Acte depunere dosar CIC sector 3

Acte depunere dosar CIC sector 3 | Autor: dicirstea

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ce acte trebuie pentru depunerea dosarului de Cic in sectorul 3? Sun de dimineata la 3401515 ( poate exista un alt tel) incontinuu, de ceva timp s-au saturat si suna ocupat. Nu au chef de munca si pace, iar pe site-ul primariei nu gasesc astfel de informatii. De la servici mi-au spus ca trebuie sa le aduc o adeverinta de la primarie, pe care cei de la personal sa o completeze. Exista un asemenea formular care poate fi descarcat de pe vreun site?

si o completare: am inteles ca banii vin prin posta, si abia dupa vreo 2 luni, daca dau un nr de cont pot fi virati direct pe card?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nu imi vine sa cred ca din tot forumul asta nu am gasit o mamica in CIC , din sectorul 3
Am reusit sa gasesc un telefon la care sa imi raspunda cineva, foarte expeditiv, dar raspuns. Am aflat astfel ca exista o adeverinta tip pe care tb sa o completeze cei de la personal. Dar la intrebarea mea fireasca daca pot descarca acest formular de pe site mi s-a raspuns cu " nu stiu" , dupa care a inchis telefonul imediat!!!
Concluzia?...Vreau in Canada!!!!!

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

da-mi pe PM adresa de mail si-ti trimit eu formularul

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput