Cafea cu aroma de fomei-21

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Aida eu mi-am propus sa imi fac un stil de viata propriu.
Mananc mai sanatos,fac sport in fiecare zi si ma dau cu crema asta dupa o ora de aerobic unde scoate untul din tine.Pana la urma o sa slabesc.Nu poate sa te ajute doar o crema.Si sincer nu mai cred doar in aparate.Eu am 20 de sedinte de masaji(adica electro,masaj,vaccum si impachetari si sincer nu am vazut mare lucru si asta pt ca eu am asteptat sa isi faca treaba aparatele in locul meu).Asta este parerea mea.
Trebuie sa mananci la ore fixe,faci miscare,te dai cu crema pt celulita si grasime si ai sa vezi cum este.Daca stau bine sa ma gandesc nu cred ca vreau sa slabesc chiar daca am 10 kg in plus ci sa ard din grasimi,sa se adune carnea pe mine,scap de celulita,fac muschi.Este foarte important sa slabesti treptat.

Cu crema vrei sa te astept?De asta intrebai?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Uite ce-am gasit eu referitor la LPG:

"Endermologie cu Cellu M6 (anticelulitic)

Metoda LPG este nou practicata in domeniul frumusetii si sanatatii pentru tratamentele corporale. Cellu M6 Keymodule prezinta si o parte terapeutica post operatorie (cicatrice inflamatorii si noninflamatorii), post liposuctie precum si insuficiente venoase.

Cellu M6 Keymodule pemite obtinerea mobilizarii tesutului mai ales in ceea ce privesc celulele grase din hipoderm. Gimnastica cutanata ajuta la rearmonizarea tesutului conjunctiv si la imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice, eliminand astfel metabolitii toxici.

Rezultatul: un corp mai subtire, mai conturat si o piele mai fina si mai ferma.

Acest tratament personalizat este adaptat la sensibilitatea pielii fiecarui pacient si nu este niciodata dureros. Ca un avantaj suplimentar, procedura ofera o senzatie de confort, relaxare si nu implica nici un tratament medicamentos sau administrarea unor substante chimice. Consta pur si simplu in restaurarea si activarea unor functii naturale ale organismului si pielii.

In timp ce o dieta poate ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase, endermologia actioneaza eficient asupra celulitei si a conturului corpului in cadrul sedintelor de tratament care dureaza aproximativ 35 de minute. In functie de gradul de celulita sedintele se pot efectua de doua/trei ori pe saptamana, pacientul purtand un costum special, LPG Bodywear, care asigura intimitatea.

Efectele remarcabile ale acestei metode pot fi evaluate prin masurare si realizarea de fotografii inainte si la finalul tratamentului.

Schimbarile apar in zonele de interes fara a produce o scadere in volum in celelalte parti ale corpului.
Endermologia prin actiunea sa relaxanta are un efect benefic de reducere a stresului."

Oricum cred ca Iuliana are dreptate, trebuie imbinate sportul, dieta si crema. Am folosit si eu o groaza de creme anticelulitice si doar foarte putin s-a atenuat aspectul de "coaja de portocala", dar de slabit nu, fara si putina bicicleta si exercitii. Si fara dulciuri si alte bunatati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Iuli ai vre-o idee de un cadou... mai usor de gasit si cu efect?
Nu am nici o idee? Petreceri surpriza am facut, cina romantica, cadouri da... iar acum am o mare problema timpul. Este 2.30 si la 16.30 el termina programul iar eu la 17.00 deci ar trebui o idee.,,, in scurt.
Poate sa mergem sa luam masa ... undeva. Deja ma ling pe bot...
Nu e prea romantic dar tare as savura ceva de la Scoica. Desi vad ca abia m-a lasat greata.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Ina la cadou nu stiu ce sa zic.Nu pot sa stiu ce ii place lui.Asta este problema.Era bine daca aveai timp sa ii faci ceva personalizat,dar timpul este scurt si nu se mai poate.Imi pare rau...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fac personalizat de ziua lui... e la sf lui noiembrie. Pina atunci... daca nu uit.
Acum sa vad cum o dreg cu cina. ca ma simt cam ciudatel. Greata usoara.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by ina78

