* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 170 ) *
Raspunsuri - Pagina 6
dma2007 spune:
voicu bebi merci de urari!
ioanara merci ca te gandesti la mine , daca ajung la odisee vin si va iau pe toate dupa mine
aspiranta
din 2006
asteptarea ma omoara!!!!!!
anaxena spune:
aseara am mancat castraveti cu sare...pana nu am mai avut dupa care mi s-a facut pofta de ananas..si
-ul s-a dus fericit sa-mi ia,iar azi dimineata mi-a adus mic-dejunul la pat...ce bine e sa fii rasfatata(el spera sa fie bb si de aceea se poarta asha cu mine)
aseara inainte sa plece striga prin casa"vrea puiul ananas,sigur e de la pui"...asha ca il exploatez pana vine cm,dupa care o iau iar de la capat
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
voicu_bebi spune:
anaxena...
am citit la capitoul trecut de sotul tau ca nu te-a mai bagat in seama de duminica...nu cred ca se pune asa problema...ca tu ziceai ca exista o diferenta de varsta intre voi doi ...si intre mine si sotul meu e diferenta de varsta eu am 22(luna viitoare fac 23
) si sotul are 27(si in decembrie face 28)...nici al meu nu prea vrea mereu fufu...cred ca de la o anumita varsta nu prea mai ai chef de fufu in fiecare zi...al meu vine si obosit saracutul si asa ca eu de cele mai multe ori iau initiativa si ii vine si lui cheful intre timp sa zic asa..
...dar nu trebuie sa zici ca nu arati bine dezbracata ca nu cred ca e chiar asa....o fi zis si el asa in gluma...eu sunt sigura ca esti o femeie frumoasa si plina de pasiune...vorba unei fete...ia si tu o lenjerie sexy...creaza un cadru romantic ...chiar si sa interpretati niste roluri ...![]()
imi place de tine...auzi tu sa il exploatezi...de fapt cred ca si al meu facea la fel sau poate nu....de fapt cine stie...e bine ca iti face acu toate poftele...si se gandeste ca e bebe....
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

ioanara23 spune:
auziti mai fetele.... ca tot ca vb de fufu...mai, al meu are 32 de ani...si ar vrea fufu in fiecare zi si daca se poate de mai multe ori pe zi ![]()
![]()
![]()
...de obicei,in concediu, pt ca stam toata ziua impreuna...nu scap fara cateva executii...![]()
![]()
.....
scuze daca am divagat...da nu m-am putu abtzine sa nu opiniez si io...
EDIT: mai si io nu-s Ileana Cosanzeana....mai degraba Baba cloanta cu chiloti de tabla...

ioana
anaxena spune:
am incercat orice si nu merge...doar dc are el chef facem fufu..pot sa ma dau si peste cap
acum pe bune,toate femeile il admira la felul cum se poarta cu mine...si nu shtiu ce m-ash face fara el...asha ca are si el o partea rea dar o compenseaza cand face fufu
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
bujo spune:
Anaxena
m-ai intristat cu mesajul tau. Imi pare rau ca esti deprimata scumpa, trebuie neaparat sa-ti gasesti o ocupatie si nu ma refer la administrarea salonului. Ceva mai mult ca un hobby. Si eu aveam stari depresive in vacantele de vara cand ma plictiseam groaznic. Eu m-am apucat de croitorie, imi faceam fel de fel de haine din resturi pe care le gaseam la maica-mea in dulap sau modificam haine de care ma plictiseam sau imi cumparam materiale noi. Poti incerca si tu ca poate iti face placere. Sau sa citesti ceva (cartile lui Coelho sunt foarte agreeate de noi femeile, daca nu le-ai citit deja). Mai poti sa te apuci de un curs de dans sau orice ti-ar placea tie sa faci sau sa te apuci de sport pt ca sportul oxigeneaza creierul si te fereste de depresii. Iti sugerez inotul. Te simti grozav dupa inot atat fizic cat si psihic.
Cat despre sotul tau, nu-i inteleg comportamentul. Si sa nu spui iar ca nu esti sa frumoasa in realitate pt ca nu e vorba de asta. Un barbat care iubeste o femeie o considera cea mai frumoasa femeie indiferent cate defecte fizice are. Mi-e foarte greu sa cred ca nu se simte atras fizic de tine din mom ce s-a casatorit cu tine. Compromisuri din astea legate de fizic facem doar noi femeile, barbatii nu prea sunt dispusi sa lege o relatie cu o femeie pe care nu o considera atragatoare, cu atat mai mult sa se casatoreasca.
Iar tu esti frumoasa nu pt ca asa se vede in poze ci pt ca asa te-a facut mama natura iar lucrul asta nu poate fi trucat cu nici un aparat foto. Am vazut o poza cu tine nemachiata si mi-ai parut la fel de frumoasa. Deci ne-am inteles, da? Esti o papushik si gata.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
dma2007 spune:
anaxena sa stii care dreptate bujo, poti sa spui ce vrei despre tine dar nu ca nu esti frumoasa sau ca nu arati bine.
noi femeile in general suntem vinovate pt ca atunci cand apare vreo problem de orice natura in cuplu ne consideram in primul rand pe noi ca fiind vinovate, gresit!
eu zic sa studiezi mai bine problema si sa-i gasesti cauza in alta parte, pt sigur cauza nu esti tu!
aspiranta
din 2006
dma2007 spune:
si pentru ca tot ati adus vorba despre cupluri, si noi avem ceva probleme de cand am aflat de problema sotului
nimic nu mai e ca inainte, sufar f mult dar traiesc cu speranta ca va veni o zi...
aspiranta
din 2006
claudela spune:
Uff...am reusit sa termin si eu de citit ce ati mai scris...![]()
Claudinna, imi pare bine ca v-a placut in Grecia...Si noi avem planificata o excursie in aceeasi locatie intr-un viitor...sper nu foarte indepartat... Poate vii si cu marea veste pozitiva...Eu iti tin pumnii si ma rog sa fie bebe mic la tine acolo in burticuta!
dulce si restul fetelor!
Aaa. 

Ramonzca! Multa sanatate si fericire si ... bebe viguros cat de curand!
http://tt.lilypie.com/qPhXp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
anaxena spune:
am ajuns la salon,am spalat 2 fete si acum iau o pauza pana la urm spalat
voi,ce faceti?
proiectul bebe pink