Cafea cu aroma de femei *18*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Unde ati disparut suratelor?

Ma barfiti pe mine , ha? Si voi ce faceti acum?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

adinuto nu-mi vine sa cred ca nu ai intrat macar sa spui Buna seara!
Esti bine scumpi?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

aida draga, pe aici, pe aici
Miss W pune note rele,
fetele impregnatele se tin si ele de rele, una da la rate iar cealalta cauta necazurile cu...lumanarea

pricipe agita apele,
dar adina, coana Adina pe unde haladuieste?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

aido.aratai si emmei pozele cu W ...mai stii poate are efect si la mite ,nu doar la printi.

marule,
tu nu vezi ce cumintica's ?

adina ????? paote ca are ochii lipiti si nu poa'sa scrie

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

principe: exceptia care intareste regula!

aida, ce vrea mitzisoara ta? ce a patit? de la ce au luat-o bazdacii??

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by slimatei

asta e un mesaj care ar fi tb sa ajunga la voi prima...dar cred ca s-a sters pe drum...sunteti dragute fetelor... ei, m-au suparat cei de la spital (mai bine spus o anume persoana- "de la un birou") ca nustiu sa se comporte cu oamenii..mai ales avand in calcul ca sunt graviduta.. . si sunt si eu mai sensibila si am luat totul ca atare...cred ca ma puteti intelege...e mult de povestit...dar am trecut...mai ales ca dupa ce am reusit eu sa ma calmez...a inceput d-soara..sa se agite caci asa se intampla cat ma agit eu, ea nimic..dar dupa ce ma linistesc...mamaaaa ce incepe ia...de am crezut ca iese prin burtic..si cred ca mi-a dat si cateva contractii..ca asa ce ma intepa prin burtic jos...dar cand am ajuns acasa am papat si ne-am bagat la nani... si ne-am revenit... acum suntem fresh..si am si uitat faza de ier..(vorba vine..)dar nu mai suntem suparate.. totul e ok...

asa ma simteam si ieri..dar azi deja pot sa ma mai laud cu ceva

azi am fost sa-mi fac o programare,...si ce crezi ..toate trag numai la mine...eram pe trecere de pietoni cand vroiam sa ma asigur ca nu vine nici o masina sa pot traversa strada... cand ma trezesc dintr-o data zguduita...intorc capul in partea opusa...si ce sa vezi ..o proasta... da in'napoi cu masina si ma loveste in spate.. de am facut vreo doi pasi in lateral..vrand nevrand...lovitura n-a fost puternica pe cat iarasi sperietura...oare cat mai poate suporta copilasul asta a meu...si proasta ce zice...din masina nici nu s-a dat jos macar...scuza-ma nici macar nu te-am vazut...adica in 50 m tu nu m-ai vazut?... mi-e greu sa cred... da pana sa ma dezmeticesc..caci la prima reactie mi-au dat lacrimile...si am inceput sa plang de spaima...mi se zguduise tot corpul..si burtica..offf...eu chiar nu mai ies din casa...

la care toata lumea imi zice de ce nu i-m luat numarul..ce numar??!!..cand eu eram franjuri..inca nici nu realizam ce se intampla...

oricum eu sunt optimista ca totul va fi bine....si nu se va intampla nimic... la inceput fetitzu' se misca tare de tot..dupa a urmat o lunga pauza care m-a pus pe ganduri.. si vad ca acum incepe sa miste din nou..m-am mai linistit.. am incredere in DD va fi totul bine..sper...

Stefania x 2
min.7sapt.

Stefi,iubita,copchilasu' vostru o sa fie tare norocos,daca a rezistat cu brio la cazatura si la bushaiu' cu masina.De acuma abordeaza numa' trotuarele si trecerile semaforizate ca 2 luni nu-nseamna asa de mult.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

O sa citeasca cind vine, su ii criu iar.
Rontai covrigi si vad ca nu am mai dat la ratze. Offf... sint asa slabita. Cred c miine o iau in coarne pe dr mea de fam. Deja am adunat la nervi pe ea, plus cit de rau mi-a fost.

eu - Ina

- puiutul meu

Micutzo,4 luni am pupat numa' buda de cateve ori pe zi. O stiam pe de rost si noaptea.Cei mici se fac si se cresc destul de greu.De asta Dumnezeu le-a ales pe femei!!!Fii fomeie pana la capat!
Sarumana pt. lectiile de pc.Esti o profa EXCELENTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

draga W, m-am uitat si eu pe poze si m-a bufnit melancolia si ceva lacrimi...am poze facute exact acolo, intr-o excursie acum cativa ani...ma chinui sa imi amintesc numele lacului, ne-am plimbat cu barca, e la capatul Transfagarasanului, e langa cetatea lui Vlad tepes...damn!

Doamne'ajuta!

Draga mea,barajele sunt cam la fel toate!Eram la barajul de pe Bicaz.Celelalte sunt in piata civica din Bv.Pe mine ma apuca nostalgia si cand trec prin locurile natale,cu atat mai mult pe tine care esti asa departe.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe

aido.aratai si emmei pozele cu W ...mai stii poate are efect si la mite ,nu doar la printi.

marule,
tu nu vezi ce cumintica's ?

adina ????? paote ca are ochii lipiti si nu poa'sa scrie

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Da' ce,ma purtati ca pe moaste?De fapt,daca are efect linistitor,de ce nu?Atunci sa ma uit si io la mutra mea cand sunt cu q in sus?

Mergi la inceput

Fetili,am venit si io de 15' si mananc,bineinteles in fata pc dupa ce am facut rapid un dus,ca daca schimbam ordinea,il faceam iar dupa 12 noaptea.Meeeeey,vreau VACANTA!

Mergi la inceput