aeroport baneasa
Sora mea pleaca miercuri din Suceava cu autocarul pana in Bucuresti,apoi trebuie sa ajunga la aeroportul Baneasa.
Insa am niste nelamuriri:
Aeroportul Baneasa e la intrare in Bucuresti? adica ea trebuie sa ajunga in vreo autogara in Bucuresti si abia apoi sa ia taxi pentru aeroport, sau trebuie sa coboare inainte pe undeva ,pe langa Baneasa si de acolo sa ia un taxi?
Ca sa nu fie pacalita de taximetristi, poate imi spuneti si cam cat e taxi-ul pana la aeroportul Baneasa,din locul de unde ma sfatuiti ca e mai bine sa coboare in Bucuresti.
Si daca cunoasteti si un taximetrist serios si aveti si un nr de tel,poate ma ajutati ..
Multumesc mult
Raspunsuri
irinai spune:
Aeroportul Baneasa este chiar in cartierul Baneasa, la intrarea in Bucuresti, in zona de nord a orasului, de pe DN1.
Daca vine pe DN1 sa ii spuna soferului autocarului sa o lase la aeroportul Baneasa, ca este chiar in drum.
gabitzam spune:
Daca ai idee pe ce traseu vine sora ta din Suceava spre Bucuresti, putem sa dam mai multe lamuriri.
Irinai are dreptate, daca vine dinspre Ploiesti, pe DN1, intrarea in Bucuresti se face chiar pe linga aeroportul Baneasa, poate cobori exact in fata aeroportului.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cici spune:
Am vazut pe net ca asta e traseul Suceava Falticeni Roman Bacau Adjud Focsani Ramnicu Sarat Urziceni
irinai spune:
OK atunci, nu va intra din partea cu DN1. Nu stim unde o lasa autocarul, dar sfatul meu este sa ia cu incredere un taxi.
In clipa in care se da jos din autocar da un telefon la o companie de taxi ( cauta si tu pe net cateva numere, ca sunt multe), comanda un taxi si o duce in siguranta cu bagajele la aeroport.
Un taxi costa, in medie 1,5 RON/km
cici spune:
Inca nu ne-am hotarat cu ce ajunge la Bucuresti,as dori sa stiu insa cat face un taxi din gara de N si cat face un taxi din autogara Obor.
Ne intereseaza asta pentru ca ne e frica sa nu piarda avionul daca vine cu autocarul, care ajunge in Bucuresti (cel putin dupa grila lor la ora 16.45) iar avionul decoleaza la ora 19 deci oricum trebuie sa fie in aeroport de la ora 18.
anda141 spune:
Pai are f. putin timp. In aeroport tb. sa fii cu 2 ore mai devreme, inainte cu 40 de minute de decolare se inchide chek-in-ul. Poate ajunge dar cam la fix, mie mi-ar fi cam frica sa plec pe ultima suta de metri, mai ales ca Bucurestiul e super aglomerat si nu stii ce blocaj poti prinde. Si nici nu poti sti ca autocarul de la Suceava ajunge la ora fixa.
Daca vine de la Urziceni, va intra in Buc. pe la Voluntari, deci va fi oarecum aproape de Baneasa. Sa coboare undeva la d-na Ghica,( este un cartier, o intersectie, tb. sa stie soferul) de acolo este cel mai aproape de aeroport si sigur gaseste si taxi in zona. Sa nu se mai duca la Obor ca se departeaza.
Companii de taxi serioase Cristaxi :http://www.cristaxi.ro/
Taxi COBALCESCU : Telefoane: 0723-009.451 ; 0723-399.451 ; 0745-600.945
Suni cu juma de ora inainte sa intri in Bucuresti si faci comanda sa te astepte la d-na Ghica, de ex.
Succes. Daca mai ai nelamuriri, mai intreaba.
http://www.copaculdehartie.ro
cici spune:
Ok,pleaca cu trenul ajunge la 14.30.Problema e alta acum,am sunat la o firma de taxi si mi-au zis ca din gara pana in aeroport o costa intre 170 si 200 ron.Asta e pretul real?