Cafea cu aroma de femei *18*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ea mi-e subalterna... dar nu mai imi e direct mie, acum este in alt deaprtament... insa mai avem tangenta la anumite lucrari de firma. Si alea ajung al conducerea de grup... si atunci trage cite-o perla... ca pina dezmint si corectez ma baga in caca... Si le face sub o naivitate ... de crede si ea.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Din punctul meu de vedere e ok. CIt timp isi face treaba bine... nu ma intereseaza. Asa am gindit. Dar vedeti voi... ea n-are loc de c...u meu... Si tese niste intrigi... ca realizez tirziu de cind e coapta ideea sau de cind aranjaza piesele.
Pe postul meu a candidat ea prima data cu timp in urma, s-au marit cerintele si a adus-o pe fii-sa la concurs cind am fost si eu... si am avut mai mult noroc... Dar chiar asa... Am vrut sa-mi mai dau demisia cu ceva timp in urma... Se gudura pe linga sefi si ii mai pupaceste ... Iar eu sint mai directa de felul meu, eu sint in barca in care duc lupte ptr angajati, ptr furnizori si clienti - intrerfata intre ei si restul... FInanciarul - si mereu ies aia rea.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

10 ani am avut o direct. careia i se dusese buhul in tot orasul.Cand spuneam unde predau toti ma compatimeau de parca eram pe moarte.Am avut rel. strict oficiale,reci si de vreo 3 ori am avut niste discutii mai dure ca tipa depasise limita.M-a sapat cum a putut,clasele cele mai slabe,sarcini de kk.Le-am facut ca sa n-aiba motiv sa se lege de mine dar n-am lasat-o sa ma incalece.Mi-a venit greu pt. ca io-s mai vesela,mai comunicativa,si naiva cat incape.Cam asa se purta cu toti,in afara de clica ei de favoriti.

= http://community.webshots.com/album/560900254VfnRrM ]W

Mergi la inceput

Acum m-am mai calmat. E si nasol ca sint insarcinata... asa am eu impresia, ca trebuie sa tin ciocul mai jos. Am mai avut un show cu ea, cu ceva timp in urma - ajuns pina la conducere - la consiuliu - atunci a mutat-o si nu mai e subalterna mea... Ca am lucrat si impreuna o vreme. La saptamina plingeam ca-mi facea cite ceva.
Ajunsese de ascundea anumite lucruri si apoi spunea cum ca i-am spus, sau i-am dat hirtia...
Off... rautatea asta n-are margini. N-oi fi eu bunatatea intruchipata, dar pina la nivelul lor mai am mult de invatat.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hello

Ina, las-o naibii cu serviciul, de asta iti arde tie? Ai grija la burtan, baga papa cat vrea...cam cu de-astea ar trebui sa te ocupi matalutza.

Wendy, n-am vazut nici o poza. Primul link era mai cool, ala cu wonderful/333. Oare esti 333 ca esti jumatate de 666, adica esti jumatate de om pe jumatate de iepure schiop cumva?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Vezi ca la pag. 16 am pus link-ul corect.

O sa vezi ca e oama... si una dragutza, care pare de dreaba... desi ar trebui sa-i intrebam copchii.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

o cafeluta ceva..eu o dau dar sa stiti ca merg la nani... ca asa o zi de buna ce avm avut...si mi-am dat de facut..dar acum suntem frante...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

ahaaaa gata Wendy, te-am vazuuuut

ce piticanie esti pe langa barbac-tu

Imi place de mor de fii-tu ala mare, super misto tipul , pacat ca are gagica, nu ma bag.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia
...

Imi place de mor de fii-tu ala mare, super misto tipul , pacat ca are gagica, nu ma bag.
Adina + Olivia Q1.04

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neata gagicile!

inuta,

las-o in p.m.perioada asta trebuie sa fi cea mai fericita persoana ,cind ceva te supara ,gindestete ce ai in burtica si daca se merita sa-ti umbresti fericirea cu PROSTII.

Hai dati si voi o cafeluta???

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput