Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 2
Raspunsuri - Pagina 4
gadaleane spune:
Ral mar nu fi dezamagita si eu vreau sa fac IA din iulie si uita ca nu reusesc .Perioada favorabila a cazut sambata sau duminica, in oct dupa stimulare am avut ovulatie mai repede si dr a fost in concediul . Am fost monitorizata de un alt dr care a mai vazut un ovul de 20 mmm dar nu mi=a sugerat ca ar fi bine sa fac IA din cauza ca nu reuseste. Am iesit f suparata si amarata din cabinet
.
Voi mai incerca cat ma tin puterile si ar trebui sa ma grabesc pt ca am o varsta ...![]()
RalMar spune:
Multumesc de incurajari fetele! Acum am inceput sa ma simt mai bine, ca ieri am avut un soc (al doilea dupa ce luni venise CM). Ma gandeam sa o las mai usor cu stresul cu bb care nu mai vine si am trecut pe la o prietena pe care nu o mai vazusem de o saptamana, gandindu-ma ca mai vorbim, mai uit de probleme, si ea da bomba e insarcinata!!!!!!!!!!! Si deja are un bebelus de 1 an, iar acum e pe drum si al doilea. Nici nu am putut s-o felicit, am plecat imediat ca o magarita! Saraca fata cred ca a zis ca-s nebuna.

dara_d spune:
Ral mar te inteleg perfect ,stiu ce poti sa simti in asemenea situatie.Este o stare de soc sa vezi in jurul tau ca toate reusesc numai tu nu poti,o sa iti treaca chestia asta si prietena ta trebuie sa te inteleaga si sa te sprijine nu iti face griji.
Pupici si fruntea sus.
http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png
OanaMar spune:
Fetelor, dragelor. am postat si la "inseminare" dar hop si aici. nu scapati de mine..
am dat copy/paste ca sa nu mai scriu inca o data.
"fetelor, ajutati-ma va rog. nu stiu ce sa mai fac..
am fost la dr azi (ziua 9) pt eco transvaginala si in urma acesteia, decidem inseminarea.
Problema este urmatoarea: endometrul meu este ff subtire. Dr mi-a spus ca exista riscul sa pierd sarcina chiar prin ciclu, fara sa-mi dau seama ca s-a intamplat(asta daca reuseste inseminarea).
foliculii in schimb sunt excelenti.
acum astept ovulatia, care mai mult ca sigur este maine, il sun, fac pregnyl si daca o convinge pe dr Moisa sa vina in week-end la cabinet-facem IA.(sincer, sper din suflet sa vina-ar fi aiurea sa refuze si sa aman inca o luna din cauza asta)
ceea ce ma inebuneste pe mine este urmatorul lucru. In urma cu 3 luni, endometrul era f gros-nu era bine. Mi-a dat Oestrogel si de la ala s-ar parea ca s-a subtiat f mult. De ce nu vrea sa il oprim???poate e vreo sansa..
Sunt de-a dreptul ca o zapacita de creieri.
Ce este de fapt acest endometru? chiar nu se poate face nimic sa se normalizeze.
Oare am sanse sa se prinda bebe?????
Va rog, daca stiti, ajutati-ma..
Va pup si va tin la curent"
RalMar spune:
Si mie mi-a spu dr. cu o zi ininte de a se sparge foliculul ca endometrul e cam subtire, dar a spus ca pregnylul il mai ingroasa putin. Poate are si la tine efectul asta. Eu zic sa faci inseminarea oricum, sa nu mai pierzi o luna. Poate e cu noroc!
OanaMar spune:
RalMar, nici prin cap nu imi trece sa nu fac inseminarea. Atat doar ca depind de dr Moisa ca sa vina daca e cazul la cabinet in week-end sa prepare sperma..
o sa fac inseminarea si ce o vrea Dumnezeu mai departe.
mada23 spune:
Oana...iti tin pumnii, DD sa te ajute sa se lipeasca un "mormoloc".

am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
dara_d spune:
Oana iti tin si eu pumnii stransi alturi de fete sa reusesti sa fcai inseminarea si sa se si prinda ,trebuiesa incerci.Endometru eu stiu ca este peretele uterului in care se fixeaza embrionul,mai multe nu stiu,dar am citit ca ti-au mai spus fetele ce stiu ele.
Eu asta stiu,pupici multi.
http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png
OanaMar spune:
pe toate. Multumesc pentru incurajari si pt sfaturi.
Astept ovulatia si vedem dupa. Azi nu s-a pozitivat testul desi nu mi-a venit sa cred.. Poate nici maine cu ajutorul lui DD. Sper sa am noroc si sa pice intr-o zi din saptamana sa nu pun oamenii pe drumuri![]()
Va povestesc imediat ce mai am vreo noutate
ginamaria spune:
OANA MAR stii cum e cand e sa iti iasa ceva atunci toate fortele se intalnesc si e asa cum trebuie.Poate asta e un semn ca luna asta e acea luna............