* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 172 ) *
Raspunsuri - Pagina 3
anaxena spune:
pipaire placuta!!!
eu sunt aici si va citesc!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by maryb
scurgere apoasa am avut si eu ieri.
De obiceii o am apoasa apoasa inainte de ciclu cu 2 zile sa ma fi dereglat si sa vina uratii mai devreme???DA nu ma doare nimik...sa vina pe sest???
Maria
In asteptarea lui

maryb spune:
vreau sa va intreb si eu ceva, ca mi-a picat o fisa acum.
efectul AC pastile = efect AC locale ? adica eu nu am luat niciodata AC pastile, foloseam doar foite ca asa le mai zice. Poate de aia se intampla sa nu raman repede ?
anaxena spune:
maryb mai stai un pic ..nu-ti pierde speranta
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
maryb spune:
ce sa mai stau anaxena ? ce sa mai astept ?
astept ovulatia acum, s-o ia naiba ca nu stiu cand se produce. Desi am o zi sau 2 zile albus si ma dor ovarele se pare ca nu prind momentul.
maryb spune:
sau poate si din cauza ca noi o facem numai seara dupa 10 cand deja suntem obositi...nu stiu ce sa mai cred.
anaxena spune:
quote:
efectul AC pastile = efect AC locale ? adica eu nu am luat niciodata AC pastile, foloseam doar foite ca asa le mai zice. Poate de aia se intampla sa nu raman repede ?
nu are nicio legatura
efectul AC se intrerupe o data cu incetarea administratiei lor...nu au efect de lunga durata
proiectul bebe pink
anaxena spune:
quote:
Originally posted by anaxenaquote:
nu are nicio legatura
efectul AC se intrerupe o data cu incetarea administrarii lor...nu au efect de lunga durata
proiectul bebe pink
proiectul bebe pink
maryb spune:
ba eu am inteles ca are efect de mai lunga durata.
de ex. cunosc o tipa care a intrerupt AC in dec si in aprilie s-a apucat de prestat pentru bebe si abia acum in sept. a ramas, deci in a-5-a sau a-6-a luna.
oanasm spune:
maria draga, de ce zici ca nu e bb? din cauza scurgerii? fiecare organism reactioneaza altfel...nu e o lege! asa ca te rog nu pica si tu in vreun butoi...k?
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/