casatorita.. dar fara sex

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Retractez si eu afirmatiile mele, esti chiar Ok. As putea spune (meyy sa nu care cumva sa va puna sfantu' sa desfaceti pe o parte si pe alta ce spun eu ) deci as putea spune ca esti o femeie frumoasa. Nu stiu ce sa spun dar unde vezi tu sau mai ales sotu' nevoie de slabit?!!! Esti chiar Ok. Parerea mea desigur. Cred ca problema e in alta parte. Ufff! Ce aiureala.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

marius are dreptate.ceva e putred[...] .

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Silueta ta e problema doar daca il stii obsedat de slabanoage dinainte sa ramai insarcinata. Obsesiile astea se vad pentru ca ii plac numai femeile bat si comenteaza de femei normale ca sunt grase.

Tu arati foarte bine, pacat ca ti-a bagat in cap ca ai devenit imensa si urata. Du-te la tratamentul corporal si incearca sa te abtii de la dulciuri.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by denizel

Asa mah, fetili!
Nu va lasati pana nu bagati fata asta in sperieti si pana nu o faceti sa-si doreasca sa divorteze.
Fara sa stiti nimic, da' nimic despre ea si despre barbatul ei, o asigurati ca o inseala, ii sugerati ca e homosexual, impotent, bolnav la cap. Daaaa, e tot ce are nevoie acum! Hai, mai ziceti!!

Rilbuc, n-am ce zice! Asa se glumeste intre barbati, cand se plange unu' de ceva, nu?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

denitzel, e vorba de doi ani. sa spunem ca un an a fost vorba de copil, dar restul, 365 de nopti in pat impreuna fara s-o atinga....
ce spun statisticile despre sexul in cuplu: 2-3 ori saptaminal e media, cred, ce sa faca, sa mai astepte doi, poate s-o hotari domnu'sa marturiseasca adevarul.
eu n-am spus sa divorteze, ci sa discute cu el calm, sa afle adevarul-ala cu grasimea nu tzine, vezi pozele

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

La 1,65 cm si 77 kg,nu-i mult... deloc.In Romania e greutatea ideala.
In afara de greutate ,mai e ceva ce nu ne-ai spus?Ai incercat tu sa faci pe romantica si el te-a respins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

dar unde au disparut pozele?as vrea sa le vad si eu
oare santsi nu le mai vad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

quote:
Originally posted by marius

Retractez si eu afirmatiile mele, esti chiar Ok. As putea spune (meyy sa nu care cumva sa va puna sfantu' sa desfaceti pe o parte si pe alta ce spun eu ) deci as putea spune ca esti o femeie frumoasa. Nu stiu ce sa spun dar unde vezi tu sau mai ales sotu' nevoie de slabit?!!! Esti chiar Ok. Parerea mea desigur. Cred ca problema e in alta parte. Ufff! Ce aiureala.

Subscriu ! Arati chiar bine ! Pana la urma toata chestia asta cu respingerea s-ar putea sa aiba alte cauze ! Incearca sa discuti calm cu el sa vezi ce-ti spune, care crede el ca e solutia pentru problema voastra. Numai bine iti doresc !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

quote:
Originally posted by rodicaosoian

dar unde au disparut pozele?as vrea sa le vad si eu
oare santsi nu le mai vad?

Pozele sunt in albumul ei personal.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu vreau sa-ti amarasc sufletul..dar poate are pe una!!!!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da el e okay...adica la fata de la pagina 5 mai arunca 1 ochi...sau e genul ce schimba canalul cind o vede pe Angelina Jolie?
Cred ca are el ceva bube...ca nici inainte de nastere nu erai chiar slabanoaga.

Mergi la inceput