Cafea cu aroma de femei -20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Ma luai de voi ca nu a-ti fost prea active in seara asta si vad ca cat am iesit eu cu sotul meu in orasi voi v-ati facut de cap nu jucarie.Sunteti mortale rau.

Si Wendy deabea acum mi-am dat seama ca tu ai pus pozne cu tine si cum husbendul.Esti sucara rau cum spuni unii oameni.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Multam Iulica.Noroc ca n-am facut pozele dupa ce-am chinuit pe toti si io eram un pachet de nervi,ca ieseam si mai sucara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Steffy, da' cum adica tu strigi la noi si noi nu te auzim?

Adina + Olivia Q1.04

nuuuu adina....era de la durere...sau sa nu am suflu din cauza grasimii (asa am auzit si eu)..daca mi se pune pe laringe..cica daca mananc sa am forta..tot nu am suficienta sa imping...si s-ar putea sa ma-nec...atunci trebe sa mananc mai mult...?iaca de asta nu diger acu' caci in mod normal acum ma intorceam pe partea ailalta....

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by slimatei

quote:

Steffy, da' cum adica tu strigi la noi si noi nu te auzim?

Adina + Olivia Q1.04

nuuuu adina....era de la durere...sau sa nu am suflu din cauza grasimii (asa am auzit si eu)..daca mi se pune pe laringe..cica daca mananc sa am forta..tot nu am suficienta sa imping...si s-ar putea sa ma-nec...atunci trebe sa mananc mai mult...?iaca de asta nu diger acu' caci in mod normal acum ma intorceam pe partea ailalta....

Stefania x 2
min.7sapt.

Da' zi-ne si noua de curiozitate cand ai DPN-ul?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si baietii sunt frumos.Hmmmm...auzi fumeie maritata la ce ma uit io zi si tu eu sunt sarioasa?Nu cred...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe

miine sa-mi explicat si mie cum sa scot cirnatul asta de la semnatura ca sa fie mai scurt asa ca al doamnei w.
va pupicesc.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

uite, ce buna ocazie pentru Wendy sa ne arate la toti ce a invatat!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:

Si baietii sunt frumos.Hmmmm...auzi fumeie maritata la ce ma uit io zi si tu eu sunt sarioasa?Nu cred...

Daca erai serioasa n-ai fi fost compatibila la adunatura asta de cafengioaice.

Mergi la inceput

quote:

Iulico, te rog frumos sa iei nota de faptul ca EU AM FOST PRIMA care m-am inscris la baiatu' cel mare al lui Wendy.
Nu am sarit imediat ca l-am vazut ca are gagica.
Da' astept sa ma anunte mama-sa cand e disponibil.

Te rog frumos sa te asezi la rand si sa nu te bagi in fata. Sa nu avem discutii, bine?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Iulica, desi daca ma gandesc bine, poti sa-l iei pe cel mic. Doar ca trebuie sa-l mai si cresti.

Da' de fapt asa se face treaba buna, ii iei de mici, ii cresti...si modelezi cu mana ta cum doresti sa iasa.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

[url="http://..... si nu stiu unde mai bagi niste 'ghilomele' si p.m. abia l-am facut pe-al meu.Intreab-o pe Adin,ca-i la ea neuronu'.Era randul ei sa-l tina.

Mergi la inceput

quote:

quote:

Iulico, te rog frumos sa iei nota de faptul ca EU AM FOST PRIMA care m-am inscris la baiatu' cel mare al lui Wendy.
Nu am sarit imediat ca l-am vazut ca are gagica.
Da' astept sa ma anunte mama-sa cand e disponibil.

Te rog frumos sa te asezi la rand si sa nu te bagi in fata. Sa nu avem discutii, bine?

Adina + Olivia Q1.04

Te inhami la o soacra ca mini?

Mergi la inceput