Fac personalizat de ziua lui... e la sf lui noiembrie. Pina atunci... daca nu uit.
Acum sa vad cum o dreg cu cina. ca ma simt cam ciudatel. Greata usoara.

eu - Ina

- puiutul meu

... nici mie nu mi-a venit nimic in minte , referitor la cadou.
maadi si iuli nici eu nu prea cred in creme si electrostimulari ...
Eu sunt deja in dieta si ma simt bine , iar kg se duc ... incet dar sigur.
Referitor la miscare ... cam lenesa ... desi la alte diete pe asta ma bazam (pe miscare) acum nu imi vine ... , dar eu zic ca fac destula miscare la smotru zilnic prin casa.

Duc lipsa de un dvd cu aerobic ... trebuie sunat urgent un prieten pt asta ... si o sa ma apuc. Pe bicicleta ma plictisesc de moarte ... nu am rabdare nici sa urmaresc ceva la tv.

iuli ma intereseaza crema. Mai astept putin sa imi spui ce efect are la tine. Ai zis ca ai inceput de 3 zile , deci intr-o saptamana ar trebui sa se vada.
Ideea cu usturoiul este foarte buna si cred ca merge f bine. Am luat doar 2 zile si atunci s-au vazut efectele ... la cantar , dar si cu asta mai astept , ca o arma secreta , pentru momentul in care kg nu se mai topesc.

Pentru ca ma simt bine cu dieta asta vreau sa mai adaug treptat si miscarea si crema... sper sa reusesc.

Va pe toate si o zi buna in continuare!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neaaata!

vad ca v-am lasat in creme si tot acolo va gasesc.
ce cadou ?? a cui e ziua??

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Face Ina 2 ani de casatorie Principe.

Am sa-ti spun cum sta treaba Aida,dar stii care este problema?Nu m-am masurat inainte sa ma dau cu crema.Eu am luat-o pt celulita nu ca sa slabesc cu ea.Dar daca este ok o sa se vada cu siguranta.La mine se poate sa ajute si miscarea.Eu ma trezesc la 8 pana la 8:30 fac 50 de abdomene,30 de genoflexiuni si fandari,dupa care mananc.Pe la 12 bag o ora de aerobic dupa care ma dau cu crema si bag pantalonii pe mine,mananc de pranz si dupa aceea incep sa fac jogging in casa,alerg pe loc ca si cum as alerga pe banda cam 15 min ca sa transpir,si transpir de imi sar ochii.Seara fac exercitii de aici http://www.taebospecial.ro/programepentruacasa.html ,ti-am pus linkul asta ca poate vrei sa faci si tu exercitii.Eu fac pt aripioare si picioare subtiri cel mai mult si aripioarele mele au cam inceput sa dispara.

Mergi la inceput

Vad ca somati in seara asta.Ce a-ti patit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Face Ina 2 ani de casatorie Principe.

Am sa-ti spun cum sta treaba Aida,dar stii care este problema?Nu m-am masurat inainte sa ma dau cu crema.Eu am luat-o pt celulita nu ca sa slabesc cu ea.Dar daca este ok o sa se vada cu siguranta.La mine se poate sa ajute si miscarea.Eu ma trezesc la 8 pana la 8:30 fac 50 de abdomene,30 de genoflexiuni si fandari,dupa care mananc.Pe la 12 bag o ora de aerobic dupa care ma dau cu crema si bag pantalonii pe mine,mananc de pranz si dupa aceea incep sa fac jogging in casa,alerg pe loc ca si cum as alerga pe banda cam 15 min ca sa transpir,si transpir de imi sar ochii.Seara fac exercitii de aici http://www.taebospecial.ro/programepentruacasa.html ,ti-am pus linkul asta ca poate vrei sa faci si tu exercitii.Eu fac pt aripioare si picioare subtiri cel mai mult si aripioarele mele au cam inceput sa dispara.

... tu faci cam 2h miscare /zi. La mine nu o sa vezi asa ceva. Pai numai la gandul ca trebuie sa intru de 3x sub dus ma inebuneste.

Link-ul care l-ai trimis nu se deschide.

No coment , esti tare daca faci asta , cred ca si iti place ca altfel ai renunta dupa 7 zile.

O sa incep si eu cu miscarea cam peste o saptamana

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput