Ajutor dupa nastere
Raspunsuri - Pagina 3
creem spune:
Buna!
Eu am deschis subiectul si voriam sa va spun ce am facut.
Am nascut prin cezariana o fetita frumoasa de 3200 gr. In priemele trei zile mi-a fost greu sa ma ridic din pat dar m-a ajutat sotul meu care a stat cu mine la spital. Dar in fiecare zi era mult mai bine decat in cea dinainte. Cand am ajuns acasa mi-era foarte bine fizic, emotional...am avut si stari mai proaste!
Nu m-a ajutat decat sotul meu si ne-am desurcat foarte bine...si in continuare sper sa o facem la fel!
Asa ca se poate si fara ajutor!
Va pup pe toate si va multumesc pentru sfaturile utile!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
mcoca spune:
Si eu sunt convinsa ca se poate si fara ajutor, dar totusi ajutorul e pretios. Eu la inceputul sarcinii cam 1.5 luni am fost o leguma. NU eram buna de nimic. Toata ziua stateam in pat si mancam numai iaurturi si lapte. Sotul meu ajungea seara acasa, facea si el ce putea, dar dupa o zi de lucru ce sa-i cer??? Casa devenise un dezastru. Tare mi-ar fi prins bine ajutorul cuiva, pentru treburile casnice.
Asa ca la nastere, o sa vina mama sa stea cu noi cam 1.5 luni. Ajutorul ei o sa fie pretios, eu o sa ma pot ocupa numai de bebe.
_
Vicky 18+
Bebele casei
Roxie spune:
E foarte important ca mai ales in perioada asta de inceput, in prima, a doua luna, sa nu te stresezi cu nimic, sa te ocupi doar de tine si bebe, iar celelalte treburi sa le lasi in planul doi, sa te ajute sotul cand vine de la servici, vreo vecina, daca nu poate veni mama sau soacra. Eu am lasat tot ce tinea de bucatarie, gatit, spalat vase, curatenie, pentru ca am incercat, si efectiv simteam ca nu pot si era un stres sa trebuiasca sa ma ocup tot eu si de astea. Pe mine m-a ajutat mama si sotul, nu cred ca m-as fi descurcat singura. Ma intreb ce fac mamicile singure, care au familia departe, sotul plecat pe la munca prin strainatate... toata admiratia pentru ele.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)