Cafea cu aroma de femei *18*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

O sa citeasca cind vine, su ii criu iar.
Rontai covrigi si vad ca nu am mai dat la ratze. Offf... sint asa slabita. Cred c miine o iau in coarne pe dr mea de fam. Deja am adunat la nervi pe ea, plus cit de rau mi-a fost.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... of mai inuco ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

UNDE SUNTETI?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

asta e un mesaj care ar fi tb sa ajunga la voi prima...dar cred ca s-a sters pe drum...sunteti dragute fetelor... ei, m-au suparat cei de la spital (mai bine spus o anume persoana- "de la un birou") ca nustiu sa se comporte cu oamenii..mai ales avand in calcul ca sunt graviduta.. . si sunt si eu mai sensibila si am luat totul ca atare...cred ca ma puteti intelege...e mult de povestit...dar am trecut...mai ales ca dupa ce am reusit eu sa ma calmez...a inceput d-soara..sa se agite caci asa se intampla cat ma agit eu, ea nimic..dar dupa ce ma linistesc...mamaaaa ce incepe ia...de am crezut ca iese prin burtic..si cred ca mi-a dat si cateva contractii..ca asa ce ma intepa prin burtic jos...dar cand am ajuns acasa am papat si ne-am bagat la nani... si ne-am revenit... acum suntem fresh..si am si uitat faza de ier..(vorba vine..)dar nu mai suntem suparate.. totul e ok...

asa ma simteam si ieri..dar azi deja pot sa ma mai laud cu ceva

azi am fost sa-mi fac o programare,...si ce crezi ..toate trag numai la mine...eram pe trecere de pietoni cand vroiam sa ma asigur ca nu vine nici o masina sa pot traversa strada... cand ma trezesc dintr-o data zguduita...intorc capul in partea opusa...si ce sa vezi ..o proasta... da in'napoi cu masina si ma loveste in spate.. de am facut vreo doi pasi in lateral..vrand nevrand...lovitura n-a fost puternica pe cat iarasi sperietura...oare cat mai poate suporta copilasul asta a meu...si proasta ce zice...din masina nici nu s-a dat jos macar...scuza-ma nici macar nu te-am vazut...adica in 50 m tu nu m-ai vazut?... mi-e greu sa cred... da pana sa ma dezmeticesc..caci la prima reactie mi-au dat lacrimile...si am inceput sa plang de spaima...mi se zguduise tot corpul..si burtica..offf...eu chiar nu mai ies din casa...

la care toata lumea imi zice de ce nu i-m luat numarul..ce numar??!!..cand eu eram franjuri..inca nici nu realizam ce se intampla...

oricum eu sunt optimista ca totul va fi bine....si nu se va intampla nimic... la inceput fetitzu' se misca tare de tot..dupa a urmat o lunga pauza care m-a pus pe ganduri.. si vad ca acum incepe sa miste din nou..m-am mai linistit.. am incredere in DD va fi totul bine..sper...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Vai Stefania... prin cite ai trecut.
Incearca sa stai linistita, sa eviti aglomeratia si sa te relaxezi. fa lucruri care-ti plac si nu te stresa.
Doamne - Doamne sint convinsa ca e linga tine si te ajuta.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Stefi, stai fato in casa, pe DC.Aici nu te loveste nimeni.Ai grija de bebitza, ca altfel trag o fuga pina la tine si te bat de nu te vezi.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neataaaaaaaaa

si eu vreau cafea,cine a facut cafea?

frumusico,te-am vazut ...incintata de cunostinta!nu esti o profa a draq .....fiu'meu se dadaea cu quru de pamint ca plecase tat'su,iar eu ma uitam la poze ,cind a vazut pozele s-a linistit.pot sa-l trimit sa-l educi tu?? ca mie se pare ca nu-mi prea iese...asculta mai tare de tine.esti o dulce....

ieri ne-a dat cafeaua in foc si am creat un scurt circuit in D.C.

Stefania,
esti bine??ai grija ,ca multi nebuni umbla liberi p strada.

inuto,
mama ia si tu o pauza,hormonul care-l iei ajuta ca bb sa se prinda.
greturile sunt date de schimbul hormonal,este ceva normal.hcg-ul creste pina in jur de 3 luni ,apoi incepe sa scada productia lui si ai sa incepi sa te simti normal.

maninca dimineata biscuiti simplii ,amidonul face sa scada senzatia de greata si bea sucuri citrice,apa minerala cu gaz.astea ajuta la greturi.
hai ca nu mai ai mult,eu pina la 4 luni nu micam decit un pic de supa crema (citeva linguri)portocale,apa minerala si niste cornuri simple cu o lingurita de miere..aveam 44 kg...si am nascut un lungan de 52 cm.si 3250 g,asta fiind inainte de termen ,ca daca ajungeam la 40 de sapt se preconiza ca ajungea in jur de 4 kg.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

lulule aici suntem

Stefanio stai mama in patuc ca vad ca toate poznele pe capul tau. Macar o perioada

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe

neataaaaaaaaa

si eu vreau cafea,cine a facut cafea?

frumusico,te-am vazut ...incintata de cunostinta!nu esti o profa a draq .....fiu'meu se dadaea cu quru de pamint ca plecase tat'su,iar eu ma uitam la poze ,cind a vazut pozele s-a linistit.pot sa-l trimit sa-l educi tu?? ca mie se pare ca nu-mi prea iese...asculta mai tare de tine.esti o dulce....

ieri ne-a dat cafeaua in foc si am creat un scurt circuit in D.C.

.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

O cafelutza ptr Principe si una ptr Stefania - una ca abia s-a trezit si aleilalte sa stea cumintica.
Ma dreg si eu cu niste covrigei simplii.
Astazi am o tentativa de gospodareala, spalat citeva, intins, calcat. In plus eu inca schimb haine... scot mai groase, bag mai subtiri, probez ce ma mai incape.
Va pup pe toate.
Aida ai inceput cura?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput