Aspirante optimiste > 20 (175)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by anaxena

auziti test minut: Nivelul hCG din urina creste rapid, putand fi detectat dupa 7 zile de la concepere, concentratia lui continuand sa creasca si am vrut sa-mi cumpardar am zis ca nu am auzit de el si nu am luat

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Am luat manz si nu-l mai vanz +3AMR 37sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Deci guguloaie eu nu am gasit, insa sotul meu insista ca mi s-au marit mameloanele...eu una nu vad.
Asa se cheama testul asta?? Test minut??

Maria 3+..dar la cap

In asteptarea lui

Mergi la inceput

quote:

surecheck:Hormonul apare in urina femeilor insarcinate din a patra zi de la conceptie, nivelul sau dublandu-se in fiecare zi. Surecheck este unul dintre testele cu cel mai ridicat nivel de acuratete (25 mIU/ml).

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Am surecheck acasa..sa incerc unul maine oare??
Dar tu nu ai facut cumva surecheck?

Maria 3+..dar la cap

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Copilul:
Desi inca nu stii daca esti insarcinata, copilul tau continua sa creasca si sa se dezvolte. In ultima saptamana, ovulul s-a divizat in sute de celule si acum se numeste blastocist. Daca ai putea privi in interiorul uterului, blastocistul ar avea forma unei cavitati umplute cu fluid, greu vizibil insa. Intre ziua 4 si a 7-a de la fecundare, blastocistul se fixeaza de peretele uterin, fixare esentiala pentru continuitatea sarcinii, deoarece numai asa se poate dezvolta embrionul folosind nutrienti si eliminand reziduurile. Peste un timp aceasta fixare va continua cu dezvoltarea placentei, care pe perioada intregii sarcini va proteja si va asigura hranirea fatului.

Mama:
La o saptamana aproape de la conceptie, organismul tau va incepe sa-ti dea semne ca esti insarcinata. Blastocistul va incepe sa secrete hormoni si eliminarea restului de tesuturi la ciclu va inceta, deci vei constata lipsa acestuia in curand.

Maria 3+..dar la cap

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si sotul meu zice ca mi s-au marit mameloanele
nu am facut sure check...am facut narcis e foarte ieftin 2.5lei si nu ma doare inima cand shtiu ca-l fac degeaba..alea bune surecheck si clearblue si barza le pastrez pt mai incolo!!!maine fac tot narcis
marti barza..miercuri barza..joi surecheck si vineri dc mai apus clearblue

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Mai fetelor, oare durerea de burta de acum 1-2 zile sa fi fost de la implantare?

Maria 3+..dar la cap

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Si azi dim m-a durut acum nu ma mai doare..cred ca e cm totusi

Maria 3+..dar la cap

In asteptarea lui

Mergi la inceput

maria nu shtiu ce sa-ti zic
uite un simptom nou pe care l-am gasit:Scurgeri vaginale abundente – care se datoreaza schimburilor hormonale.

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

quote:

maria nu shtiu ce sa-ti zic
uite un simptom nou pe care l-am gasit:Scurgeri vaginale abundente – care se datoreaza schimburilor hormonale.

proiectul bebe pink

Mai nici de atea nu am...doar o senzatie de umezeala

Maria 3+..dar la cap

In asteptarea lui

Mergi la inceput

am gasit forumul de asta iarna cand eram insarcinata!!!acum il citesc...o sa am mari dureri de cap
cine vrea sa citesca prin ce am trecut atunci http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=4116&p=1

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seara buna!!
vad ca inca va macina daca sunteti sau nu gravi
eu sper sa fiti:)
pt pusicat am niste raspunsuri...
1. ai zis ca ai vazut albus de ou, dar cu seara inainte ai avut contact, nu? esti sigura ca nu era sperma?? nu zic ca nu se poate sa nu fie lichidul cu pricina, insa dupa cont6act sexual e mai gr5eu sa-ti dai seama pt ca se confunda cu sperma. adica tr sa iei in considerare, in cazul asta, si alte metode de depistare a ovulatiai.
2. am luat si eu aulin, dar am inteles ca este ffff periculos!! intreaba medicul, sau cauta pe net ultimele informatii. eu m-am speriat. adica a fost un reportaj la Tv in care se spunea ca in celelalte tari europene este interzis, pentru ca contzine o substanta mortala. se da numai la sfatul medicului si in cantitati fff reduse. mai multe nu stiu, dar nici nu mai iau, ca am luat cat pt 3 oameni...

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png

Mergi la inceput