Cafea cu aroma de fomei-21
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
... nu e gata.
Rusii put , italienii sunt hoti ...
pt tine.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Adin,du-te la nea Lenin.Mai e-n piata 'Tien-An-Men.fosta Rosie?Fa-i o poza si trimitene-o,ca sa-mi incep ziua cu el,sa-mi mearga bine,ca draaaag mi-a mai fost!
Cand vii acasa?Cum e vremea?Pute si ea?
wonderful spune:
Poate ca stelele de pe hotel is alea de pe sticlele de tarie.Ca apa nu beau,cica fac viermi de la ea.Cum au ajuns betivanii astia imperiu?

A_Iulia spune:
Nu ma duc nicaieri Wendy, maine iar am sedinta de la 8 jumate, apoi la 1 plec la aeroport ca am avionul abia la 5 dar faci in orasul asta putrezit vreo 2 ore jumate - trei pana ajungi la aeroport.
Vai de capul lor.
Am fost la restaurant si am luat un taxi sa vin la hotel - dupa ce am stat pe loc juma' de ora in taxi, ne-am dat jos sa luam metroul.
Ce sa ma mai mir, lasa ca vin eu maine acasica, nu mai am nevoie de rusi.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Sa va mai spun ca nimeni nu vorbeste pe-aici engleza? Asa ceva n-am vazut niciunde
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Ce Wendy te-a apucat culcarea odata cu gainile?
Ca eu m-am trezit azi-noapte la 3 jumate nu te gandesti, ha?
Si m-am culcat la 12, ca ramanea necitit DC-ul 
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Iulica, am vazut pozele tale, esti tare tare frumoasa!
Si va sta bine la amandoi! Sa fiti fericiti si sa va iubiti ca acum toata viata! 
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Da' cine,q meu,a avut vreodata nevoie de rapanosii astia mafioti.Drum bun si sa vii acasa sanatoasa.Te asteapta asternuturi calde,discret parfumate si o ciocolata calda.Sa nu trantesti usa,ca noi dormim.![]()
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Da' cine,q meu,a avut vreodata nevoie de rapanosii astia mafioti.Drum bun si sa vii acasa sanatoasa.Te asteapta asternuturi calde,discret parfumate si o ciocolata calda.Sa nu trantesti usa,ca noi dormim.
W
Scoala-te madam, poate te prind ca te culci! raporteaza ziua de azi!
Adina + Olivia Q1.04