Stie cineva sa-mi spuna ce o sa se intample cu conturile in lei dupa ce se trece la moneda euro?
Vreau sa-i deschid un cont fiicei mele si mi-ar fi de mare ajutor daca cineva mi-ar putea da vreo informatie?
Multumesc.
Sheherezada si Maia-Iulia
Poze
teoretic suma acumulata se va preshimba automat in eur, cel putin eu stiu ca dincolo asa s-a procedat.
Multumesc de raspuns.Sper intr-adevar sa fie asa pentru ca nu am chef sa mai dau 100 eur pentru deschiderea altui cont.
Poze
Atata doar ca mai ai un pic de asteptat.... pret de vreo 5-7 ani?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
Cred ca nu stie nimeni exct cum se va intampla.Oricum mai e putin timp pana trecem la euro si vei avea posibilitatea sa te orientezi atunci.
Nu cred ca vei avea nevoie sa deschizi alt cont.Probabil la momentul respectiv se va face conversia in euro la cursul de atunci.
PS: eu mi-am deschis cont in euro si nu am platit 100 eur pentru asta.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
marius
asi acu vreo 10 ani cand mi-am deschis contul in $ era 100$ deschiderea.Asa ca am presupus ca tot asa e si acum.
Poze
buna,
sheherezada, in urma cu ceva timp intr-adevar pt a deschide un cont curent (la unele banci) suma minima pt deschidere cont era de 100 euro sau $, asta nu inseamna ca suma respectiva depusa era comsionul perceput de banca. E o diferenta, pt ca banii aia ii puteai retrage ulterior oricand, in timp ce un comision e cu totul altceva. Acum nu mai e valabila nici conditia asta.