* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 176 ) *
Raspunsuri - Pagina 8
vrmoana spune:
Salutare gagici!
Maryb la tine mai curge sio azi? Eu sunt tot Z4 ca tine, dar azi nu am mai avut nimic.
Gina bafta multa sa fie bine. Azi sunt la a 2 a pastuila de Ova-mit. Eu ma duc vineri la monitorizare pt ca doctora mea intra in coincediu de luni.
Claudinna ai dreptate. Astept sa strang pouncte sa schimb albasatrul; asta.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
diaconmaria spune:
Fetelor, eu va las ca al meu sot m-a dat afara de la calculator..Asa ca vorbim maine si va tin la curent..Mi-am cumparat barza gold si il repet maine si daca e doar o liniuta ma arunc in butoi clar...
Pupici si noapte buna...
Pusichet, sorry m-a dat sotul afara
poate vb maine daca ai cum 
Maria
3+..dar la cap
In asteptarea lui 
maryb spune:
vrmoana, da la mine inca mai este si va mai fi si maine un pic. Cam asa dureaza la mine, 5 zile. Bine, ca din a-3-a zi curge asa, mai mult ca o secretie, nu mai e abundent.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
maryb spune:
mie imi este putin rau acum, nu stiu de ce.....
maryb spune:
ma duc totusi sa pap ceva si apoi o sa ma bag in patut.
CrisaS spune:
Maria, sa vii miine cu vesti bune, iti tinem pumnii.
oana, maryb, pusichet,gina,claudinna..numai bine va doresc si va salut
Eu saptamina trecuta am zis clar ca sint insarcinata.A fost asa ceva o dezamagire completa. Doua saptamini am avut cosmar cum bagam periuta in gura sa ma spal cum incepeam sa...
Plus ca mi-a venit rau de la tigara..si m-am lasat de fumat (o realizare zic eu!!)
dar se pare ca e o noua criza de stomac(de la ulcerul meu!!)
Asa ca next month!!!!
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
CrisaS spune:
Ancutza ce mai aci , pe unde mai esti?Nu ne mai vizitezi pe-aici?
Ce face Maria?
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
ANKUTZA79 spune:
dupa inca o dezamagire...nici luna asta nu a vrut sa se intample minunea,am cazut iar intr-o stare
de....of Doamne Dumnezeule imi vine pur si simplu sa o iau razna, simt ca innebunesc, si de cand tot merg la analize nu-mi gaseste nimic deosebit si totusi bebe nu vrea sa vina, luna asta dupa ce o sa-mi mai revin cu moralul mi-a recomandat cineva sa merg la d-na dr Sgarbura Zorelava rog din toata inima daca stiti ceva despre dansa spuneti-mi.va multumesc si va urez ca tuturor sa vi se implineasca visele si sa treceti cu bine peste toate incercarile vietii.va pup
maryb spune:
crisas, si eu te
, sa stii ca si eu stiu cum e cu simptomele astea, ca si eu am patit-o, de 2 ori am zis ca sigur sunt gravi dupa cum ma simteam si in final nu a fost nimic. Eu te imbratisez cu drag si iti doresc sa reusesti luna urmatoare si sa vina si bebe la mami de NY.
ankutza79, te inteleg ca esti dezamagita, stiu prin ce treci ca si eu am fost foarte dezamagita de 2 ori. Acum nu ma mai mira cand imi vine cm-ul si nici dupa simptome nu ma mai iau. Spune-ne cate ceva despre tine, cati ani ai, de cat timp incerci sa faci bebe...si ce mai vrei tu.
beatricce spune:
Eu azi nu prea am putut sta pe net ....va pup pe toate 

ps La multi ani ! pentru ALINA cu ocazia aniversari a 2 ani de casnicie ...multi inainte ! Noapte buna fetele !
http://tt.lilypie.com/CEsdp3.png