* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 176 ) *
Raspunsuri - Pagina 6
koko_1 spune:
Pa, pa gaby76, o seara frumoasa
Salut Crisa, dyanira 

Pai Maria, e si sarcina mica...nu te ingrijora, o sa fie bine
corina
http://tt.lilypie.com/ScDLp3/.png
diaconmaria spune:
Ma duc sa imi mai cumpar niste teste pt maine dimineata...![]()
Maria
3+..dar la cap
In asteptarea lui 
dyanira spune:
Am citit ceva din uram.Maria FELICITARI.Sper sa fie totul ok.
Eu am o problema.Am racit ingrozitor si nu stiu ce sa fac.Sa iau ceva pastile sau sa nu iau.As lua macar un paracetamol dar daca sunt garvi si nu e bine ce ma fac.Ajutati-ma fetelor.
koko_1 spune:
mai fetelor, dar am o foame in mine...am o saptamana incheiata de cand bag ca sparta...bine ca nu m-am ingrasat..inca![]()
corina
maryb spune:
fetelor, am ajuns si eu acasa. Am hranit motaneii, le-am schimbat nisipul si acum ma voi ocupa de mine, adica ma duc sa-mi fac o baita.
gaby, imi pare rau ca ai asa o relatie tensionata si cu sotul tau si cu soacra. Pacat ca se baga intre voi si mai ales ca sotul tau tine cont de tot ce spune ea. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, mai incearca la el, ca la soacra nu cred ca vei reusi ceva.
almiona, bine ai venit la noi si imi pare rau ca ai pierdut si a treia sarcina. Daca ai puterea sa ne povestesti ce s-a intamplat noi suntem aici sa te ascultam si sa te incurajam.
Scrie repede 10 mesaje pentru ca sunt monitorizate si apar cu intarziere si noi deja suntem la alte pagini si din acest motiv nu mai vedem mesajele fetelor noi.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
koko_1 spune:
Gripa
- Pentru gripa sau starile gripale, noi am creat medicamentul Oscillococcinum, un extract din inima si ficat de rata salbatica, foarte eficient in starile gripale manifestate prin febra, frisoane, curbatura, dureri de cap. Se spune ca o gripa pe care o tratam dureaza sapte zile si una pe care o ignoram - o saptamana. Dupa experimentarile facute pe Oscillococcinum, am constatat ca aceasta afirmatie e falsa. Cu Oscillococcinum se scapa de gripa in doar trei zile. La debutul primelor simptome gripale, se ia o doza de Oscillococcinum. La nevoie, se repeta tratamentul de doua-trei ori, la interval de sase ore. In starea gripala declarata, se ia o doza dimineata si una seara, timp de 1-3 zile. Tratamentul preventiv al starilor gripale se face cu o doza pe saptamana, in perioada de expunere gripala. Acest preparat homeopatic nu antreneaza nici un fenomen de obisnuinta si nu prezinta contraindicatii sau efecte secundare. El poate fi recomandat atat adultilor, copiilor si sugarilor, cat si femeilor insarcinate. In Franta, Oscillococcinum este medicamentul cel mai folosit impotriva starilor gripale.
corina
maryb spune:
koko, si la tine e cu ochisori ? foame de o saptamana ?...hmmmm....parca vad o avalansa de gravidute luna asta...ce misto ar fi...si io poate luna asta va ajung din urma...cine stie ? doar Dumnezeu...
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam