Casnicutze sexy (138)
Raspunsuri - Pagina 21
doinabita spune:
Mai sexoaselor, eu am semanat in fata portii numai 

si toata ziua le-am udat ca s-a facut coada asteapta sa creasca...![]()
![]()
poate export...ma umplu de bani...cred ca m-am dilit...dar a aparut o dilema...barbatul m-a intrebat: tu ti-ai cultivat 

...eu ce cultiv???
Doina Bita
monica-elizabet spune:
corect 
ramane cu gaurile de la
dupa ce-s culese ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
monica-elizabet spune:
va las o cafelutza pentru prima tura care se trezeste dis de dimineatza...da' sa-mi faceti si mie una mai tarziu pliz sa nu o beau chiar rece... ![]()

va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
maria2mami spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
...eu vreau ceai cu lamaieee
Monica
...senx de poezioara
Banana
te-am vazut in mall cu printesa acum 2 zile....ai fost la mag de pantofiori de la parter "L", ai trecut pe langa florarie, dar eu te-am vazut abia cand te indreptai spre scarile rulante...erai grabita si cam dezorientata....mi-a fost rusine sa urluuuu dupa tine...ca deh, suntem in mall nu se face asa ceva, oricum, rumoasa Alexa a crescutttttt si are un par superbbb
ici.
Alinuta spor la treaba si te asteptam aici...nu fugim nicaieri...da cand revii poate te simti si tu
si ne aduci ceva bun...poate sa fie dulce-acrisor (unele dintre noi au pofte si greturi
)....si poate ceva de
.........noi oricum te asteptam cu flori si cadou de casa noua
plec sa duc fata la gradi
si apoi revin
lucrez dupaamiaza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
........ unde sunteti???
am venit de la gradi....hai ca am chef de barfe.....![]()
doinabita spune:
Monica am facut eu o cafeluta fierbinte!!!!

La noi e un frigggggggggg!!!afara...brrrrrrrrrr...eu caut solutii???
voi ce faceti???fetelor????eu am mancare pentru azi.facem doar gimnastica si putina ordine prin casa.
Va pupppppppppppppppppp!!!!
Doina Bita