Monitor LCD
Buna!Stie cineva cum pot sa readuc la "lumina" un monitor LCD?Se pare ca am facut o mare gafa, l-am sters cu Pronto si arata jalnic cand este inchis!
Exista vreo solutie sa redevina cum a fost?
Multumesc!
Mirela
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Si eu l-am sters cu pronto si nu are nimik (pe carpa am pulverizat, nu pe monitor). Daca era asa de dinainte? Oare sa incerci cu sol de spalat geamurile, fara alcool?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Nu astepta guestus, ca si daca fac nu-ti zic
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
louisea spune:
Eu citisem ca nu se sterge cu solutii care contin alcool si amoniac. Si ca cea mai buna solutie e apa distilata care se pulverizeaza usor si nu multa pe ecran si se sterge cu carpa ff fina (nu aceea folosita pe masina!!!)
Aici am vazut ca se gasesc si solutii special pt monitoare (si nu´s asa scumpe). Incearca si in Ro la magazinele specializate, evt. unde l-ai cumparat.
dianad spune:
Exista servetele umede speciale pt LCD-uri. Fara alcool. Data Flash- Office Cleaner am eu.DianaD & Alexandru
adi2003 spune:
Daca se vad mici umbre la text si poze de pe o pagina web, inseamna ca monitorul are probleme? Oricum trebuie schimbat, dar ma gandeam ca poate mai tine cateva luni si ma mai folosesc de el asa cum e.
P.S. Acu o luna si ceva am scapat cativa stropi pe el si s-a format un cerc negru in coltul din dreapta sus. Incepusem sa ma obisnuiesc cu "eclipsa", insa umbrele la text imi dau de gandit. Credeti ca mai tine?
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Daca se vad mici umbre la text si poze de pe o pagina web, inseamna ca monitorul are probleme? Oricum trebuie schimbat, dar ma gandeam ca poate mai tine cateva luni si ma mai folosesc de el asa cum e. P.S. Acu o luna si ceva am scapat cativa stropi pe el si s-a format un cerc negru in coltul din dreapta sus. Incepusem sa ma obisnuiesc cu "eclipsa", insa umbrele la text imi dau de gandit. Credeti ca mai tine? |
Am gasit cauza umbrelor la text si la poze. Era vorba de cablul dintre monitor si calculator. Mufa ce intra in monitor era putin iesita in afara. Am impins-o la loc si e OK.
Pe de alta parte am scapat si de cercul negru format in urma stropilor de apa cazuti pe monitor. A disparut singur dupa 2 luni.
Am scris acest mesaj in speranta ca va fi de folos celor care se confrunta cu astfel de probleme la un monitor LCD.