* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 172 ) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

pipaire placuta!!!
eu sunt aici si va citesc!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by maryb

scurgere apoasa am avut si eu ieri.

De obiceii o am apoasa apoasa inainte de ciclu cu 2 zile sa ma fi dereglat si sa vina uratii mai devreme???DA nu ma doare nimik...sa vina pe sest???

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

vreau sa va intreb si eu ceva, ca mi-a picat o fisa acum.

efectul AC pastile = efect AC locale ? adica eu nu am luat niciodata AC pastile, foloseam doar foite ca asa le mai zice. Poate de aia se intampla sa nu raman repede ?

Mergi la inceput

maryb mai stai un pic ..nu-ti pierde speranta

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

ce sa mai stau anaxena ? ce sa mai astept ?

astept ovulatia acum, s-o ia naiba ca nu stiu cand se produce. Desi am o zi sau 2 zile albus si ma dor ovarele se pare ca nu prind momentul.

Mergi la inceput

sau poate si din cauza ca noi o facem numai seara dupa 10 cand deja suntem obositi...nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

quote:

efectul AC pastile = efect AC locale ? adica eu nu am luat niciodata AC pastile, foloseam doar foite ca asa le mai zice. Poate de aia se intampla sa nu raman repede ?

nu are nicio legatura
efectul AC se intrerupe o data cu incetarea administratiei lor...nu au efect de lunga durata

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anaxena

quote:

nu are nicio legatura
efectul AC se intrerupe o data cu incetarea administrarii lor...nu au efect de lunga durata

proiectul bebe pink

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

ba eu am inteles ca are efect de mai lunga durata.

de ex. cunosc o tipa care a intrerupt AC in dec si in aprilie s-a apucat de prestat pentru bebe si abia acum in sept. a ramas, deci in a-5-a sau a-6-a luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maria draga, de ce zici ca nu e bb? din cauza scurgerii? fiecare organism reactioneaza altfel...nu e o lege! asa ca te rog nu pica si tu in vreun butoi...k?

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/

Mergi la inceput