"ce-o fi cu dianaintruder" reloaded
![](images/user_woman.png)
chiar ma intrebam, am citit toate acele saga, am vazut miraje, m-am simtit rusinata de neglijenta mea in materie de prestatii casnice, ce sa mai vorbim, am devenit usor dependenta de diana. si, dupa o pauza ceva mai lunga din parte-mi, iata-ma inapoi pe forum, cautand ce mai e nou. si diana nu e nicaieri. in schimb, taman cand ma gandeam sa intreb, dau peste un subiect intitulat "ce-o fi cu dianaintruder?"! mare bucurie, pana m-am prins ca e vechi...
ce-o fi cu dianaintruder? cu examenul, cu fetita, cu soacra, cu jobul cel nou?! si, mai ales, cu sotul! mi se pare nedrept sa nu mai stim ce s-a intamplat, deja sunt traumatizata ca s-a terminat anatomia lui grey in coada de peste si m-a lasat cu ochii in soare. vrem sa stim ce face dianaintruder, ce face menajul, de toate!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
Raspunsuri
Clover spune:
Telenovelele fac audienta. Recunoasteti ca va lipseste si poate se intoarce. Din punctul meu de vedere nu a mai venit pe forum sa scrie ca a luat-o toata lumea in suturi. Adica in sfarsit a facut ce ii zicea lumea sa faca.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Mai stiti,poate este printre noi si noi nu ne dam seama.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Victoria spune:
Sunt convinsa ca si-a gasit alte forumuri unde sa povesteasca la nesfarsit cat e ea de oropsita si ce barbat bun/ba rau/ba bun/ba horror are...ideea e ca, daca ea numai scriind, si noi numai citind( cand vroiam si aveam chef, nu la "impuse") reusea sa irite atata lume, d-apoi fatza in fatza, cum o fi? Nu s-a intrebat nimeni? Omu' ala cum rezista?Chiar ea scria ca urla la ea sa taca...Oare de ce?
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
26octombrie spune:
uff... relelor!
si io de la cine mai invat cum se tine casa bec?! ca la mine e dezastru. si sper sa nu iasa pe alte forumuri, ca barbatu-meu aici nu intra, ca-l calca pe nervi "cat timp pierd eu pe forumul asta de fumei", da poate pe altu' sa intre si.. da peste dianaintruder, vede ce face o femeie adevarata, vine-acasa si ma ia la omor (sau nu mai vine!) si io ce ma fac?
chiar, facem un sondaj, cum o fi mai bine, intr-o situatie de-asta, sa nu mai vina sau sa vina si sa-si ia consoarta la "corectat"?!
ee, oricum a-ti lua-o, vreau telenovela inapoi!
offtopic: Victoria, ! si mai trebe sa-ti zic atat: n-am crezut ca voi trai sa vaz subect ajuns la pagina 50!!! ..si inca e soare...
[iconcuminecuochiiiesitiadmirativdincap]
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
Victoria spune:
offtopic si io: si daca iti place, di ce nu "prestezi" la el? Aud?
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
chiar daca diana a fost un subiect telenovelistic cred ca nu isi are sensul sa mai redeschidem un subiect in care sa o barfim putin. Consider ca tb sa incercam macar sa o respectam asa cum e ea daca va intereseaza soarta ei. Daca nu ..ignore e mereu o optiune valabila