Barbatii VARSATOR!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

In general, orice varsator se considera trimisul lui Dumnezeu pe Pamant.

Orice fapta isi are rasplata ei
Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

al meu varsator e uituc ...nu isi aminteste nimic de anul trecut.....si are si probleme cu vederea......se uita in dulap o juma de ora si in final ma striga sa ma intrebe unde e cutare lucru.....lucru care se afla drept in fata lui.....
ma exaspereaza.....parca e un extraterestu picat ieri de pe alta planeta......care n-a mai vazut in viata lui casa asta si nu gaseste nimic in ea.......culmea ca nu gaseste lucruri pe care chiar el le-a pus "bine"
da e bun la computere

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by NinaR

Nina

Ba, te rog, EU sunt trimisul lui Dumnezeu pe Pamant, el (sotul meu Varsator) e doar umilul meu slujitor, da? Sa nu facem confuzii..

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

al meu varsator e uituc ...nu isi aminteste nimic de anul trecut.....si are si probleme cu vederea......se uita in dulap o juma de ora si in final ma striga sa ma intrebe unde e cutare lucru.....lucru care se afla drept in fata lui.....
ma exaspereaza.....parca e un extraterestu picat ieri de pe alta planeta......care n-a mai vazut in viata lui casa asta si nu gaseste nimic in ea.......culmea ca nu gaseste lucruri pe care chiar el le-a pus "bine"
da e bun la computere

Ina

tare de tot!...IDEM SOTUL MEU!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

fetelor...eu am gasit punctul comun valabil pentru "aproape" toti sotii varsatori...sunt familisti convinsi, barbati fideli...
si...asta mi se pare o calitate foarte importanta, nu-i asa?

sa ne traiasca varsatorii !!!

Viitoare
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

da!..asa este Malinka!...cel putin din cati stiu eu...asa sunt..isi iubesc familia si se lipesc de ea...tata si sotul meu cel putin asa sunt...si fideli...intr-adevar...

SUNT BAIETI BUNI! SA NE TRAIASCA!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

quote:

Al meu este la fel si ma deranjeaza foarte tare chestia asta si mai ales cand e mai aproape ca mine de obiectul pe care il vrea si tot pe mine ma pune sa il dau.UUUUUUf si mai e si tare lenes si toata ziua face numai mizerie si e foarte dezordonat.Dar imi place ca eu sunt pe locul unu pentru el si nu prea pleaca undeva fara sa ma ia cu el.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mie-mi plac femeile varsator...

barbatii, fie ma seaca la maxim cu idei cretze, fie ma plictisesc (unii) cu povestile lor...unele fascinante, dar prea..lungi.
eu comunic prea repede si prea mult cu un varsator...ma plictisesc destul de repede cu ei, nu de ei. noroc ca dupa ce nu ne vedem o vreme, imi pare ca nou...n-am incercat relatie cu ei...pentru ca din start am impresia ca ne stim prea bine ca sa mai ne provocam cu ceva.
foarte ok ca amici pt mine.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by NinaR

Nina

Nu stiu daca al meu chiar se considera asa, dar pentru mine el chiar asta este.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Si eu tot varsator sunt, iar descrierea zodiei mi se potriveste foarte mult.
Vreti sa cititi mai multe, aruncati un oki aici.

http://www.zodiace.ro/zodiac_european/varsator.html

Elle_seb

Mergi la inceput