Cafea cu aroma de fomei-21
Raspunsuri - Pagina 7
iuliana_2007 spune:
Crema asta de care zic eu este anticelulitica si arde din grasimi,te ajuta sa slabesti.Nu trebuie sa faci masaji cu ea cu doar sa te dai cu ea.Este foarte puternica.Cand te dai cu ea te arde pielea,ea atunci isi face treaba.O folosesc si eu de vreo 3 zile.
Crema asta este folosita in saloanele de infrumusetare,eu am cumparat-o de la fetele unde ma duc eu sa fac masaj,nu se gaseste pe oriunde.Costa 120.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
aidaciolac spune:
iuli scrie exact te rog cum se cheama ... ca sunt 2 feluri
principeso nu am facut ca ieri am fost toata ziua plecata ... nu am avut cand
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... si te dai cu crema inainte sa pui Biomed slip sau dupa dus?

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
dar unde ati disparut asa?

Matza Emma in actiune
iuliana_2007 spune:
Ma dau cu ea cand ma imbrac cu pantaloni.O las o jumatate de ora sa actioneze si dupa aceea fac miscare.Ma incalzesc instantaneu.Fetele de la salon ma dau cu ea cand fac impachetari.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
aidaciolac spune:
moama iulico ce am gasit despre asta ... vreau si eu ... musai.

Matza Emma in actiune
iuliana_2007 spune:
5 apartamente,pai cred ca ma mut si eu acolo cu tine.
iuliana_2007 spune:
Vrei si tu?Pai daca vrei,imi spui si iti fac rost de la fete.
iuliana_2007 spune:
Nu ai gasit site de pe care sa faci comanda.Parca am vazut si eu un site dar parca nu scria pretul.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Ma dau cu ea cand ma imbrac cu pantaloni.O las o jumatate de ora sa actioneze si dupa aceea fac miscare.Ma incalzesc instantaneu.Fetele de la salon ma dau cu ea cand fac impachetari.
... dar tu de ce faci chestia asta ca nu ai nevoie.

Matza Emma in actiune