ajutorul pentru prima casatorie

ajutorul pentru prima casatorie | Autor: Adryana_4u

Link direct la acest mesaj

va deranjez cu o problema, poate ma poate ajuta cineva
Ne-am casatorit in data de 7 septembrie 2007. Am depus dosarul pentru ajutorul acela in valoare de 200 euro(in ron) - pe 17 septembrie, si ni s-a spus sa asteptam linistiti acasa ca vom primi dispozitia primarului, si apoi vom ridica banii...
Am citit si eu legea(pe net), si zice ca primarul e obligat sa dea o dispozitie in termen de 5 zile de la depunerea actelor, si apoi, in termen de 30 de zile trebuie sa primim banii...bun
Haideti sa va zic eu acuma, am avut drum prin oras si am trecut pe la casieria primariei, si ni s-a spus sa stam calmi, ca inca nici cei ce s-au casatorit in iunie nu si-au ridicat banii....
Pana la urma, cum este?Au voie sa faca asa?sau ne-a mintit casiera??
O colega de-a mea in aceeasi situatie, numai ca eu in CT si ea in cernavoda, a ridicat banii in 2 saptamani....cum trebuie sa procedez sa aflu daca m-a mintit casiera, si banii se pot lua, sau....ce sa fac?
Nici dispozitia primarului n-am primit-o, cum au zis de la casa casatoriilor, nici nimic...ce sa inteleg? Suntem luati de fraieri????

Adriana S.

-23sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Adriana,noi ne-am cununat pe 21 iulie si am ridicat banii abia pe 21 august iar intre timp am primit acasa o chestie prin care eram anuntati ca ni s-a aprobat ajutorul.
Asa ca mai incearca saptamana asta sau,daca au fost prea multe casatorii (in ziua in care ne-am casatorit noi au fost 98 de cununii) s-ar putea sa mai intarzie.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

uite, la voi macar dupa o luna ati luat banii,dar la noi deja a trecut o luna si n-am primit nici macar instiintarea,nimic....

Adriana S.

-23sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput