa ,sa fii mereu sanatos si norocos.Cristina felicitari pentru scumpetea de baiat pe care o aveti si sarcina usoara in continuare.
Davina spune:
Salutare,
Alinaka ce frumos zimbeste Olivia si ce marisoara s-a facut ptiu ptiu .Mi se pare ca seamana cu tine la ochi asa-i ?
Aliona cum a mers practica ?apropos ce produse de par folositi? am vazut montajul (merci Nati
),Amedeo are niste ochi care te cucereste.
Lilia cred ca cresc fetele noastre si se schimba sper s-o faca numai in bine ;-)
Alincic ai facut tortul ?sa ne zici cum ti-a iesit.Ma bucur ca sami si Evi se simt mai bine.
Nati am observat ca ca si la Alina, Vlad si Vanda sunt nascuti pe 22
Diana ce scurt concediu ,eu credeam ca la MD se da 1 luna .Pupici Elenei si sa-i traca vinataile cit mai repede.
Am plecat sa culc copilul si sa ma odihnesc si eu un pic ![]()
gazea spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!!

Sa cresti mare ,frumos si sa aduci parintilor numai bucurii!
Nati am sa incerc sa schimb la semnatura si parola,dar azi nu pot sant f. obosita.Dar spune-mi un pic ce par ai? poate nu folosesti shampon adecvat...conteaza,f. mult,acum imi dau seama cu ce prostii ma spalam si eu si vroiam o freza de reclame..dar de unde???
Lilia ,mi-ar face placere sa va am pe toate ca cliente.Stii tu vorba aia nu se stie nici odata cum treceti oceanul...parca eu credeam vre-o data ca voi ajunge aici.
Azi am avut ca clienta la scoala la practica o tipa cu un par f.f.des 2 ore am uscat la parul ei,nu imi mai simt incheeturile...nu-i chiar asa usor cum credeam.
Davina ce bine ca Diane vroia sa-i pupe pe mulatri,al meu nu-i suporta zicea ca-s tigani
acum chiar are si prieteni si ma bucur ca nu mai e asa salbatic.![]()
Alina felicitari pentru bebelina Olivia,inca nu am vazut-o,dar sant sigura ca-i frumoasa,urmeaza sa-mi activezi PM-ul si poate vad si pozele.Sa cresteti mari! Dar zi-mi Alex nu e gelos?
Amedeo mi-a spus ca el nu vrea bebe mic"o sa puna jucariile mele in gura"si nu vreau asa zice el.
Alincic imi faci o pofta cu torturile si prajiturile de mor...nu arunci si pe la mine o bucatica,eu nu mai am parca rabdare,de cand is aici am facut cred numai la zile de nastere,dar m-au laudat toti.
DIana urca si tu pe acoperis vezi sa-l faca bine,daca tot nu ai de facut mancare.Si nu iuta ca esti in concediu,mai odihnestete ca stiu eu cum se"odihnesc" moldovenii in concediu
.Ce mai face Natalita ta tot asa activa?
Noi deja ne "pregatim" de HALLOWEEN,adica Amedeo zilnic isi schimba parerea in ce vrea sa se dighizeze,asa ca inca masca nu i-am luat urmeaza vineri sau sambata s-o achizitionam.Aici copii asa asteapta aceasta sarbatoare cum la noi se asteapta Mos Neculaie.
Cam atat ma duc sa ma pregatesc pentru maine.Numai bine la toata lumea.
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">[Montaj]
Balbina spune:
Alina, da, sint la fix 3 ani si 3 luni diferenta.
Aliona, nu e vorba de calitatea parului meu (n-am probleme cu el, mi-am gasit un sampon care imi merge), ci mai mult de tunsoare si de aranjat. E f. des, iar eu il port scurt. Si creste destul de repede, asa ca la o saptamina doua dupa ce il tund, arata (mai ales dimineata) ca o capita cu fin. ![]()
Alincic, ai gasit ceva retete de tort? Uite www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=4436" target="_blank">una si www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=4443" target="_blank">inca una.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda