Cafea cu aroma de femei -20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Am vazut ca bb de azi sunt mai grabiti decat altadata.Daca ei ii place,nu vad de ce n-ai lasa-o.Cat despre lasat bb la bunici,nu ma bag.Oricum ai o soacra buna,asa ca poti sa-i mai faci pe plac,din cand in cand.

Mergi la inceput

Am chef de rontait niste seminte albe,prajite de mine,da' n-am gasit bune in piata.F. interesant!Spuneti-mi,va rog,ca maine-i sambata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, io nu le am cu masinile. Sunt tuta tuta, poate sa fie orice. Ce-mi da de la servici, aia conduc.
Masina de acum o am de mai bine de 1 an de zile si abia are 7.000km. Ce-mi place la ea - are cauciucuri runflat.
Adica daca faci pana, mai mergi 100km cu ea asa si mergi direct la vulcanizare.
Asta da gaselnita, super meserie.
Consuma de mori de inima - da' la cati km fac, duca-se.

Nu vreau sa mai povestesc cum am cautat roata de rezerva vreo cateva zile la inceput - uff, dar unde n-am cautat-o, in spate, intre banchete, la motor, sub masina...nu era neam. Pana mi-am luat inima-n dinti si am sunat la reprezentanta - ma gandeam ca fac aia de ras pe ei cand aud "blonda" ca intreaba de roata de rezerva - n-au ras, mi-au zis de cauciucuri runflat, apoi m-am documentat si m-am potolit si io.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Am chef de rontait niste seminte albe,prajite de mine,da' n-am gasit bune in piata.F. interesant!Spuneti-mi,va rog,ca maine-i sambata!

W

Eu nici macar nu fac prea multe mutre, mi-ar place si din alea din comert, da' neam la mine in casa.
Am sa mananc un castravete murat drept pedeapsa.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Wonderful am niste socrii extraordinari.Ii multumesc foarte mult lui Dumnezeu ca mi-a dat asa noroc.Cum o iubesc pe mama mea asa o iubesc pe soacra mea.Vorbesc orice cu ea,e secretoasa.Socrul meu este la fel.
Nu ma asteptam sa tina asa de mult la mine,m-au placut din prima clipa in care am intrat pe usa lor in conditiile in care sotul meu a avut o relatie de 8 ani cu alta femeie si ma asteptam sa se uite aiurea la mine si sa nu ma accepte.Stii cum sunt parintii,dar nu a fost asa.Nu au suportat-o pe cealalta niciodata.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Tot e bine ca ai avut bunavointa s-o cauti.Io n-as fi facut nici asta.Habar n-am sa schimb roata.Ceva,ceva stiu,teoretic,da' oricum iti trebuie forta.La cum as strange io suruburile alea,ar merge 2m.
Casa?
Neuronu'?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Buna seara gagici,

Colac peste pupaza socrul meu ia cumparat premergator.Credeti ca e bine sa mearga de la 6 luni si jumatate in el?
Sa vedeti ce viteza are in el.Este asa de incantata de nu mai poate ca poate ea sa circule in voie.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Adina + Olivia Q1.04

Iulico, daca nu o lasi prea mult in premergator, ar trebui sa fie ok.
De fapt ele sunt contraindicate ca sa nu se lase greutatea prea mare pe oasele din picioruse "nematurizate" complet. Vezi si tu sa nu o suprasoliciti pe asta mica in premergator, doar asa de fun, merge.

Cu copilul la soacra - cordonul ombilical o sa se rupa cam dupa 1 an, asa. Pana atunci ai sa mai fii paranoia, da' sa stii ca pana a urma n-o sa fiti toata viata tu cu fii-ta bot in bot.
Eu zic sa mai beneficiezi de acest respiro pe care ti-l ofera soacra-ta - dupa aceste 2 saptamani iar o sa fiti nedezlipite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nici eu nu sunt pretentioasa la masini.Sotul meu este terminat dupa masini.Eu pot sa merg si in Dacie ca nu ma supar,pt mine conteaza sa fie curat inauntru,in rest nici o problema.

Mergi la inceput

Adin,io n-am nici castr. murati.Abia ieri a pus omoiul meu muraturile.Sa vad daca ies tari!Daca nu,il las.
Iulica,e tare bine cand te intelegi cu parintii sotului,altfel iti fac viata un cosmar,mai ales cand stau in acelasi oras.Si ai mei is de treaba,mai scroafa sunt io,ca n-am fost de 2 veri acolo.NU imi place deloc,da' deloc zona si casa aia.

Mergi la inceput

Wendy, cu casa nimic nou sub soare - mi-as dori sa-mi iau un penthouse, mai nou. Am mai vazut cateva variante de teren+casute , dar nici una nu s-a concretizat.

Neuronu' se tine bine, vad ca inca mai face sinapsele la amandoua. Ai vazut ca aseara s-a defectat, ne dadea aceeasi serva, nenorocitul.
am cautat sa iau azi unul nou dar nu am gasit mov. Dar vad ca parca si-a revenit asta al nostru, asa ca l-am si scuzat deja pentru ce ne-a facut aseara.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput