* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 171 ) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

beatricce dar tu chiar asha de lung ai cm-ul?
si peste tot unde te uiti la simptome de sarcina apar durerile de spate

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by andreutza23

feteleeee
mi s-a pus pata ca vreau catel de bloc si am gasit un anunt in ziar cu un nene care vinde bishonei mici. stiti cat costa? 100 de euro
n-am de unde sa dau atatia bani pe un catel la ora asta. ma gandeam max la 1 mil, dar 100 de euro? pe net costa 4 milioane, si ti-l aduce acasa, in orice oras. cred ca m-am potolit pt o vreme cu cateiii

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Andreutza eu am catel bichon si la iarna il dau la pui si mai am si un caniche pitic care il dau tot la iarna la pui.
Daca vrei iti dau un pui ca nu stam chiar asa departe una de cealalta...Ce zici??? AA Si te costa 1 RON

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

m-am intors. sa va povestesc putin. am pus mancarica la incalzit si dintr-o data mi s-a facut o foame de nu mai stiam cum sa mananc mai repede, deci am mancat altceva pana s-a incalzit mancarica. Apoi a venit si sotul si cand sa incep sa mananc ce am incalzit de data asta... am simtit un mare junghi sub san si apoi in san. ca o sageata a fost. Sotul meu s-a speriat cand m-am vaitat. Cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Seara buna la toate fetele.
Eu nu prea mai apuc sa intru pe forum ca sunt super ocupata cu serviciul.Ce noutati mai sunt ca vad ca ati scris mult de cand nu am mai intrat eu.
Eu sunt ok z24 cred si pana azi nici un simptom mai special.Am spus pana azi deoarece azi in masina cu sotul mergeam pana la Lugoj si m-a apucat o greata dar din aia cum n-am mai avut pana acum si eram palida palida ca s-a si speriat sotu.
Cred ca azi a inceput gravideala la cap cum zicea Arde.apropo pe unde o mai umbla ca mi-e doe de ea.
Pupici la toate , o seara placuta si spor la fufu.

http://tt.lilypie.com/q9Q0p3.png

Mergi la inceput

si eu am un bichon il cheama Pinky..si il iubesc de nu mai pot
asha ca dc noi nu facem bb ,macar catelusii sa faca...aia nu au probleme ca noi..fac fufu si gata puii..si nu unul o droaie de plozi

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele...ziceti-mi si mie ...eu de aseara am o secrete de un maroniu deschis as...ce poate sa fie...raceala sau altceva? cine ma poate ajuta cu un raspuns...va pup

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

si eshti in z???
poate o fi implantarea

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele am aparut si eu. Nici nu stiti ce rau mi-a fost. Mi-a tras gastrita asta o criza de am zis ca lesin pe strada de durere de stomac. Slava Domnului ca a trecut. Si sotu se simte mai bine cu diareea lui rebela.
Bebi secretii ar putea aparea daca ai ramas insarcinata din cauza implantarii oului in uter. Stiu ca ziceai ca amani dar ai prestat bine inainte sa te hotarasti sa amani? Poate iti da bb toate planurile peste cap.
Anaxena eu am tot timpul dureri de spate ca am discopatie lombara si apar in special cand stau in picioare sau prea mult pe scaun. Daaaaar la tine crek e cu ochi daca zici ca pana acu nu te durea.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

eu ma retrag ca vad ca nu mai e asa activitate pe forum. Si oricum imi este cam somn.

Noapte buna tuturor si vise placute. Vorbim maine.

Mergi la inceput

bujo, bine ca ti-a trecut si tie si sotului tau. Ooofff...tare bolnavioare mai suntem...

Mergi la inceput