* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 171 ) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

z24 din cate??

Din 26-27 max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by dyannna

ANCA pe tine te-a durut spatele in zilele in care trebuia sa-ti vina menstruatia...bine ca te-am prins pe aici sa te bombardez cu intrebari

http://tt.lilypie.com/ortVp3.png

Dupa ce am rams ,cateva luni la rand in jurul datei cand trebuia sa imi vina CM aveam dureri de burta si de spate.
Bombardati-ma

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ancuta, si eu vreau sa te intreb ceva, cate luni ai incercat pana sa ramai gravi ?

Mergi la inceput

Am rams dupa un an si jumatate imediat dupa ce am facut HSG ,aveam amandoua trompele infundate dar dreapta s-a desfundat cand au bagat substanta de contrast.

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

aaaa....deci tu aveai probleme ??? si dupa ce le-ai rezolvat ai ramas repede....am inteles. merci si

Mergi la inceput

Da am facut HSg pe 9 februarie,iar pe 5 martiew aveam test pozitiv

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Buna fetelor. Va multumesc ca existati pentru ca am invatat multe de la voi.
Vreau sa stiu daca medicamentul prednison afecteaza cu ceva calitatea spermei (sotul meu nu vrea in ruptul capului sa faca spermograma...). Imi doresc foarte mult un bb si nu mai vine. Suntem impreuna de 5 ani si nimic...

Mergi la inceput

mamaaaaa....ce misto, chiar in prima luna de dupa HSG. Cred ca nici tu nu sperai sa se intample asa de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

ANCULE mersi mult de raspuns...prind aripi deja...mai vine o intrebare,pazeea!...eu sunt z29 din 29 ,ieri m-a durut spatele si urinam ff des,azi nu ma mai doare dar tot numa' la wc stau...stiu ca femeile insarcinate urineaza des dar ma gandeam ca mai tarziu in sarcina nu acum...tu cum ai patit?http://tt.lilypie.com/ortVp3.png

Mergi la inceput

Nici prin cap nu imi trecea,ma gandeam sa mai incerc cateva luni asa si daca nu sa fac lamparo sa o desfund si pe stanga ,dar na ca Dumnezeu avea alte planuri cu noi

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput