ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna fetelor, unde sta Ioana ? eu nu stiu :(

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

unde sta ioana nici eu nu stiu.
unde e restaurantul ei iti trimit pe pm

a venit toamna...cu un bebe!!!
8+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Andrutzac imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta asa urata,stiu cum e,am avut si eu 2 experiente de acest gen ...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

asa mai da , ma gandeam eu unde este "la ioana ? " ...

multumesc,

as vrea sa vin si eu , daca nu deranjez :)

Mergi la inceput

Fetelor, deja am primit de la o fata frumoasa poza cu ea , pentru un album de poze care pot sa il fac eu si il pun pe net .

Cine doreste poates a imi trimita poza , sa facem un album cu fetele care s-au luptat si se lupta cu endometrioza.

e-mailul meu :

diana_bostan@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

mada23 Iti multumesc pt cuvintele frumoase, rabdarea e o calitate care ma caracterizeaza, dar stii tu, cate o data se mai si termina. Dar asta e, o luam cu forte noi de la capat
andreeaiosif Stiu ca e cam inflamat pe acolo, dar avand ovulatie exact cand trebuie, am sperat si eu.Mi-ai dat sperante cand mi-ai zis ca ai ramas dupa 11 luni, as astepta atat daca as sti ca va fi candva. Nici tu nu ai luat diphereline? Sa-ti traiasca baietelul si sa nu-l rasfeti asa de tare
Diana Zici ca nu se ranmane din prima..Ei bine, din a doua?? Mai astept cumintica inca o luna
Lucialu Ai dreptate, toate speram in fiecare luna. Inca nu mi-au venit uratii, dar stiu ca vor aparea in curand. Mi-au dat de veste.Dar datorita voua si familiei, deja simt ca sunt in stare sa o iau de la capat.
In legatura cu duphastonul, nu vreau sa te zapacesc, dar utrogestanul este un progesteron natural, fata de duphaston care e sintetic, deci mai nociv pt noi.

Mergi la inceput

Anca , nu am vrut sa sune ca o lege , si imi cer scuze, mie mi s-a explicat ca acuma acolo este inflamat perineul si asa mai departe, sunt cicatrice ..., ma rog , si in termeni medicali , si nici nu se gandea ca as putea ramane din prima luna. El mi-a zis cum este imediat acolo , dupa laparoscopie , si ce face tratamentul care mi-l da el, cu injectiile, ajuta sa nu mai fie inflamat, sa se vindece acolo , pentru ca a fost o operatie si ma opresc aici , pentru ca mi-a spus ce mi-a spus dar eu nu vreau sa scot acuma niste perle , sunt zapacita de cap , am avut iar o zi de lucru lunga.

eu , sa fiu sincera , cand am vazut sambata ca nu mi-a venit CM si aveam greata , am luat testul barza, indiferent ce am auzit , dar cand sa pun testul barza in aplicare , pentru ca nu aveam dureri , nimic, de-abia atunci am descoperit ca a venit CM si deci Duminica m-am prezentat la injectie

deci , ORICE E POSIBIL si va doresc tuturor sa aveti parte numai de minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua dragelor!
Andrutzac eu imi aduc aminte de tine,doar ca nu ai mai scris la noi si am zis ca poate fac confuzie. Imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat.Nici nu vreau sa ma gandesc cum este.Eu inca nu am reusit sa raman gravi.Ai grija de tine iubita si nu pierde speranta.E greu,tare greu,dar pana la urma toate trec si sigur Dumnezeu te va ajuta sa-ti fie bine.
Diana mie imi plac cantecele lor.Dar sa aduca bucurie.Imi placeau si baietii,dar mioritici cum au fost si-au taiat craca singuri.Si de cand am constatat ca au fost cam prostalai,parca i-am luat de la inima.Legat de poze,mai ma gandesc.Sa nu te superi.Nu-i vorba eu mi-am pus poze la semnatura(nu stiu daca mai functioneza sa se vada).Dar parca un panouLegat de ramas imediat dupa.Cele care au facut laparo fara alte interventii cred ca au avut la liber,noi astea "parlite" un pic pe ici colo nu stiu.Dar sigur mi-a spus pauza la vivi 3 saptamani,dupa operatie.Asa ca loghis ca la mine sigur nu ar fi fost vorba de prima luna.Iar apoi au venit injectiile...si uite asa. Este minunat ca ai colegi de treaba cu care poti discuta chestiile prin care treci.Iar ca te si inteleg asta chiar e lucru mare! Si zi asa:muscatura mea este mortala
Ralu nu ma mai mancati ca nu mi-s buna.Si provoc indigestie Las ca vin promit solemn!Ce mi-ar fi placut sa -l anunt de 2 liniute...dar asta e!Pe sfarsitul lunii am sa-l sun,sa vedem ce si cum. N-ai nevoie de motivare iubita.Aici esti acasa intr-un fel.Asa ca faci e poftesti.Sa va faceti bine!Sa scapi de gripela si sa-i botezi cu cuvinte dulci pe cei care nu stiu sa aibe grija.Macar asa poate se vor tine la distanta
Anca eu mai astept.Poate te inseli.Oricum o iei de la capat daca trebuie si pana la urma tot ramai gravi. Rabdare si incredere,tutun nu,adica eu
Boo nu ai semnat condicuta.Ia calmante iubita nu te feri si mergi la dr.Eu asa as face.Nu e normal sa te doara nicicand.Tu esti pe inhibare.Eu vreau sa mai vorbesc ceva cu tine.Numa intra ca sa te vad sa-ti spun.Eu nu ti-am spus ce sa iei.Am incercat tot felul.Cred ca astea le descoperi tu care intr-adevar isi fac efectul.
Lilisor tesorro bacci baccini bacciolini
De Cristy nu mai stim nimic.Ce face?Parca trebuia sa se pregateasca de laparo.
Pup toate fetele!Si iertare daca mai uit sa amintesc de una din voi.Suntem multe din pacate(la boala ma refer) si cam greu cu memoria numelor ad-hoc.
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Lucia sunt aici doar ca am avut treaba pe la servici si am si fost un pic plecata si nu am avut cand sa intru. Ma mai doare si azi, dar parca mai putin. Ieri seara am luat un nurofen, dar nu cred ca si-a facut mare efect, noroc ca am adormit devreme si nu am mai simtit.
Ralu imi pare rau ca .. Uffff. Pentru mine marti e ok, dar stiu pe cineva care iar o sa ne fenteze (pleaca la Paris ) Daca si fetele sunt de acord atunci ne putem vedea marti.
Andrutza nici nu prea stiu ce sa spun in afara ca imi pare foarte rau pentru tine, dar incearca sa nu te mai gandesti si sa mergi inainte pana cand bb va veni din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Boo ai PM de la mine.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput