Cafea cu aroma de femei *18*
Raspunsuri - Pagina 20
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
buna fetelor,
toate bune si frumoase?
sa va spun ce trasnaie facui azi de a ras tot biroul de mine:
si aici, ca pe vremuri in Romania, copiii au cate o zi libera, sau jumate de zi, in care profii merg la perfectionare.
daca va mai aduceti aminte, andrrei a schimbat scoala, clasa a 7 si a 8 se fac in middle school, deci totul nou si f nou....
anul trecut teacherul nota cu o zi inainte in planner: maine toata ziua acasa, sau maine scoala pana la 12
pentru ca plecam maine la betivaneala, am aranjat ca plodu sa faca orele de calarie in seara asta, asa ca Victor mi-a lasat masina, ma duc sa il iau de la servici la 11 noaptea
asa ca dimineata incarc plodu si valea scoala si apoi universitate. Ajunsi la scoala, cam liniste, nici o bicicleta pe rakul de biciclete, niciun puhoi de masini, nimic. Nu-i nimic: dai plodu jos si plec mai departe...
ajung la servici, suna Victor, nu ma gaseste, raspunde colegul meu ugandez: Emmanuel, si cand ajung sa desk gasesc mesajul: suna acasa
Sun acasa. Victor: stii cine a venit acasa? Banuiesc ca Andrei, ca prea era pustiu la scoala.
Da dragelor, Andrei a fost trimis acasa de o profesoara care nu-s ce lucrari avea de facut si era acolo....
Le-am povestit colegelor si si acum ma necajesc ca sunt mama disperata ca plodu sa invete si in zilele de PA, asa se numesc! De unde sa stiu? Scoala ne-a dat un calendar cu toate astea, dar de ce nu mi-a scris in planner?(plannerul e o agenda pe care o cumpara fiecare copil la inceputul anului, obligatoriu, in care se noteaza corespondenta catre parinti)
Ha!
Doamne'ajuta!
= http://community.webshots.com/album/560900254VfnRrM ]W
A_Iulia spune:
Hm wendy, pai se vede de la o posta ca esti profa. Lipsesti cu zilele si apoi te apuci sa citesti tezele tuturor si dai note la sfarsit.
Macar de ne-ai pica pe toate sa ne vedem si in toamna. ![]()
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Pe ce felie e Aida fetelor? Practica sporturi extreme in lupta cu kilogramele cumva? Saritura de pe dulap?
Adina + Olivia Q1.04
Am avut ore,fata mea,la noi nu ezista planner.La Aida a venit rockeru' de barba-su,asa ca vorbiti in soapta sa nu-i tulburam.Daca ploua ca aici chiar ca au noroc!
A_Iulia spune:
Wendy am uitat sa-ti spun ca se vede pe fata ta in pozele alea ca deja esti gravida, asa luminoasa si fericita.
Ne-a mers vraja.
Ce bine ca faci si tu o fetita, sa mai echilibrati icsicsii cu icsigrecii la voi in casa.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Nu stiu, la Aida zic sa-i mai punem la treaba, ce chiar asa Wendy, pai dup-aia n-o mai pupa barbaxu prin pat si e in stare sa ne alerge asta
Lasa-i sa mai practice. 
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Wendy am uitat sa-ti spun ca se vede pe fata ta in pozele alea ca deja esti gravida, asa luminoasa si fericita.
Ne-a mers vraja.
Ce bine ca faci si tu o fetita, sa mai echilibrati icsicsii cu icsigrecii la voi in casa.
Adina + Olivia Q1.04
Mey,azi chiar am fost o scorpie de profa,dar ce sa fac daca ma roaga sa fiu asa?Am pus numa' note de kk.
Neee,radeam pt. ca ma gandeam c-am sa le postez fetelor mele,cucuietelor iubite si rele de gura.Da' mie mi-s dragi asa cum sunt,de fapt d-aia mi-s dragi.
Scorchie,cum lipsesc putin,cum te agati de q meu!Ti-a mai trecut ochiu'?Vezi ce faci,sa nu te duci cu alte umflaturi la rusi.D'aia ti-au luat multi bani pe camera la latini ca te-ai vazut cu ochiu' cat buca!
maru spune:
fetelor, sunteti niste rautacioase: azi e VINERI, FRIDAY, so e zi de scoala!
na!
Doamne'ajuta!
A_Iulia spune:
Pai okiu mi-a trecut da' viza inca n-o am (desi ar trebui sa plec marti dimineata).
cica mai aveau ne voie de nu'sh ce cacat de vaucer de cazare, in care sa specifice hotelul respectiv ca accepta cetateni straini (ciudati mai sunt astia, parol).
cica la unu' in fata ce cerea viza l-au pus sa aduca testul hiv.
daca nu-mi ia tipa de la agentie viza luni, imi bag picioarele si nici ca ma mai duc, am sa fac o teleconferinta si gata, imi bag picioarele in ea de tara de cacao, asa ceva n-am intalnit.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Nu stiu, la Aida zic sa-i mai punem la treaba, ce chiar asa Wendy, pai dup-aia n-o mai pupa barbaxu prin pat si e in stare sa ne alerge asta
Lasa-i sa mai practice.
Adina + Olivia Q1.04

Nu ne alearga!Ne omoara in chinuri!Ne gasesta si-n gaura de sarpe.Ia-ti o delegatie pe undeva departe si ia-ma si pe mine ca nu consum mult.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
fetelor, sunteti niste rautacioase: azi e VINERI, FRIDAY, so e zi de scoala!
na!
Doamne'ajuta!
Nu-l trimiti azi si recupereaza sambata.Io zic sa-l lasi acolo si-l iei in vacante acasa.