* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 176 ) *
Raspunsuri - Pagina 11
diaconmaria spune:
ca o proasta ce sunt..in idiotenia mea am putut spera ca sunt gravi...dar cum DD SE INCAPATANEAZA SA-MI JOACE FESTE
se pare ca testul resp a fost fals poz, iar cel de dim 100%neg...TB a scazut brusc de la 37 la 36.7 m-a luat o durere acuta de burta care ma anunta ca sosesc uratii...si pentru ca mi-am facut sperante ca proasta am ajuns iar pe fundul butoiului...Oare ce a fost in capul meu de mi-am facut asa mari iliuzii????

Maria
3+..dar la cap
In asteptarea lui 
analisa spune:
Buna dimineata.Am venit si eu la raport.Ieri am fost la doctor ,mi-a zis ca e ok si mi-a mai dat 3 saptamani de concediu.Pentru prima data, dupa o luna, am facut si putina miscare si contrar asteptarilor, m-am simtit bine.Aaa...si in plus mi-a gasit cineva gravibinon...si de azi fac cateva injectii.Am vazut ca-s uleioase rau..si mie inca-mi e frica de injectii![]()
pup toate fetele si bun venit celor noi
vrmoana spune:
Maria eu sunt alaturi de tine oricum ar fi.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
diaconmaria spune:
Fetelor am o durere de burta acuta de imi vine sa ma tind pe jos
Maria
3+..dar la cap
In asteptarea lui 
vrmoana spune:
Analisa ma bucur ca esti bine. Ce a foswt mai greu a trecut, nu?
oana
waiting for my baby
[/quote]
oana
waiting for my baby
mary_81 spune:
Neatza fetelor.
Maria
, ce teste ai facut? (ala ce sa pozitivat)
Fetelor eu am niste emotii pe maine ca deja ma trec transpratiile, mai ales ca acuma ori propriul corp face scheme cu mine ori ceva este la burtica, am un piept ca nu imi vine sa cred cand pun mana cat este de mare si tot mai multe vene se vad pe zi ce trece. Doamne cand ma gandesc ca am venit asa de suparata de la cluj si sa se fi intamplat sa raman va dati seama ce minune ar fi pt mine. 

Va
pe toate.