succesiune,sulta,

succesiune,sulta, | Autor: bonamea

Link direct la acest mesaj

SULTA= SUMA DE BANI CARE,INTR-UN PARTAJ SAU SCHIMB,COMPENSEAZA DIFERENTA DE VALOARE A PARTILOR CUVENITEDIN MOSTENIRE SAU A BUNURILOR SCHIMBATE

Se poate face iesirea din indiviziune fiind reprezentat de un avocat,daca nu esti in localitate,apoi se face evaluarea locuintei si se acorda o sulta celui ce renunta la mostenire,care poate fi acordata in rate sau tot odata.

Cine ma poate ajuta cu un raspuns cum se face un inventar la magazin in mod legal?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Initial creeata de bonamea

SULTA= SUMA DE BANI CARE,INTR-UN PARTAJ SAU SCHIMB,COMPENSEAZA DIFERENTA DE VALOARE A PARTILOR CUVENITEDIN MOSTENIRE SAU A BUNURILOR SCHIMBATE

Se poate face iesirea din indiviziune fiind reprezentat de un avocat,daca nu esti in localitate,apoi se face evaluarea locuintei si se acorda o sulta celui ce renunta la mostenire,care poate fi acordata in rate sau tot odata.

Cine ma poate ajuta cu un raspuns cum se face un inventar la magazin in mod legal?

Sa te temi de omul prea tacut si de apa prea lina.(proverb turc)
Cuvintele sincere nu sunt totdeauna elegante;cuvintele elegante nu sunt totdeauna sincere(Lao Tzi)

nu inteleg nimic. despre ce prefectura discutam?? m-am prostit, oare, intr-atat? as vrea sa pricep si eu "despre ce", pliiiz!
o fi cumva un nou concurs pe forum, de logica??? io-l pic, for sure!

m-am uitat si la edit, poate fuse ceva inainte care sa lege, da nu-i editat, parol.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput